Search:

Type: Posts; User: Pariah819; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Behringer FCA202 and Syba PCI-e Firewire card

    @jejeman

    I will give that a try when I get home from work later but I was pointed here http://subversion.ffado.org/wiki/Hos...ollers#JMicron and it looks like my card chipset is problematic.

    So...
  2. [ubuntu] Re: Behringer FCA202 and Syba PCI-e Firewire card

    I thought I would also post the results of another FFADO command...



    > ffado-diag

    FFADO diagnostic utility 2.999.0-
    ============================
    (C) 2008 Pieter Palmers
    2009-2010...
  3. [ubuntu] Behringer FCA202 and Syba PCI-e Firewire card

    Hello all,

    I recently purchased a Shuttle PC to use for various video and audio tasks and I have been having trouble getting my FCA202 to work. According to ffado.org this is a supported device...
  4. Replies
    1
    Views
    159

    [ubuntu] Re: MythVideo Playback Problem

    Well I have a small update but I haven't made much progress. I found some documentation that said that the version of MythTV I was running on my frontend (0.24.1) didn't support streaming directly...
  5. Replies
    1
    Views
    159

    [ubuntu] MythVideo Playback Problem

    Hello,

    Recently I decided to add some features to my MythTV setup and I've been having some issues with something I thought would be simple. I added some .mpg video files (DVD Rips) to my storage...
  6. [SOLVED] Re: ubuntu 11.4 No HDMI sound output ASRock H67m-GE/HT

    @BicyclerBoy,

    Thanks for all the good posts, I learned a lot from this too.

    @maxfire2020,

    Please remember to mark the thread as solved if you issue is fixed.
  7. [SOLVED] Re: ubuntu 11.4 No HDMI sound output ASRock H67m-GE/HT

    I don't think that there will be a controllable slider for the SPDIF channel but you should be able to toggle the mute on and off. Are you saying that the mute is on?
  8. [SOLVED] Re: Can't get my Broadcom wireless card to work

    I have a Broadcom BCM4313 and it requires a proprietary driver to work properly, did you see if a proprietary driver is available for your device?
  9. [ubuntu] Re: Disable touchpad while typing? Or disable touchpad with external mouse plugged in

    That touchpad-indicator is awesome! Excellent addition for Natty.
  10. [SOLVED] Re: ubuntu 11.4 No HDMI sound output ASRock H67m-GE/HT

    I had a problem that sounds very similar to this. I fixed it by opening a terminal and typing "alsamixer" this will bring up a terminal version of the alsa mixer. See if there is a channel all the...
  11. Replies
    3
    Views
    299

    [ubuntu] Re: Battery indicator problem.

    Hopefully Firbewn9's didn't give up, since he didn't get a response for a couple of days. Glad I could help fix your issue.
  12. Replies
    2
    Views
    200

    Re: Upgrading to 11.04 stopped

    It is likely that rebooting during a partial upgrade won't work out well. Since your upgrade seems frozen though it sounds like you don't have a choice, did you back everything up before you started...
  13. Replies
    3
    Views
    299

    [ubuntu] Re: Battery indicator problem.

    I am trying to do this from memory (since I'm at work on a windoze PC) but right click on the panel, and select "add to panel" then look for indicator applet panel or something like that. This...
  14. Replies
    5
    Views
    1,277

    [ubuntu] Re: intel onboard HDMI sound

    Try to run the command line version of alsamixer (at terminal type "alsamixer"), check all the way to the right screen and see if there is a channel called SPDIF. If there is make sure it is...
  15. Replies
    18
    Views
    1,323

    [SOLVED] Re: Loss volume icon after removing pulse audio

    Nice work!
  16. Replies
    18
    Views
    1,323

    [SOLVED] Re: Loss volume icon after removing pulse audio

    Well I'm starting to run out of ideas but here is another thread I found that sounds similar to your situation, they believe the problem lies somewhere in the home directory...
    ...
  17. Replies
    9
    Views
    525

    [ubuntu] Re: Unique audio problem?

    Hello,

    I would open a terminal and type "alsamixer", this will bring up a terminal version of the alsa mixer. See if there is a channel all the way to the right called SPDIF. If it is there make...
  18. Replies
    18
    Views
    1,323

    [SOLVED] Re: Loss volume icon after removing pulse audio

    Did you install the gnome-alsamixer or the xfce4-mixer? If you installed the gnome-alsamixer then there was a note about editing the volbar.py script before running it... Did you see that?
  19. [ubuntu] Re: Wireless cycles but doesn't connect on Asus netbook

    I am running on an ASUS netbook right now and I have to use the restricted drivers for it to work. They should be recognized as the "Broadcom STA wireless driver" (that is of course if you have the...
  20. Replies
    18
    Views
    1,323

    [SOLVED] Re: Loss volume icon after removing pulse audio

    Are you still missing the panel indicator or is everything fixed?
  21. Replies
    7
    Views
    338

    [SOLVED] Re: Wireless problems

    No problem, please mark the thread as solved unless you need anything else.
  22. Replies
    7
    Views
    338

    [SOLVED] Re: Wireless problems

    Are you sure that there is no external switch that can enable and disable the wireless device?
  23. Replies
    18
    Views
    1,323

    [SOLVED] Re: Loss volume icon after removing pulse audio

    Can you verify that the "indicator-sound" package is installed in the synaptic package manager. It might have inadvertently been removed during the procedure you followed.
  24. Replies
    4
    Views
    195

    [SOLVED] Re: Can't mount addition drive

    Okay, sounds like you are all set then. Please mark the thread as solved if you don't have any further issues.
  25. Replies
    4
    Views
    195

    [SOLVED] Re: Can't mount addition drive

    You said when you swapped the hard drives and sata ports the problem moved to a different drive, can you verify that its not a sata port on your motherboard? If the drive that can't mount is always...
Results 1 to 25 of 40
Page 1 of 2 1 2