Search:

Type: Posts; User: apastuszak; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Ubuntu 13.04 Volume Significantly quieter than when running windows.

    I saw that. Problem is, you can't get it above "100%" using the volume keys or the applet. Very annoying.
  2. [ubuntu] Re: Ubuntu 13.04 Volume Significantly quieter than when running windows.

    I need to try a Fedora Live CD and see if the problem is Ubuntu specific, or because of the sound architecture in the kernel.
  3. [ubuntu] Re: Cannot open software center on Ubuntu 13.04

    Here is the fix:

    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/software-center/+bug/1038429/comments/3
  4. [ubuntu] Re: Cannot open software center on Ubuntu 13.04

    Traceback (most recent call last):
    File "/usr/share/software-center/softwarecenter/db/__init__.py", line 4, in <module>
    from debfile import DebFileApplication, DebFileOpenError
    File...
  5. [ubuntu] Cannot open software center on Ubuntu 13.04

    when I launch it from the terminal, here is what I get:

    File "/usr/bin/software-center", line 36, in <module>
    from softwarecenter.utils import (
    File...
  6. [ubuntu] Ubuntu 13.04 Volume Significantly quieter than when running windows.

    I am running Ubuntu 13.04 on a ThinkPad T420, and the volume is significantly quieter under Ubuntu than it is under Windows. I ran alsamixer, and it won't let me crank the volume up any louder. I...
  7. [ubuntu] Is there any way to implement whole disk encryption after Ubuntu is installed?

    I've been running 12.04 since beta, and it's come along quite nicely. Since I have it on a laptop, I thought it would be good to implement whole disk encryption on the drive.

    Is there any way to...
  8. [kubuntu] Verizon Wireless 4G USB551L card showing up as Ethernet connection.

    I have a Verizon Wireless USB551L 4G Wireless card I am trying to get working in Kubuntu 11.10. The device is not picked up as a modem but instead comes up as an ethernet connection, specifically...
  9. Replies
    2
    Views
    807

    [ubuntu] Re: Unable to suspend or hibernate

    I fixed it! There was a very nice writeup on the Gentoo Linux wiki on the T400.

    http://en.gentoo-wiki.com/wiki/Lenovo_ThinkPad_T400

    Here is what I did:

    I went into /etc/modprobe.d and...
  10. Replies
    2
    Views
    807

    [ubuntu] Re: Unable to suspend or hibernate

    Having the same issue. The laptop actually suspends without error, but immediately wakes up. When I look at the pm-suspend log, everything seems to shut down fine, and them 2 seconds later it just...
  11. Replies
    7
    Views
    1,419

    [ubuntu] Re: Install on a ThinkPad T400

    I just installed 10.10 on a Thinkpad T400 with discreet graphics configured in the BIOS and I can't even get the thing to boot properly after initial install. If I leave it at discreet BIOS, I get...
  12. [SOLVED] Ubuntu 10.10 will not connect to Wireless N Access Points

    I have wireless G and N access points in my house. The N network is set to allow only N connections. I have a Lenovo laptop with a Intel Wireless N chip in it, and after one of the 10.10 updates it...
  13. Replies
    13
    Views
    1,969

    [ubuntu] Re: Cross Platform?

    I need to sync with Mac and Windows. If there were Ubuntu One clients for both of those platforms, I would drop Dropbox in a minute and switch to Ubuntu One.
  14. Replies
    47
    Views
    14,664

    [ubuntu] Re: Thinkpad T60 volume buttons in 9.04 and 9.10

    Awesome! Thanks for fixing my problem so easily!
  15. [ubuntu] Re: Wanted: 802.11n PCI Wireless Card under 8.10

    I have been looking for an answer to this in 2 different forums and have yet to get an answer. Go gigabit wired. It's better.

    Andy
  16. Replies
    5
    Views
    310

    [ubuntu] Re: Thunderbird will not start..

    I have the same problem now. I just started this morning after the SSL updates.

    Andy
  17. Replies
    10
    Views
    1,465

    [ubuntu] vnc slow under Ibex (8.10)

    I just upgraded to 8.10 a few days ago, and am current on all updates through this morning.

    When I connect to my workstation via VNC from work, it's WAY slower than it was under 8.04. Has anyone...
  18. Replies
    4
    Views
    911

    [ubuntu] Re: Choppy video in Hardy RC

    Try turning off desktop effects
Results 1 to 18 of 18