Search:

Type: Posts; User: magneto538; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] Re: GRUB doesn't recognize Win8 and WBM doesn't load

    Ok, I solved everything now! I just purged everything away and started back from scratch. Here's what I did:

    1. Installed Ubuntu and cleansed everything from the HDD.
    2. Removed swap.
    3. Resized...
  2. [SOLVED] Re: GRUB doesn't recognize Win8 and WBM doesn't load

    If I booted in BIOS mode, it means that I've installed Ubuntu in BIOS mode, right? How can I fix this whole thing? Should I reinstall Ubuntu in UEFI mode (which, actually, I thought I did) or is...
  3. [SOLVED] Re: GRUB doesn't recognize Win8 and WBM doesn't load

    My BootInfo: http://paste.ubuntu.com/6070623/


    ...and my System Setup (one of the tabs is "Boot"):

    246149246150246147246148

    EDIT: when I try to click on "Recommended Repair" on boot-repair...
  4. [SOLVED] Re: GRUB doesn't recognize Win8 and WBM doesn't load

    What do you mean with "UEFI menu"? I've tried to boot Win from boot menu (by putting Windows Boot Master as first boot device), I don't see any other way to do it (but maybe I'm missing something)....
  5. [SOLVED] Re: GRUB doesn't recognize Win8 and WBM doesn't load

    I didn't have neither secure boot nor fast boot activated when I installed any of the OSs, and they're still disabled. At this point, I really don't figure out what to do... Better burn Ubuntu down...
  6. [SOLVED] Re: GRUB doesn't recognize Win8 and WBM doesn't load

    So, what do you recommend to do? Should I erase everything from HDD (partitons & data) and start back from scratch? I see that, when installing, Windows creates a few partitions that are very...
  7. [SOLVED] GRUB doesn't recognize Win8 and WBM doesn't load

    EDIT: my solution to fix this can be found in page 2 of this thread!

    Hello,
    I'm writing as I am encountering lots of troubles in setting up my dual boot.
    I own an ASUS S56 ultrabook with UEFI....
  8. Re: Ubuntu doesn't recognize Windows 8 partition while installing - Asus S56

    Sorry, I didn't understand what I have to do. How do I turn off Intel SRT? And what should I do with RAID? I wouldn't like to install anything on the SSD, as it seems to be full of other things that,...
  9. Ubuntu doesn't recognize Windows 8 partition while installing - Asus S56

    Hi you all,
    I understand that this kind of issue has been discussed here a lot of times, but I am still not able to figure it out just by following the guides I've found.

    I own an Asus S56CM and...
  10. [ubuntu] Re: Ardour plugins: troubles with 'make' command

    Up? Anyone here who knows how to solve my problem?
  11. [ubuntu] Ardour plugins: troubles with 'make' command

    Hey guys,

    I am new here and I'm having some fun on Ubuntu by just a few days. I'm trying to install some good LDSPA plugins for Ardour (these ones seem to be good: http://plugin.org.uk/). The...
Results 1 to 11 of 11