Search:

Type: Posts; User: JDFire; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    1,482

    [SOLVED] Re: Grub 2 save default not working

    raja.genupula,

    Thank you for the reply!! I have never modified the grub.cfg. I only use update-grub2 and modify the /etc/default/grub file and the /etc/grub.d/* files as the documentation states....
  2. Replies
    2
    Views
    1,482

    [SOLVED] Grub 2 save default not working

    Hello All,

    I am trying to setup a triple boot system to save my selection during boot. I have Ubuntu 11.10, Windows 7, and CentOS 6.2. Below you will find my grub.cfg and grub files.
    ...
  3. [SOLVED] Re: grub 2 "invalid signature" chainloader CentOS 6

    Thank you so much for your help!!!! I was able to locate the issue and resolve it. It was actually two fold. First the hd setting in the CentOS grub configuration was wrong it should have been hd1,1...
  4. [SOLVED] Re: grub 2 "invalid signature" chainloader CentOS 6

    Oldfred,

    Thank you for your quick response!! I thought that I had each bootloader on its own drive and then use Ubuntus grub to chain load each one. Is there something in the config that is not...
  5. [SOLVED] Re: grub 2 "invalid signature" chainloader CentOS 6

    Hello oldfred,

    I have checked the boot order in the BIOS and it seems to be correct. When I boot into CentOS 6.2 and look at its own grub config it shows the same drive that I am trying to boot.
    ...
  6. [SOLVED] grub 2 "invalid signature" chainloader CentOS 6

    Hello All,

    I am trying to triple boot a system with Ubuntu 11.10, Windows 7, and CentOS 6.2. I am able to boot into each one using os_probe. What I am trying to do is chainload CentOS 6.2 so that...
  7. [SOLVED] Re: Optical (S/PDIF) On SoundBlaster Audigy 4 pro only in stereo

    mc4man,

    Thank you SO MUCH!!! This worked. Have a great day!
  8. [SOLVED] Re: Optical (S/PDIF) On SoundBlaster Audigy 4 pro only in stereo

    dump ( Any ideas? )
  9. [SOLVED] Optical (S/PDIF) On SoundBlaster Audigy 4 pro only in stereo

    Hello All,

    I have an issue that I can't seem to resolve. I have an optical cable going from my SoundBlaster Audigy 4 Pro to my AV receiver. On my AV receiver it is only showing Stereo. I have...
Results 1 to 9 of 9