Search:

Type: Posts; User: ishu161; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    355

    [SOLVED] Re: Wired Netwrok and Sound gone after update

    Done. Thanks. :)
  2. Replies
    5
    Views
    355

    [SOLVED] Re: Wired Netwrok and Sound gone after update

    I've been able to get my network up and running by modifying the /etc/network/interfaces file from this:


    auto lo
    iface lo inet loopback


    to this:
  3. Replies
    5
    Views
    355

    [SOLVED] Re: Wired Netwrok and Sound gone after update

    Hello. These are the outputs:

    lsb_release -a

    No LSB modules are available.
    Distributor ID: Ubuntu
    Description: Ubuntu 11.04
    Release: 11.04
    Codename: nattylspci -nnk | grep -iA2...
  4. Replies
    5
    Views
    355

    [SOLVED] Wired Netwrok and Sound gone after update

    So I was having some trouble installing Chromium Browser yesterday, and the folks at #ubuntu helped me out. Turns out my security updates were disabled and someone was kind enough to provide me with...
  5. Replies
    5
    Views
    5,037

    [SOLVED] Re: Problem installing libapache2-mod-php5

    Hi
    So I guess the problem was that the dependency php-common was the one conflicting. I removed it from synaptic, and tried again, and there was no problem! :D

    Thanks for helping me out!
  6. Replies
    5
    Views
    5,037

    [SOLVED] Re: Problem installing libapache2-mod-php5

    Hi! Sorry for the late reply.

    I don't get any message as I open the Synaptic Package Manager.

    Sudo apt-get install -f gives this output:



    Thanks!
  7. Replies
    5
    Views
    5,037

    [SOLVED] Problem installing libapache2-mod-php5

    So I was installing LAMP (I installed everything separately). Problem is, I keep getting stuck at this message while installing libapache2-mod-php5:

    I found some solutions via Google, like apt-get...
  8. Thread: Audio Trouble

    by ishu161
    Replies
    5
    Views
    2,983

    [SOLVED] Re: Audio Trouble

    Thank you! The script worked and I now have sound! You are awesome! :D
  9. Thread: Audio Trouble

    by ishu161
    Replies
    5
    Views
    2,983

    [SOLVED] Re: Audio Trouble

    I made sure that alsamixer configurations are correct, so unfortunately that's not the problem. :(
  10. Thread: Audio Trouble

    by ishu161
    Replies
    5
    Views
    2,983

    [SOLVED] Audio Trouble

    I've followed all the guides I could find online and have even asked in #Ubuntu, but so far, I haven't been able to get my audio to work. Here's what's happened:

    I recently reinstalled Ubuntu...
Results 1 to 10 of 10