Search:

Type: Posts; User: vinaobraga; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: wlan0 and eth0 cards authenticating with same MAC on router - Using WPA_SUPPLICAN

    Hi Kenneth.

    follow the router data:

    It's a NetGear

    Hardware Version WGR614V9
    Firmware Version V1.2.30_41.0.44
  2. [ubuntu] wlan0 and eth0 cards authenticating with same MAC on router - Using WPA_SUPPLICANT

    Hello Guys.

    I'm trying to configure my wireless connection on my server but something weird is happening.
    I have two cards on my server, one wired and another one wireless.
    After set up all the...
  3. Replies
    5
    Views
    4,981

    [ubuntu] Re: dhclient on boot after wpa_supplicant

    Hello Guys.

    I'm trying to configure my wireless connection on my server but something weird is happening.
    I have two cards on my server, one wired and another one wireless.
    After set up all the...
  4. [ubuntu] Re: wicd wpa_supplicant "bad password" problem & workaround

    Hello Guys.

    I'm trying to configure my wireless connection on my server but something weird is happening.
    I have two cards on my server, one wired and another one wireless.
    After set up all the...
  5. Replies
    1,831
    Views
    1,397,880

    Poll: Re: HOWTO: Wireless Security - WPA1, WPA2, LEAP, etc.

    Hello Guys.

    I'm trying to configure my wireless connection on my server but something weird is happening.
    I have two cards on my server, one wired and another one wireless.
    After set up all the...
Results 1 to 5 of 5