Search:

Type: Posts; User: goldenbough; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    1,239

    [ubuntu] Re: crontab configuration

    I added these lines at the top of the crontab file, and now am good to go.

    PATH=/usr/local/bin:/usr/bin:/bin
    SHELL=/bin/bash
  2. Replies
    5
    Views
    1,239

    [ubuntu] Re: crontab configuration

    I added another line that prints out a message in a log and this works. So I guess it is something about rails and the rake command.



    */1 * * * * cd /home/user/apps/project/current && rake...
  3. Replies
    5
    Views
    1,239

    [ubuntu] Re: crontab configuration

    I changed it to the full path from / , but still it doesn't actually index the files, I see it running the command in the log though.


    cd /home/user/apps/project/current && rake...
  4. Replies
    5
    Views
    1,239

    [ubuntu] crontab configuration

    I am having some trouble getting a crontab going on my server. I would like to have a rake task for ruby on rails application done with cron.


    Here is the command:
    */59 * * * * cd...
  5. Replies
    3
    Views
    337

    [ubuntu] Want to circumvent Firewall

    I am working in China right now and must face the reality of operating behind the great firewall of China. For accessing web pages that are blocked I simply open them through a proxy server. github...
  6. [ubuntu] Program installation and removal questions

    I just installed ImageMagick and would like to remove it entirely and reinstall. The instruction files says:

    * Remove everything in the build directory created by 'configure' and 'make'.
    ...
  7. Replies
    5
    Views
    302

    [ubuntu] Re: previously working wireless now inop

    When I get to the last line sudo modprobe ath_pci it throws the error:

    FATAL: Error inserting ath_pci (/lib/modules/2.6.22-15-generic/net/ath_pci.ko): Unknown symbol in module, or unknown...
  8. Replies
    5
    Views
    302

    [ubuntu] Re: previously working wireless now inop

    AR5006EG 802.11 b/g Wireless PCI Express Adapter


    sudo apt-get install build-essential
    wget http://snapshots.madwifi.org/special/madwifi-nr-r3366+ar5007.tar.gz
    tar xfz...
  9. Replies
    5
    Views
    302

    [ubuntu] previously working wireless now inop

    I updated my system and after doing this (whether or not this is related is unclear) I lost my wireless capability on my computer. When I right click on the network connection icon, there isn't even...
  10. Replies
    1
    Views
    280

    [ubuntu] Not seeing PhpMyAdmin on gnome panel

    I recently installed PhpMyAdmin and expect to see it under Applications < Programming, yet it is not there.
  11. Replies
    8
    Views
    358

    [ubuntu] Re: No Sound, worked previously

    Audio device: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) High Definition Audio Controller (rev 03)
  12. Replies
    8
    Views
    358

    [ubuntu] Re: No Sound, worked previously

    Nothing, with that change.
  13. Replies
    8
    Views
    358

    [ubuntu] Re: No Sound, worked previously

    No dice. That command did not work through the terminal. I went through the synaptic package manager, and supposedly I installed through there, yet I still am not getting sound.
  14. Replies
    8
    Views
    358

    [ubuntu] No Sound, worked previously

    I am running 8.04 (Hardy) and am having some difficulties with the sound operation. The sound has worked before through this OS yet not now; I don't know what I did to get to this point! When I...
  15. [ubuntu] Re: Adobe Flash Player Installation problem

    Thanks, that fixed it.
  16. [ubuntu] Re: Adobe Flash Player Installation problem

    Well I went through the process you described and it still does not work. The file was called flashplugin-nonfree.
  17. [ubuntu] Re: Adobe Flash Player Installation problem

    Yes, could you post that tutorial? I did get this file directly from Adobe.
  18. [ubuntu] Re: Adobe Flash Player Installation problem

    /home/foo/.mozilla
  19. [ubuntu] [SOLVED] Adobe Flash Player Installation problem

    I am trying to install the Adobe Flash player here and am having some problems. Seemingly the installation was successful. At the terminal I was prompted to remove Mozilla's xpti.dat file which I...
  20. [ubuntu] path_include problem (Zend installation)

    I am trying to run the Zend Framework here with my application. I had this error on my index page:

    Warning: require_once(Zend/Loader.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such...
Results 1 to 20 of 20