Search:

User: wd5gnr; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [all variants] Upstart not unmounting disks

    Started by wd5gnr, July 21st, 2011 04:28 AM
    upstart
    • Replies: 1
    • Views: 322
    Last Post: July 25th, 2011 03:37 PM
    by wd5gnr  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [SOLVED] KWin Effects lock up certain programs (11.04)

    Started by wd5gnr, May 8th, 2011 03:24 PM
    kbuntu, kwin, kwin effects
    • Replies: 3
    • Views: 491
    Last Post: June 5th, 2011 09:37 PM
    by wd5gnr  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [kubuntu] 11.04 and serial port renumbering

    Started by wd5gnr, April 29th, 2011 05:02 PM
    getty, rs232, serial, upstart
    • Replies: 0
    • Views: 797
    Last Post: April 29th, 2011 05:02 PM
    by wd5gnr  Go to last post
  4. [ubuntu] Upstart and udev -- udevtrigger not working

    Started by wd5gnr, February 27th, 2011 04:58 PM
    boot, startup, udev, udevtrigger, upstart
    • Replies: 0
    • Views: 1,410
    Last Post: February 27th, 2011 04:58 PM
    by wd5gnr  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [SOLVED] Acrobat 9 acroread libqtcurve.so ELFCLASS64 (solved)

    Started by wd5gnr, February 28th, 2010 04:31 PM
    • Replies: 2
    • Views: 1,725
    Last Post: February 13th, 2011 09:15 AM
    by davemc  Go to last post
  6. [all variants] NVIDIA Proprietary Driver won't build on 2.6.32.24

    Started by wd5gnr, September 1st, 2010 05:52 PM
    • Replies: 5
    • Views: 911
    Last Post: September 3rd, 2010 04:58 PM
    by wd5gnr  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [kubuntu] 10.04 hangs apparently at random + suspend issues

    Started by wd5gnr, May 2nd, 2010 04:49 AM
    10.04, freezes, hangs, locks up
    • Replies: 4
    • Views: 1,648
    Last Post: May 23rd, 2010 06:35 AM
    by wd5gnr  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [kubuntu] After install 10.04 NVidia proprietary driver has to be reinstalled on every reboot

    Started by wd5gnr, April 30th, 2010 05:22 PM
    10.04, kbuntu, nvidia
    • Replies: 1
    • Views: 1,128
    Last Post: April 30th, 2010 06:27 PM
    by wd5gnr  Go to last post
  9. [kubuntu] 9.10 Boot Issues

    Started by wd5gnr, November 5th, 2009 07:27 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 1,356
    Last Post: April 15th, 2010 04:07 PM
    by misterfixit  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [kubuntu] KDE 4.4 Tiling and multiple monitors

    Started by wd5gnr, March 17th, 2010 02:53 AM
    • Replies: 0
    • Views: 1,012
    Last Post: March 17th, 2010 02:53 AM
    by wd5gnr  Go to last post
  11. [all variants] Alsa programs cut in and out on pulseaudio

    Started by wd5gnr, February 14th, 2010 09:13 PM
    pulseaudio
    • Replies: 2
    • Views: 503
    Last Post: February 15th, 2010 04:10 AM
    by wd5gnr  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  12. [all variants] Creating an upstart job

    Started by wd5gnr, December 8th, 2009 03:50 AM
    upstart
    • Replies: 1
    • Views: 3,982
    Last Post: December 9th, 2009 05:15 PM
    by wd5gnr  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. Automatically tile selected windows on dual monitor setup

    Started by wd5gnr, November 30th, 2009 03:32 PM
    • Replies: 0
    • Views: 1,036
    Last Post: November 30th, 2009 03:32 PM
    by wd5gnr  Go to last post
  14. [all variants] Script for placing windows on multiple monitors

    Started by wd5gnr, November 29th, 2009 07:34 AM
    multiple monitors, wmctrl 1 Attachment(s)
    • Replies: 1
    • Views: 624
    Last Post: November 29th, 2009 05:51 PM
    by wd5gnr  Go to last post
  15. [kubuntu] Still Annoyed with Phonon -- Multimedia settings won't stick

    Started by wd5gnr, July 26th, 2009 05:17 PM
    kde43, phonon, pulseaudio, sound
    • Replies: 4
    • Views: 2,022
    Last Post: September 21st, 2009 02:59 AM
    by wayward4now  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  16. [kubuntu] File system options for automounted devices

    Started by wd5gnr, September 7th, 2009 04:11 AM
    kde, mount, noatime
    • Replies: 0
    • Views: 306
    Last Post: September 7th, 2009 04:11 AM
    by wd5gnr  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [ubuntu] snd-hda-intel and pulseaudio vu meters

    Started by wd5gnr, August 19th, 2009 03:05 AM
    hda, intel, pulse, pulseaudio, snd-hda-intel
    • Replies: 0
    • Views: 1,535
    Last Post: August 19th, 2009 03:05 AM
    by wd5gnr  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  18. [all variants] Frustrated with screencasting

    Started by wd5gnr, April 12th, 2009 10:09 PM
    • Replies: 1
    • Views: 558
    Last Post: April 15th, 2009 01:42 PM
    by wd5gnr  Go to last post
  19. [kubuntu] Kernel update breaks module builds?

    Started by wd5gnr, April 8th, 2009 01:09 PM
    2.6.27-11-generic, kernel, upgrade
    • Replies: 9
    • Views: 570
    Last Post: April 11th, 2009 06:21 PM
    by wd5gnr  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [ubuntu] Mounting /dev/md0 (RAID) on older kernel

    Started by wd5gnr, April 9th, 2009 02:11 PM
    mdadm, raid
    • Replies: 3
    • Views: 347
    Last Post: April 9th, 2009 06:48 PM
    by askreet  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. [kubuntu] Plasma Python Engine Disappears?

    Started by wd5gnr, March 12th, 2009 07:18 PM
    kde4.1, plasma, plasmoid, python
    • Replies: 0
    • Views: 945
    Last Post: March 12th, 2009 07:18 PM
    by wd5gnr  Go to last post
  22. [kubuntu] konsole update broke sigint control+c control+z etc.

    Started by wd5gnr, March 7th, 2009 07:29 PM
    • Replies: 0
    • Views: 261
    Last Post: March 7th, 2009 07:29 PM
    by wd5gnr  Go to last post

    Forum:
    General Help

  23. [kubuntu] KDE 4.2 Multimedia panel with multi soundcards

    Started by wd5gnr, January 29th, 2009 05:47 PM
    kde, kubuntu, phonon, soundcard
    • Replies: 6
    • Views: 1,539
    Last Post: January 31st, 2009 04:31 AM
    by markbuntu  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  24. [kubuntu] [SOLVED] kdm, dual monitor, nvidia, ugly corruption

    Started by wd5gnr, December 24th, 2008 12:07 AM
    • Replies: 1
    • Views: 2,037
    Last Post: January 15th, 2009 10:02 AM
    by Andre-D  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  25. [all variants] [SOLVED] Audacity fails to start

    Started by wd5gnr, January 9th, 2009 04:43 PM
    • Replies: 2
    • Views: 423
    Last Post: January 10th, 2009 05:55 AM
    by wd5gnr  Go to last post
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2