Search:

Type: Posts; User: yax51; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    10,189

    Re: Dell Inspiron Mini 1018 Wireless problem

    I don't know if this thread is still open or not, for a solution to this problem I just went to synaptics and searched for rtl8 and reinstalled the drivers and rebooted and it worked just great! Hope...
  2. [all variants] Re: Howto: Use Xbox Controllers (original, 360, 360 wireless, 360 guitar) with Linux

    I was going through this process, and am trying to compile the driver 0.7.3 and when I run scons I get this error: http://paste.ubuntu.com/606855/ and I don't know how to get past that post. There...
  3. [ubuntu] Re: Recording video doesn't work, I get black screen

    yeah I'm getting the same thing, my web cam is detected, but I only get a black screen. It was working fine about 3 days ago, but nothing now.....

    Asus G50vt
    Bus 002 Device 004: ID 04f2:b012...
  4. Replies
    17
    Views
    4,007

    [ubuntu] Re: Asus G50/G71v OLED daemon

    Anyone else having difficulty in getting the GPU temperatureto work? I can get the HDD temp, and CPU temp, but not the GPU. I have nvclock installed, and when I use: nvclock -T -f in the terminal I...
  5. Replies
    1
    Views
    601

    [ubuntu] Re: Microphone not working

    SOLVED!! I found a solution here:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1703252
  6. Replies
    0
    Views
    578

    [SOLVED] Asus G50 sound problems

    Hello I was having issues with my sound on my Asus G50VT, and I searched for hours to get everything working properly, the headphones, speakers, mic, ect. But I finally found a solution that was...
  7. Replies
    38
    Views
    12,200

    [ubuntu] Re: Headphone Audio not working in 9.04

    Don't know if this will help, but in 10.10, with my Asus G50Vt I added this line to the end of alsa-base.conf and it worked great!

    options snd-hda-intel model=asus-mode3

    Hope this helps...
  8. Replies
    497
    Views
    493,060

    Re: HOWTO: Send and Receive Hotmail through Evolution

    ok, when I try to install hotway and hotsmtp I get an error saying packing not found.....and ideas?
  9. Replies
    10
    Views
    2,409

    [ubuntu] Re: Problems with microphone (Asus notebook)

    WOOT WOOT!! thanks! for the solution!! it works great!!

    :KS:KS:KS:KS:KS:KS:KS
  10. [SOLVED] Re: Ubuntu 10.10 Sound issue / no headphone sound / Asus G50vt

    Thanks! the head phone issue was resolved! however, did you find anything to fix the mic? mine still doesn't want to work. Thanks!:)
  11. Replies
    1
    Views
    601

    [ubuntu] Microphone not working

    I can't seem to get my microphone working. All the levels are maxed, nothing is muted. I've checked pavucontrol, alsamixer, and sytem-preferences-sound, but according to all that, there is nothing...
  12. Replies
    4
    Views
    763

    [SOLVED] Re: Windows disappear instead of minimizing

    Ok I got it now, added window list to the panel....now it works like it should!

    right click panel
    add to panel...
    window list

    and you're all set!!
  13. Replies
    4
    Views
    763

    [SOLVED] Re: Windows disappear instead of minimizing

    I am having the same issue, however when I go to add the task manager to the panel, there is no task manager.....any ideas?
  14. Replies
    3
    Views
    2,693

    Re: Supreme Commander

    I'm not getting any sound on supreme commander. Everything else seems to be working great. I've downloaded the .dll's as specified and placed tem in the approptiate folders, and et it still doesn't...
  15. Replies
    6
    Views
    1,010

    [ubuntu] Re: Realtec ALC663 not working :(

    Sorry didnt mean to double post.....
  16. Replies
    6
    Views
    1,010

    [ubuntu] Re: Realtec ALC663 not working :(

    Hello. I am also having this issue where my ALC663 card isn't working. When I run the command, sudo gedit /ect/modprob.d/alsa-base, there is nothing there. but I can open the same file in gedit...
  17. Replies
    6
    Views
    1,010

    [ubuntu] Re: Realtec ALC663 not working :(

    Hello. I am also having this issue where my ALC63 card isn't working. When I run the command, sudo gedit /ect/modprob.d/alsa-base, there is nothing there. but I can open the same file in gedit...
Results 1 to 17 of 17