Search:

Type: Posts; User: MadKAT; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] 11.04 Natty: GNOME crashing and disappearing eth0

    Upgraded from 10.10 to 11.04 and I'm having some issues:

    1. GNOME intermittently crashes (not often, but happens to me about once or twice a day). Linux still runs but I'm all of a sudden logged...
  2. [ubuntu] Re: Kino, after upgrade to Karmic, is missing H.264 export

    Didn't work for me. I got this warning from the MKV creator:
    Warning: Quicktime/MP4 reader: Unknown/unsupported FourCC 'dvc ' for track 1.

    And the resulting .mkv file only has audio and no video....
  3. [ubuntu] Re: Kino, after upgrade to Karmic, is missing H.264 export

    Ooops, spoke too soon. :(
    With the loaded MOV file in Avidemux, the audio stops after about a minute of playback. Sometimes if I stop/pause and then play again, the audio returns, but after a...
  4. [ubuntu] Re: Kino, after upgrade to Karmic, is missing H.264 export

    Oh cool! That worked well, Thank you!!!
    :D:D:D
  5. [ubuntu] Re: Kino, after upgrade to Karmic, is missing H.264 export

    Found out that this is because of the AAC issue in ffmpeg.
    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/faac/+bug/374900

    This sucks.

    If there's anyone who knows how to modift the bash scripts in...
  6. [ubuntu] Kino, after upgrade to Karmic, is missing H.264 export

    Hi,

    I just upgraded my ubuntu to 9.10 Karmic. But the Kino editor now is missing the entries for exporting to H.264. The scripts are there in the /usr/share/kino/scripts/export, but they don't...
  7. Replies
    2
    Views
    1,041

    [ubuntu] Re: Kino import: out-of-sync Audio and Video

    Please? Pretty please?

    Kino 1.3.0
    Ubuntu 9.04
    video: integrated (intel)
  8. Replies
    2
    Views
    1,041

    [ubuntu] Kino import: out-of-sync Audio and Video

    Hi

    I'm not much of a video guy, just want to do a few cuts and transitions in some videos. I'm trying out Kino, but when I'm importing my videos (in avi) the result is the audio and video are...
  9. [SOLVED] Re: How do I make Firefox/Gnome Apps look prettier under KDE?

    That worked great! Thank you! :)
  10. [SOLVED] How do I make Firefox/Gnome Apps look prettier under KDE?

    Hi I have just recently installed ubuntu 9.04 (I have been using 8.04 before) and I thought it was about time I tried out KDE. I installed the kubuntu-desktop and it looked great! However, Firefox...
  11. Thread: missing eth0?

    by MadKAT
    Replies
    14
    Views
    2,523

    [ubuntu] Re: missing eth0?

    Awww... no, there are no lights when the wires are plugged in, and no activity on the router port... :cry:

    Thanks for your efforts trying to help me out. Truly appreciate it.
  12. Thread: missing eth0?

    by MadKAT
    Replies
    14
    Views
    2,523

    [ubuntu] Re: missing eth0?

    Here's the output of lshw -C bridge.
    I see a "IXP200 3COM 3C920B Ethernet Controller" but I have no idea what any of it means though :)



    $ sudo lshw -C bridge
    *-pci
    ...
  13. Thread: missing eth0?

    by MadKAT
    Replies
    14
    Views
    2,523

    [ubuntu] Re: missing eth0?

    Hmmmm.... I just read about this bug. Interesting...

    However, I'm only on 8.04 with the 2.6.24. Is it possible that this was also the problem and it existed already in this version? Right now, I...
  14. Thread: missing eth0?

    by MadKAT
    Replies
    14
    Views
    2,523

    [ubuntu] Re: missing eth0?

    Yeah, i guess it's officially a broken hardware. The LiveCD doesn't detect it either. And neither in Windows (although I dont know if it ever detected it before since I never connect the internet on...
  15. Thread: missing eth0?

    by MadKAT
    Replies
    14
    Views
    2,523

    [ubuntu] Re: missing eth0?

    Thanks for the reply!

    Darn, my hardware may be broken. :-(
    what do you think? Here are the outputs of the commands you suggested:

    $ lspci -nn
    00:00.0 Host bridge [0600]: ATI Technologies Inc...
  16. Thread: missing eth0?

    by MadKAT
    Replies
    14
    Views
    2,523

    [ubuntu] missing eth0?

    Hello,

    I have ubunut Hardy on an HP Pavillion zx5000 notebook, upgraded since Feisty. Now, I can't connect to the network via the LAN. The wireless (broadcom) is still working, but somehow the...
  17. Replies
    0
    Views
    297

    [ubuntu] Is Flash locking up Totem?

    Hi, I just upgraded to Hardy, and here's a problem I am having:

    If I run a flash streaming media in my browser (for example imeem.com music), my subsequent use of totem (app not plugin) becomes...
  18. Replies
    6
    Views
    389

    [ubuntu] Re: a power failure during copy

    darn, probably what I should've used in the first place :oops: :D
    Thanks!
  19. Replies
    6
    Views
    389

    [ubuntu] Re: a power failure during copy

    Ok, I understand. No, I'm not deleting anything, I was just copying from the FAT32 drive, so I guess I'd be ok. Thank you very much!!!
  20. Replies
    6
    Views
    389

    [ubuntu] Re: a power failure during copy

    ahmm... yes, I'm writing to an ext3 filesystem, but I'm copying from a FAT32. Will that be a problem?

    Thanks for the reply! :)
  21. Replies
    6
    Views
    389

    [ubuntu] a power failure during copy

    hello:

    I am in the process of copying 150 gigabyte of data from one usb drive to another (it's a whole heirarchy of folders and subfolders). Now the power went out on me, and now that it's back on...
  22. [ubuntu] Re: need suggestions about upgrading ubuntu in an almost dead box

    oh ok thanks! I'll give that a try later.

    but how about something that will now remove the gui packages or at least not make them run at all.

    Thanks!
  23. [ubuntu] need suggestions about upgrading ubuntu in an almost dead box

    hello:

    the monitor in my old PC died a couple of months ago. The CD-ROM died a year ago. Luckily for me i got openssh server installed before the monitor died so i still get to access my files and...
  24. Replies
    13
    Views
    349,660

    Re: How to format a new hard disk.

    This has been very handy! Thanks a bunch! Worked well with my new USB drive :)
Results 1 to 24 of 24