Search:

Type: Posts; User: Wolf-Ekkehard; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    826

    [ubuntu] Re: Broken php5-cli?

    I am having the identical issue - did you meanwhile figure out how to resolve it?
  2. [kubuntu] Re: after upgrade to 12.04 ssh -X(Y) no longer works

    I know, the thread is kind a old and stale. Back about 5 or 6 years ago all questions to this forum were answered within a day or two. Now all we get is "I have the same problem" replys. Maybe my...
  3. [kubuntu] after upgrade to 12.04 ssh -X(Y) no longer works

    The upgrade to 12.04 (64 bit, KDE 4.8.2) went great for me - not a single problem with any application (and I run lots), except one: ssh.

    For years, I have been logging into my lab machine (lots...
  4. [SOLVED] Re: Software Management missing in System Settings

    Yo Dude - you're a genius! That did the trick.

    Thanks a bunch!!!
  5. [SOLVED] Re: Software Management missing in System Settings

    yup - I had looked there earlier - and in ./config - to see if there was anything remotely related to System Settings that I could diff to the other machines where it is working fine - but with no...
  6. [SOLVED] Re: Software Management missing in System Settings

    Thanks mister_playboy,

    the muon software center is what I was expecting to see in the "System Settings". I guess that gets me 90% there as this is the tool I wanted to use - I just didn't know...
  7. [SOLVED] Software Management missing in System Settings

    I just did a clean new install of a 32 bit Kubuntu 11.10 from DVD on an old machine and noticed right away that the Software Management icon was missing in the System Settings panel. Everything else...
  8. Replies
    16
    Views
    1,605

    Re: g++ finds error in locale_facets.h [RETIRED]

    OK - I'd hate to mark this one "solved" as I could not find out root cause...

    I uninstalled everything even remotely related to the C++ compiler and its libraries - no change when I got the...
  9. Replies
    16
    Views
    1,605

    Re: g++ finds error in locale_facets.h

    No Problem. Here it is:

    $ g++ --version
    g++ (Ubuntu/Linaro 4.6.1-9ubuntu3) 4.6.1
    Copyright (C) 2011 Free Software Foundation, Inc.
    This is free software; see the source for copying conditions....
  10. Replies
    16
    Views
    1,605

    Re: g++ finds error in locale_facets.h

    Smart idea!! Of course, I would prefer for it to report an error if it doesn't find the C++ version instead of silently including the C version - but that's just me...

    I ran that, but no error...
  11. Replies
    16
    Views
    1,605

    Re: g++ finds error in locale_facets.h

    Well - hardware is always a possibility, I'll run some diagnostics - at least you made me feel less stupid :-)
  12. Replies
    16
    Views
    1,605

    Re: g++ finds error in locale_facets.h

    yup - works fine on my laptop too..


    $ apt-cache policy g++
    g++:
    Installed: 4:4.6.1-2ubuntu5
    Candidate: 4:4.6.1-2ubuntu5
    Version table:
    *** 4:4.6.1-2ubuntu5 0
    500...
  13. Replies
    16
    Views
    1,605

    Re: g++ finds error in locale_facets.h

    yup - I have the build-essentials installed too.

    If I take the include statement for ios out of the code, as you suggest, it compiles fine. But whenever I include <iostream> (which includes <ios>...
  14. Replies
    16
    Views
    1,605

    Re: g++ finds error in locale_facets.h

    I have both - on both machines
  15. Replies
    16
    Views
    1,605

    Re: g++ finds error in locale_facets.h

    Nope - at least these two are all there. But it is a good point nonetheless: Which dev packages would not come with g++-4.6, qt4-dev-tools and kdevelop? I thought those basically should take care...
  16. Replies
    16
    Views
    1,605

    g++ finds error in locale_facets.h

    I thought I should be able to figure that out by myself, but I am beginning to pull my hair out over this...

    I have Kubuntu 11.10 running on two 32-bit x86 machines. On one (a laptop) g++ (4.6.1)...
  17. Replies
    9
    Views
    6,141

    [SOLVED] Re: Black screen after logout

    New Kubuntu version (11.04) - same problem :-( - same solution ;-)
  18. Replies
    12
    Views
    7,620

    [ubuntu] Re: npviewer.bin sucks

    Same issue here - npviewer.bin pegs one of my cores even long AFTER my browser (Chrome) has been showing the flash movie. The darn thing appears not to be terminated properly after its job is done. ...
  19. Replies
    51
    Views
    16,434

    [ubuntu] Re: Maverick "Too many connections" on boot

    Unlikely that it is gonna be fixed any time soon, since I don't think Upstream even knows about this. Has anybody filed a bug report? I wouldn't even know against what.... :-(

    Could any kind...
  20. Replies
    13
    Views
    1,410

    [ubuntu] Re: Can't get winmodem to work

    I too have been using ndiswrapper in the past on my laptop to get the wireless Ethernet working - it was a pain in the neck, and if there's no detailed HowTo somewhere out there, you may spend days...
  21. Replies
    13
    Views
    1,410

    [ubuntu] Re: Can't get winmodem to work

    I was just about to post, since I got a similar answer from one of the very helpful and very quickly responding linmodems.org guys:
    "...the driver that you need is slamr which works well for 32 bit...
  22. Replies
    13
    Views
    1,410

    [ubuntu] Re: Can't get winmodem to work

    Fibonacci,

    have you ever figured out how to solve this problem? I am having the exact same problem - can't use slamr since I'm running amd64 and hence must use alsa. The slmodemd command spits...
  23. Replies
    9
    Views
    6,141

    [SOLVED] Re: Black screen after logout

    Thanks a bunch guys!

    The problem also occurred with my ASUS motherboard M4A88TD-V EVO/USB3 featuring an integrated ATI Radeon HD 4250 GPU running 10.10 64bit and a non-free driver that Ubuntu...
  24. Replies
    7
    Views
    4,072

    [kubuntu] Re: Skype w/ Quickcam Messenger

    Thanks wgarcia! If you are running a 64 bit OS, you have to change to


    LD_PRELOAD=/usr/lib32/libv4l/v4l1compat.so /usr/bin/skype "$@"


    i.e. pointing to the lib32 libraries for skype.

    I...
  25. Replies
    51
    Views
    16,434

    [ubuntu] Re: Maverick "Too many connections" on boot

    At the expense of adding yet another voice that won't really help the issue along, but just to increment the occurrence counter.... I am getting the same error message during boot. The system is a...
Results 1 to 25 of 63
Page 1 of 3 1 2 3