Search:

Type: Posts; User: rollinns; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    1,518

    [ubuntu] Re: Arduino installation problem in 11.10

    I tried that and got an error which needed the fix in step B to fix. But I do agree that your way would be much more simple.
    http://ubuntuforums.org/images/smilies/eusa_doh.gif
  2. Replies
    6
    Views
    1,518

    [ubuntu] Re: Arduino installation problem in 11.10

    Have you tried upgrading to Arduino IDE version 1.0.1?

    I got Arduino version 1.0.1 to work today in 11.04. I'm spelling it out to help you but also so if I have to do this again on another...
  3. Replies
    2
    Views
    1,952

    [kubuntu] Re: Lucid - Nouveau chooses wrong resolution

    Thanks for the help, I tweaked your file slightly and got this to work great:


    Section "Device"
    Identifier "Configured Video Device"
    EndSection

    Section "Monitor"
    Identifier "Configured...
  4. Replies
    2
    Views
    1,952

    [kubuntu] Lucid - Nouveau chooses wrong resolution

    I have kubuntu 10.04 installed using the nouveau drivers for a Geforce 6600 card. When it boots up, it uses 1600x1200 resolution, which the monitor supports but is too high for what I need, I have...
  5. Replies
    1,361
    Views
    1,049,653

    Re: Mount samba shares with utf8 encoding using cifs

    Bayvista,

    I could be wrong here, but I believe I read somewhere that the boot order mounts the drives via fstab before it initializes the Ethernet card. Thus allowing a manual mount but causing...
Results 1 to 5 of 5