Search:

Type: Posts; User: badgandalf; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Thread: Mediatomb

    by badgandalf
    Replies
    1
    Views
    702

    [kubuntu] Mediatomb

    Newby in deep trouble seeking some help...

    Let's see...I've installed Mediatomb in my kubuntu PC and am accessing it from my wife's portable (Vista with WM11, WinDVD 9 and Mezzmo) and my own Xp...
  2. Replies
    8
    Views
    693

    [kubuntu] Re: no wifi connection

    Ok, I made some progress. Now I can connect if I disable WEP encryption using WICD. Also, I saw that sometimes I get an error saying 'Could not parse the XML output from the network configuration...
  3. Replies
    8
    Views
    693

    [kubuntu] Re: no wifi connection

    No. I give it an IP address within my home network but it does not connect. Rgds,

    ignacio
  4. Replies
    8
    Views
    693

    [kubuntu] Re: no wifi connection

    Mmmm.

    Can't find it. I get to wireless properties and get options such as TCPIP, ESSID, and so forth but no 'roaming' option. I f I enable the TCPIP with dhcp, give the correct ESSID and WEP...
  5. Replies
    10
    Views
    2,244

    Re: StepMania 4 works but doesn't

    Found the problem. I needed to close all programs with access to the sound card before trying to start the program. Thnx everybody for the help,

    Ignacio
  6. Replies
    10
    Views
    2,244

    Re: StepMania 4 works but doesn't

    It doesn't work. Stepmania 3.9 started to work a couple times. Then, when i returned to the PC to try and make it work again it goes to the splash screen and dissapears almost instantly.

    Here you...
  7. Replies
    8
    Views
    693

    [kubuntu] Re: no wifi connection

    Roaming mode? I cannot find such an option. Where is it? Ignacio
  8. Replies
    10
    Views
    2,244

    Re: StepMania 4 works but doesn't

    It works! Thx,
    Ignacio
  9. Replies
    10
    Views
    2,244

    Re: StepMania 4 works but doesn't

    Exactly the same problems here. Running Kubuntu Hardy and StepMania 4. I also tried SM 3.9 but cannot get it to start. Ignacio
  10. Replies
    8
    Views
    693

    [kubuntu] Re: no wifi connection

    Bump
  11. Replies
    8
    Views
    693

    [kubuntu] no wifi connection

    For some reason (I believe I had some automatic updates, but am not even sure), my wifi connection stopped working. I'm running Kubuntu Hardy and the thing is I can see the network SSID, but when I...
  12. Replies
    1
    Views
    294

    [all variants] Re: How to select language in Nuvexport

    Bump. Any ideas ?
  13. Replies
    1
    Views
    294

    [all variants] How to select language in Nuvexport

    Hi,

    I'm trying to export a Mythtv recording to xvid. The original recording is in both enclish and spanish. I enter the command

    nuvexport-xvid --mencoder --quantisation 2 --a_bitrate 160...
  14. Replies
    0
    Views
    340

    [kubuntu] iPod Classic freezes Ubuntu

    Hi all,

    After more than a year (the time I've been using Ubuntu) without hang outs in my PC, I've had a the most terrible experience with my newly acquired iPod (Classic, Black 80 Gb). In trying...
  15. Replies
    2
    Views
    523

    [all variants] Re: Remote access to another pc

    I tried that with the same result...it goes off almost immeately without even showing the same screen. This is the console output I get:

    ignacio@atico:~$ vncviewer 192.168.1.36:0
    VNC server...
  16. Replies
    2
    Views
    523

    [all variants] Remote access to another pc

    I've been trying to build a media server (based on Xubuntu) for my content and backups at home but have been facing several problems i cannot resolve and that, i hope, you'll be able to help me with....
  17. Replies
    1
    Views
    319

    [all variants] Re: manual installation problem

    Sorry. I just found a big debate around this so I guess there is no new knowledge to resolve the problem that has not been posted. Can someone tell me how to delete this post?

    Sorry for the...
  18. Replies
    1
    Views
    319

    [all variants] manual installation problem

    For one reason or another, I've been needing to reinstall a couple of times in the past weeks and am facing a problem I hope you will be able to help me resolve.

    Initially I installed Kubuntu 7.10...
  19. Replies
    8
    Views
    831

    [kubuntu] Re: Can't install anything !!

    Last thing I tried to install was Ultrastar de Luxe (www.ultrastardeluxe.org/). And you're probably right that all my problems started right then...

    Rgds,

    Ignacio
  20. Replies
    8
    Views
    831

    [kubuntu] Re: Can't install anything !!

    Ok. I will reinstall kubuntu...
    Thnx everyone who tried to help me here.
  21. Replies
    8
    Views
    831

    [kubuntu] Re: Can't install anything !!

    No use with sudo dpkg --configure libapache2-mod-php5 php5 php5-cgi php5-mysql

    There you are the result. I'll try to find the .deb you suggested.

    [sudo] password for ignacio:
    Configurando...
  22. Replies
    8
    Views
    831

    [kubuntu] Re: Can't install anything !!

    Yep. No result. Ignacio
  23. Replies
    8
    Views
    831

    [kubuntu] Can't install anything !!

    Hope you can help. I got a broken package problem some days ago that I've been trying to resolve following several advise I found on the forums. However, I probably did something wrong and now...
  24. Replies
    14
    Views
    639

    [all variants] Re: rsync not trnsfering files

    I'll be travelling a couple of days but will then come back with new tests to see if I can bring more info...Thnx sicerely,

    Ignacio
  25. Replies
    14
    Views
    639

    [all variants] Re: rsync not trnsfering files

    Same result. Ignacio
Results 1 to 25 of 37
Page 1 of 2 1 2