Search:

Type: Posts; User: Theredbaron1834; Keyword(s):

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    546

    [SOLVED] Re: Indicator-Volume?

    Done, and thanks again.
  2. Replies
    4
    Views
    546

    [SOLVED] Re: Indicator-Volume?

    #5 worked perfectly. Thanks for the fast answer, this is really "needed" for me. Going to have to follow this bug.
  3. Replies
    4
    Views
    546

    [SOLVED] Indicator-Volume?

    Up till the most recent release of Lubuntu I was able to install indicator-volume and use it to control my audio, now it does nothing. I have 3 sound cards for my system (built in 7.1 audio, video...
  4. Replies
    1
    Views
    338

    Radeon audio out over DVI

    I have used ATI closed drivers for the past couple of years, as I like HDMI audio. Recently I updated to the latest beta, and thought I would try out the opensource drivers.
    I added radeon.audio=1...
  5. Replies
    6
    Views
    1,875

    Re: GeForce 4 420 Go Ubuntu 13.04

    So I did that, and now it is back to how it was on install, ie the laptop screen is useless. I have to have it hooked up to an ext monitor on boot to do any thing. Here is a pic of my screen......
  6. Replies
    6
    Views
    1,875

    Re: GeForce 4 420 Go Ubuntu 13.04

    lspci -nnk | grep -iA2 vga


    01:00.0 VGA compatible controller [0300]: NVIDIA Corporation NV17M [GeForce4 420 Go 32M] [10de:0176] (rev a3) Subsystem: Hewlett-Packard Company Device [103c:006d]...
  7. Replies
    6
    Views
    1,875

    Re: GeForce 4 420 Go Ubuntu 13.04

    I am running Ubuntu 13.04. On a fresh install the video doesn't work. I had to use an ext moniter, install and then install the closed drivers. Upon boot it says it doesn't work with my card, but...
  8. Replies
    6
    Views
    1,875

    GeForce 4 420 Go Ubuntu 13.04

    So I have a zx5000 laptop that has a GeForce 4 420 Go. I can't get video drivers to work right, I believe I am just using FB. I can't get the correct closed drivers to install, they say it doesn't...
  9. Replies
    2
    Views
    664

    [lubuntu] Re: HD 5770 audio?

    Well, this seems to be a common problem with the kernel in Ubuntu 13.04. https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/1169761

    Not sure if I am going to downgrade, or what. Might try an...
  10. [kubuntu] Re: Do you know how to get the MIDDLE button to PASTE like it did before?

    O crap. I knew there was a second, but I thought that was used when you selected everything, and then copied. I didn't know you just have to select.

    I know this isn't helping you, but I like it....
  11. Replies
    2
    Views
    664

    [lubuntu] HD 5770 audio?

    So, I have an HD5770, and have been using the closed drivers since I got it, as I 'need" the hdmi audio (my only speakers are my TV's). I distro hopped a bit, but came back to Lubuntu for 13.04, as...
  12. Replies
    3
    Views
    249

    [lubuntu] Re: Corruption for no reason?

    Was a loose connection. :)

    I checked it out, and it seems that the movement has caused it to pop out a bit.

    Thanks for the help.
  13. Replies
    3
    Views
    249

    [lubuntu] Corruption for no reason?

    I have 1 computer with an HDMI port. It is my main gaming computer. I keep it in my room, but a friend wanted to watch something on it, because it is my only device that can output 1080p res, so I...
  14. Replies
    43
    Views
    9,765

    [SOLVED] Re: A wishlist for Lubutnu 13.04

    I actually just updated the CPU, so I can't do that. However, I have the CPU in my hand right now, and did a little googling. The one I had the trouble with was this CPU:...
  15. Replies
    43
    Views
    9,765

    [SOLVED] Re: A wishlist for Lubutnu 13.04

    I have an old 1.8ghz celeron with 512mb ram, and it maxes the CPU, and makes the computer all but unresponsive, IE the mouse motion is choppy as heck, if I can even move it. I am guessing this is a...
  16. Replies
    43
    Views
    9,765

    [SOLVED] Re: A wishlist for Lubutnu 13.04

    I agree that it is very awesome to have. However, on a low powered system it REALLY eats up the cpu. As Lubuntu is supposed to be a light system, I can see it not being a default. Though I install...
  17. Replies
    9
    Views
    3,820

    [SOLVED] Re: Problem running steam

    Thanks, that fixed my Lubuntu 12.10 problem as well.
  18. Replies
    43
    Views
    9,765

    [SOLVED] Re: A wishlist for Lubutnu 13.04

    I have used done that many times, it just isn't as easy as a gui for new users. And I can understand being careful, however this is something that is "needed" for an easy to use DE experience.


    ...
  19. Replies
    43
    Views
    9,765

    [SOLVED] Re: A wishlist for Lubutnu 13.04

    I would also like to rec menulibre, a ppa is here https://launchpad.net/~menulibre-dev/+archive/devel

    It was created for the ubuntu app challenge. It is a very lightweight menu editor, and as LXDE...
  20. Replies
    0
    Views
    372

    [lubuntu] Furius ISO Mount sans Nautilus

    I like Furius ISO Mount as my iso mounter, but I have a problem. The one in the repo's depends on Nautilus. As far as I know, it depends on either Nautilus, or Brasero. I edited the deb to remove the...
  21. Replies
    10
    Views
    1,033

    [lubuntu] Re: Xorg problems

    xlsclients


    LXDE-desktop lxsession
    LXDE-desktop xfce4-panel
    LXDE-desktop lxpanel
    LXDE-desktop xfce4-power-manager
    LXDE-desktop polkit-gnome-authentication-agent-1
    LXDE-desktop ...
  22. Replies
    10
    Views
    1,033

    [lubuntu] Re: Xorg problems

    Honestly, I am not sure. The first thing I do after a fresh install is to purge all the programs I don't use.

    Hm, looked it up. The site says it uses Sylpheed.
  23. Replies
    10
    Views
    1,033

    [lubuntu] Re: Xorg problems

    I use Lubuntu 12.04, sorry, thought I mentioned that.

    And I wouldn't say a lot of tabs. Max of 4 on my main screen, though normally just 1, and only 1 on the other.
  24. Replies
    10
    Views
    1,033

    [lubuntu] Re: Xorg problems

    I did google, alot. And that is why I think it is a xorg problem. I don't even have chrome, lastpass, or thunderbird installed.

    And with my google searching, I couldn't find an answer.
  25. Replies
    10
    Views
    1,033

    [lubuntu] Xorg problems

    So, I have an ATI Radion HD 5770 using the FGLRX driver. I have 2 monitor's set up, 1 via hdmi and one via dvi, with openbox on both. All is well and good for a while after booting/loging in. After a...
Results 1 to 25 of 146
Page 1 of 6 1 2 3 4