Search:

Type: Posts; User: Fenix-TX; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    251

    [all variants] Broadcom 4303 not connecting

    Hello, i have an older computer from my father (HP Pavilion zv5168ea) and i decided to install a Xubuntu distro (tried 11.10, now 11.04) for my personal use, but i can't get a wireless connection to...
  2. Replies
    2
    Views
    733

    [kubuntu] Re: Configure scanner connected on a router

    I've installed a win xp virtual machine, installed the asus driver to access to my allinone epson dx5000. Then, i've used wireshark to find the packets exchange when using the scanner, and i've...
  3. Replies
    2
    Views
    733

    [kubuntu] Re: Configure scanner connected on a router

    Up!
  4. Replies
    2
    Views
    733

    [kubuntu] Configure scanner connected on a router

    Hello. I have a router Asus RT-n16 where i've connected my EPSON DX5000. I've configured the printer function, adding the printer as AppSocket, adding router IP and port 9100...
  5. [kubuntu] Re: How to stream desktop live to Justin.tv, ustream etc

    If anyone is insteresting in this, jtvlc it's a good solution to work with vlc and justin tv. Info about this here: http://apiwiki.justin.tv/mediawiki/index.php/Linux_Broadcasting_API
  6. [ubuntu] Re: Firefox can't open php file from apache2 server on localhost

    NOW WORKS: deleting cache, history solved the issue
    I have the same problem and only happens on Firefox, I've tried with Konqueror and works fine, why?

    EDITED: FIXED
  7. [kubuntu] Re: playing video i only see black image but sound works fine

    Ok, editing ~/.xine/config file and doing some settings, now works.
  8. [kubuntu] Re: playing video i only see black image but sound works fine

    Tunning xine options on kmplayer made see video on kmplayer, but not on others media players. In fact, i think that was the option: video.device.xv_preferred_method -> Textured Video (it was Any, and...
  9. [kubuntu] Re: playing video i only see black image but sound works fine

    I'm using ati opensource driver

    I've forgot to say that videostreaming is working and youtube too
  10. [kubuntu] Re: playing video i only see black image but sound works fine

    Yes, i've installed ubuntu-restricted-extras package too :(
  11. [kubuntu] playing video i only see black image but sound works fine

    I've enabled medibuntu, installed all packages needed (non-free-codecs, kubuntu-restricted-extras, w32codecs, all gstreamer packages, all libxine packages and more!!), installed other players like...
Results 1 to 11 of 11