Search:

Type: Posts; User: Ed1000; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    2,690

    [ubuntu] Re: RAID 5 (Intel) not Recognized

    My raid 5 was not recognized.
    After typing sudo dmraid -r and sudo dmraid -ay (just to be sure)
    I saw the disk in my ' places' and could access it.
    Great
    checked under dev/mapper, saw the...
  2. Replies
    4
    Views
    1,399

    [ubuntu] Re: Exim4 receive mail

    I must be sleeping while reading your question, as you already said you could send out mail. My other questions however remain.
  3. Replies
    4
    Views
    1,399

    [ubuntu] Re: Exim4 receive mail

    oops I am sorry, you also have a static IP address. So what is the format of the emailaddress that you are sending to?
    is that

    yourname@dyndns.com
    yourname@staticipno...
  4. Replies
    4
    Views
    1,399

    [ubuntu] Re: Exim4 receive mail

    Can you send mail with these setting?

    What would your receive address be? is that something like 'you@dyndns.com'?
    Does dyndns.com know what to do with the incoming mailmessage (i.e. send it to...
  5. Replies
    4
    Views
    461

    [ubuntu] Re: [8.10] No Sound from Web pages

    Try
    http://www.zaphu.com/2008/05/30/ubuntu-guide-installing-media-codecs-for-flash-dvd-quicktime-mov-mp3-wmv-wma-and-acc-mp4-m4a-playback/

    Helped me to solve it
  6. Replies
    4
    Views
    461

    [ubuntu] Re: [8.10] No Sound from Web pages

    het kan mogelijk een codec issue zijn. Klaarblijkelijk gebruiken het systeem en de webpages verschilelnde geluidssystemen
  7. Replies
    4
    Views
    461

    [ubuntu] Re: [8.10] No Sound from Web pages

    same problem here. I have sound of files on my computer but not on line. tried lots of things, nothing helps
  8. Replies
    6
    Views
    623

    [ubuntu] Re: Ubuntu server crashes

    OK, this might be it: I am using the server from a windows machine. I found the windows machine had the Vundo firus/Trojan. After I removed that (about a day ago) the server has not crashed anymore...
  9. Replies
    6
    Views
    1,307

    [ubuntu] Re: MySQL Server Crash Help

    Just a quick reply though your problem seems fixed:
    I had similar problems and whatever I did to re-install MySQL just turned out a failure, it would not reinstall, so i decided to repair the mysql...
  10. Replies
    6
    Views
    623

    [ubuntu] Re: Ubuntu server crashes

    Apparently that was NOT the solution.
    Any suggestions are still welcome
  11. Replies
    6
    Views
    623

    [ubuntu] Re: Ubuntu server crashes

    OK, I might have found a solution but time will tell.
    Apparently I had some 4900 emailmessages in the postgres queue. Removing them has since stopped all the postfix warnings in my syslog. Time will...
  12. Replies
    6
    Views
    623

    [ubuntu] Re: Ubuntu server crashes

    Unfortunately I do not recognize any 'dic'settings in my postfix config file
  13. Replies
    6
    Views
    623

    [ubuntu] Re: Ubuntu server crashes

    Thanks, I'll give it a check, once I fully understand what you are saying (I'll figure it out)

    In the mean time I am still open for other solutions. I noticed I could not start my MySQL server so...
  14. Replies
    6
    Views
    623

    [ubuntu] Ubuntu server crashes

    I need some help. My Ubuntu server (8.10) crashes/dies on me at least once a day. Very annoying. I have a monitor attached to it and when the server crashes on me it really does, no signal to th...
  15. Replies
    5
    Views
    650

    [ubuntu] Re: ProFTPD wont start

    Sorry, yes, that is the first thing I did. No success. Thnks for your info anyway. :-)

    What apparently has helped is clearing out te cache coz it suddenly seems to work without me having done...
  16. [all variants] Re: Installing KDE 4 from ISO image, without burning a disc... Please help!

    I see you have had some replies since I replied. Do you still need help?
  17. [all variants] Re: Installing KDE 4 from ISO image, without burning a disc... Please help!

    Well, I am not sure but I may know a workaround for the slow speed. How about putting your iso in a tar or deb form on a local web?
  18. Replies
    7
    Views
    1,114

    [ubuntu] Re: Evolution: put mail back on server

    I think the short answer is that once they are off the yahoo server there is no software that can put them back on the yahoo server, unless you would be really really close with yahoo's top man and...
  19. [ubuntu] Re: Lost write access on Ubuntu Server

    I am obviously left to my own devices here but I think I have it sorted. Apparently the files and folders I put on the disk were owned by 'root'. I could not alter the priviliges from within webmin...
  20. Replies
    5
    Views
    650

    [ubuntu] Re: ProFTPD wont start

    I actually have the same problem. This is the section involved

    <Global>
    UserAlias desktop ed
    UserPassword ed 12tKxn0fbdcE6
    <Directory home/ed/ftp>
    </Directory>
    </Global>
  21. [ubuntu] Re: Ubuntu Server for an Absoloute Beginner

    Have you considered installing "webmin" for remote server administration?

    www.webmin.com
  22. [ubuntu] Re: Lost write access on Ubuntu Server

    Now I am completely baffled. Apparently at the same time I could not write to my harddisk anymore -something I always could before- I now CAN write to my USB stick. Something I could NOT do before.
    ...
  23. [ubuntu] Re: Lost write access on Ubuntu Server

    Just in case it would help, I attach my full smb.config file below: Thanks for any help


    #======================= Global Settings =======================

    [global]
    log file =...
  24. [ubuntu] [SOLVED] Lost write access on Ubuntu Server

    I installed Ubuntu Server (8.04) to attach my storage media to.
    I added a 1 Terabyte disk and that worked just about out of the box with regard to accessibility. I could read and write on it without...
  25. Replies
    8
    Views
    1,695

    [all variants] Re: Writable / Passwordless Samba Share ?

    I finally did get it working, apparently CHMOD had not worked the first time around.
    Oddly enough I still do not get the proper Workgroup name. If I leave out the "workgroup=xxxxx", it defaults to...
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2