Search:

Type: Posts; User: JackCorbae; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Re: Frontendend will not launch after fresh install

    I just found this thread and I am in exactly the same boat as the original poster. Same errors, same output ... no Mythfrontend on ONE PC in the house.

    All PCs running Ubuntu 12.04 (I think? Did I...
  2. [ubuntu] Re: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI-E

    Has anyone had any luck with the PCI-e version yet?

    I've been running Ubuntu 10.04 64 with the OSS4 drivers without problems until I updated the BIOS and now the sound has gone away.

    Thought...
  3. Replies
    5
    Views
    1,641

    [ubuntu] Re: Grub 1.97 takes too long to load

    10 Seconds? Mine takes over a minute - fresh install of Ubuntu 9.10 64bit and the only thing that I can think of is that it has something to do with the fact I have a mirrored SATA boot disk and a...
  4. Replies
    3
    Views
    1,329

    [ubuntu] Re: Jaunty and PCI-Express SB X-Fi Xtreme

    I'm in the same boat - MSI Ecplise mb with the SB X-Fi Xtreme Audio PCIe card included.

    Tried everything so far - no luck.

    Thinking the suggestion some one made to toss the X-Fi and go out and...
  5. Replies
    10
    Views
    1,307

    [ubuntu] Re: Problem with fast-user-switch

    I get the same problem with the latest (Catalyst 8.10) ATI proprietary drivers.

    Ubuntu 8.10 with fglrx enabled - compiz on or off doesn't seem to make any difference.

    Xorg.conf below:
    ...
  6. Replies
    32
    Views
    2,863

    Re: Starting up a game corrupts my screen?

    I filled in their online "Linux Crew Driver Feedback Program" form. Anyone else having the problem should also fill in the form:
    ...
  7. Replies
    32
    Views
    2,863

    Re: Starting up a game corrupts my screen?

    I've opened a ticket with ATI - whether it does any good or not is anyone's guess.

    Maybe everyone should do they same. Sure, there's only four of us so far but every little bit helps! :)

    Ah ......
  8. Replies
    32
    Views
    2,863

    Re: Starting up a game corrupts my screen?

    I get the same problem when trying to start NWN2 or The Sims 2 in Wine 1.1.1

    The problem started when I went from ATI's 8.5 driver to the 8.6 version. 8.7 also doesn't fix the issue.

    I could go...
Results 1 to 8 of 8