Search:

Type: Posts; User: goun; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    615

    [lubuntu] Re: SD card is not mounted in Lubuntu

    I am not sure if the USB card reader will work. I can connect my Camera with USB anyway but for some reasons I can not copy large video files. When I start copying large files from my Camera to...
  2. Replies
    5
    Views
    615

    [lubuntu] Re: SD card is not mounted in Lubuntu

    Thanks for the reply but is this really the only solution? I did not have any problem with Ubuntu.
  3. Replies
    5
    Views
    615

    [lubuntu] SD card is not mounted in Lubuntu

    Hello,

    I have a 2GB Transcend SD card for my Camera but when I entered it in my laptop's SD slot then it is not mounted automatically by Lubuntu. I did not have the same problem with Ubuntu. I...
  4. Replies
    0
    Views
    744

    [ubuntu] Kyocera Mita FS-1118MFP scanner not found

    Hello, I have Ubuntu 11.04 - the Natty Narwhal and I bought a used Kyocera Mita FS-1118MFP multifunction. Printer works fine but scanner is not found. I downloaded some drivers from here:...
  5. [SOLVED] Re: Ubuntu do not load and do not install anymore after restart

    You are right, I meant "d"! :)
  6. [SOLVED] Re: Ubuntu do not load and do not install anymore after restart

    I use fdisk with parameter "r" in order to delete all of my partitions. Only then I was able to install Ubuntu 10.10 again.
  7. [SOLVED] Re: Ubuntu do not load and do not install anymore after restart

    I also tried to run fsck for all my /dev/sda without success as you can see in Screenshot.png.
    Is there any other recommendation?
  8. [SOLVED] Ubuntu do not load and do not install anymore after restart

    Hello,

    I turned on my laptop and I got the message "Checking Battery State..." before my Ubuntu 10.10 load. I wait for a long time but the message never dissapear so I restarted the laptop in the...
  9. [SOLVED] Re: Mic not working. No Connector found in settings!

    Mic works!

    In order to do so, I changed the default value of input source from mic to cd and then back again from cd to mic! Then the change was actually applied.

    I had exactly the same issue...
  10. [SOLVED] Re: Mic not working. No Connector found in settings!

    Thanks for the replying! Here you are: http://www.alsa-project.org/db/?f=7908492fd3e04c7e4f2750fcb2c733056b94720f
  11. [SOLVED] Mic not working. No Connector found in settings!

    Hello,

    I installed Ubuntu 10.10 (although in the System->About Ubuntu is mentioned that I have Ubuntu 11.04 - the Natty Narwhal, I don't know why) and I can not make the microphone from my...
Results 1 to 11 of 11