Search:

Type: Posts; User: truerobotech; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    Adding to the sga, I did a dpkg reconfigure and now have a plan jane xorg file. ALso when booting tried to do a video=ofonly.

    Trying a few other things before I call it a night
  2. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    Very funny, we are along the same story lines here, my aging g4 tibook was gathering dust and I want to try running boxee from it. Granted it will be slow but better that nothing.

    Good news is I...
  3. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    looking at the thread you pointed to Im not sure how it would help us/me my g4 is not dvi, it has regular vga and an s video. Im probably missing the point.

    I was able to get into the xorg file...
  4. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    Would have replied sooner but for some reason my browsers at work just cycled every time i try to log in.

    Well the 8.04 update went in and Im pickled again.

    now it just hangs up at running...
  5. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    Well some good news, before i saw your replies I finished up the7.10 install (posting from it now). I think it was fighting with both my hd and the cd. After a good zero fill everything installed.
    ...
  6. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    sorry to hear, how it works out.

    I decided to zero fill the drive since a live install failed again.

    working the alt cd install now really hope someone answers my usb questions. I only have...
  7. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    Thanks steve,

    Ill give it a shot, if the current headache I mean install fails in some manner.

    Ive been at this for days. really close to chucking in the towel and heading back osx. Which...
  8. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    Hey Steve

    no matter what I did with 8.04 or 8.10 live I ended up with the blank screen video problems. When iused the7.10 cd i can boot in with the video=ofonly but installs always failed

    So i...
  9. [ubuntu] Re: [PPC] How to make a Live CD a Live USB stick

    I have assumed its a bad initial install so im working on the boot from usb process.

    When i get to this point

    (cd /cdrom ; tarcBpf -.) | (cd /mnt ; tar xvBpf -)

    I get a mssg back

    bash:...
  10. [ubuntu] 7.10 On Power Book No Network Devices!?

    I have a complete install of 7.10 from the alternate cd.

    New problems which I cant find answers to. Boot up is fine but no network devices found. Yet when Im in the network settings it detects...
  11. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    Well we can toss all the above post aside.

    I have a complete install of 7.10 from the alternate cd.

    New problems which I cant find answers to. Boot up is fine but no network devices found. Yet...
  12. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    (edited since no longer a problem or part of this issue)
  13. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    (edited since no longer a problem or part of this issue)
  14. [all variants] Re: Powerbook Titanium DVI / 867 MHz PPC - Booting

    well hirnsaege hope you install woes are over, I spoke to soon my 7.10 install went south. Finally figured out the heat buidling up in the logic board eventually causes some sort of mis-read with the...
  15. [all variants] Re: Powerbook Titanium DVI / 867 MHz PPC - Booting

    Nothing specific on the errors but you might be in the same boat as me. I have a 667 Ti Book with very similar install woes.

    So far the only sure fire way for we was to use 7.10 gutsy live cd.
    ...
  16. [ubuntu] Re: Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    (edited since no longer a problem or part of this issue)
  17. [ubuntu] Install any 8 ver Ubuntu on Pwrbk 3,3 ATI Rage

    Hello all, thanks for any and all assistance

    Im have 7.10 installed my problem is in the last reply to this thread (other replies I have made were edits since no longer a problem or part of this...
Results 1 to 17 of 17