Search:

User: matyasfalvi; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [edubuntu] 11.04 fresh install on dell xps 1330 network connection error

    Started by matyasfalvi, May 3rd, 2011 10:04 AM
    • Replies: 0
    • Views: 260
    Last Post: May 3rd, 2011 10:04 AM
    by matyasfalvi  Go to last post
  2. [kubuntu] Pulseaudio gone

    Started by matyasfalvi, July 24th, 2010 02:33 PM
    • Replies: 9
    • Views: 1,689
    Last Post: December 14th, 2010 07:47 PM
    by a_flj_  Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 2,085
    Last Post: February 14th, 2010 01:05 PM
    by matyasfalvi  Go to last post

    Forum:
    Security

  3. [SOLVED] Turn of button fail

    Started by matyasfalvi, July 29th, 2009 03:33 PM
    • Replies: 1
    • Views: 313
    Last Post: July 29th, 2009 03:46 PM
    by matyasfalvi  Go to last post
  4. [ubuntu] R commander disappears

    Started by matyasfalvi, March 5th, 2009 12:01 AM
    • Replies: 4
    • Views: 849
    Last Post: April 22nd, 2009 09:37 PM
    by matyasfalvi  Go to last post
  5. [SOLVED] e-mail server marks my e-mail as containing a virus

    Started by matyasfalvi, December 22nd, 2008 11:45 AM
    • Replies: 5
    • Views: 327
    Last Post: December 27th, 2008 10:27 PM
    by matyasfalvi  Go to last post
  6. [SOLVED] ie (internet explorer) tab in Firefox

    Started by matyasfalvi, August 4th, 2008 09:58 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 10,134
    Last Post: October 26th, 2008 01:14 PM
    by dog-soldier  Go to last post
  7. [SOLVED] Firefox, transmission, banshee problems after last update

    Started by matyasfalvi, July 9th, 2008 12:10 PM
    firefox, transmission, update problems 3 Attachment(s)
    • Replies: 2
    • Views: 1,229
    Last Post: July 12th, 2008 01:22 PM
    by matyasfalvi  Go to last post
Results 1 to 8 of 8