Search:

Type: Posts; User: applegrew; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] Re: Install inside Windows option is missing in wubi!

    Woh!!!! The very same ISO when mounted from a virtual drive gives the "install in Windows" option!!!!
  2. [SOLVED] Re: Install inside Windows option is missing in wubi!

    Well I have created a bootable pen drive of the ISO. I can very well boot from that and do normal install, but I get no option to 'Install in Windows' from Wubi.
  3. [SOLVED] Install inside Windows option is missing in wubi!

    I have downloaded Kubuntu 11.04 Desktop ISO. When I fire up Wubi then there is no Install inside Windows option! Why?
  4. Replies
    1
    Views
    534

    [kubuntu] Re: No sound in SPDIF

    Bump!

    Any suggestions?
  5. Replies
    1
    Views
    534

    [kubuntu] No sound in SPDIF

    For months it was perfect. Simultaneous sound from both SPDIF and computer speakers. Today suddenly out of the blue no sound in SPDIF. If I click Test in KDE System Settings for SPDIF devivce that...
  6. Replies
    9
    Views
    2,946

    [kubuntu] Re: No HDMI audio

    Well I will try these once I get the hdmi cable... :)
  7. Replies
    9
    Views
    2,946

    [kubuntu] Re: No HDMI audio

    Hi all,

    Thanks for the reply. I really did play with the mixers, but as BobVila pointed out, I need to connect my card's spidf-in with my motherboard's spdif-out. I don't have that connector...
  8. Replies
    9
    Views
    2,946

    [kubuntu] Re: No HDMI audio

    Oh! I didn't know that. And thanks a lot for confirming that I have HDMI audio.

    Now I understand why my card has SPDIF-in. I guess now I will have to buy a SPDIF cable.
  9. Replies
    2
    Views
    732

    [all variants] Re: Understanding HDMI audio

    Hey thanks for the reply. One question though... What does hw:1,7 hw:0,7 signify? From the man page it seems it is the PCM device name. How do I find the PCM device name of my audio devices?
  10. Replies
    2
    Views
    732

    [all variants] Understanding HDMI audio

    Hi All,

    Please take a moment to share the facts you have regarding HDMI audio. Sorry for the long post though.

    The thing I am trying to understand is that Graphics cards (like my Nvidia Geforce...
  11. [kubuntu] How to use "Separate X Server" setting in nvidia-settings?

    In nvidia-settings I see, alongwith Disabled and TwinView settings, "Separate X Server". I tried choosing the option for my LCD (connected via HDMI), but I get a blank screen, presumably since the...
  12. Replies
    9
    Views
    2,946

    [kubuntu] Re: No HDMI audio

    Bump!
  13. Replies
    9
    Views
    2,946

    [kubuntu] No HDMI audio

    Hi,

    It's been hours now, but still am unable to get HDMI audio to work. The video works fine though. I have now beginning to doubt that I have a HDMI audio device.

    My motherboard is Desktop...
  14. [kubuntu] Re: Can't remove plams-netbook from Kubuntu Netbook remix 9.10

    Well yes. Now finally I have a functional desktop. BTW the kwin crashinh issue was directly related to ATI FGLRX driver. It seems there is a bug. I have ATI Mobility Readon 4300
  15. [kubuntu] Re: Can't remove plams-netbook from Kubuntu Netbook remix 9.10

    Well the download is complete.. Now moving on to re-formatting.
  16. [kubuntu] Re: Can't remove plams-netbook from Kubuntu Netbook remix 9.10

    This is not a netbook, but I installed the netbook version as I didn't want to wait to dowload the desktop version.

    Yup kwin started craching just after I installed ATI FGLRX drivers.
  17. [kubuntu] Re: Can't remove plams-netbook from Kubuntu Netbook remix 9.10

    Yup already tried that but somehow it 'reinstalls itself'! It is stuck like straw in a cement. I have now begun downloading non-netbook version. Since now somehow now kwin is crashing always after a...
  18. [kubuntu] Re: Can't remove plams-netbook from Kubuntu Netbook remix 9.10

    yup kubuntu desktop is installed and this too simultaneously runs with netbook one, but the netbook one displays on top of it.
  19. [kubuntu] Re: Can't remove plams-netbook from Kubuntu Netbook remix 9.10

    Didn't work. :( Deleting that defaulted to netbook ui again as I am running Kubunutu Netbook remix.
  20. [kubuntu] Can't remove plams-netbook from Kubuntu Netbook remix 9.10

    For the past 2hrs I have been struggling to make KDE launch plasma-dekstop instead of plasma-netbook, but all in vain.

    I removed, then purged plasma-netbook and plasma-netbook-default-settings...
  21. [kubuntu] Re: My USB net connection needs system restart to be detected.

    Bump!
  22. [kubuntu] Re: My USB net connection needs system restart to be detected.

    Bump!
  23. [kubuntu] My USB net connection needs system restart to be detected.

    Whenever I plugin my "Huawei Technologies Co., Ltd. E620 USB Modem" then lsusb shows that it has been detected but its /dev/ttyUSB0 device node doesn't get created. For that I need to restart my...
  24. Replies
    6
    Views
    2,141

    [kubuntu] Re: Feature available only with HAL

    Hi, again. I timed the time taken by hald to start. It took more than 3 mins!!!!
  25. Replies
    6
    Views
    2,141

    [kubuntu] Re: Feature available only with HAL

    Thanks man.... U made my day. :) I too was plagued by this problem for past 3 days... I was way too much frustrated.. As I understand the problem now, is that hald is taking too much time to start...
Results 1 to 25 of 70
Page 1 of 3 1 2 3