Search:

Type: Posts; User: lemmy999; Keyword(s):

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: Grub2 issue

    by lemmy999
    Replies
    4
    Views
    476

    [xubuntu] Re: Grub2 issue

    Unfortunately I think Grub is detecting remnants of a previous Ubuntu install and I'm not too sure that synaptic will deal with that issue.

    I'm away from my PC for a couple of days but I'll have...
  2. Thread: Grub2 issue

    by lemmy999
    Replies
    4
    Views
    476

    [xubuntu] Re: Grub2 issue

    The BIOS is set to boot from sdb. Generally, from cold, I have to boot twice. There are, in fact, two separate issues here

    1. The reboot issue ( as described previously)
    2. The "Ubuntu, with...
  3. Thread: Grub2 issue

    by lemmy999
    Replies
    4
    Views
    476

    [xubuntu] Grub2 issue

    I have two harddisks on my PC. A 1TB disk ( sda) where I keep all my data and a 128Gb SDD (sdb) which has three partions on it . sdb1 is Arch, sdb2 is Puppy Linux and sdb3 is Xubuntu.

    I installed...
  4. Re: UK ISP's - Who are you with and do you like it?

    O2 user, less than 1/2 a mile from my exchange, download speed is usually in the 14-15 meg range.

    I have had occasion to talk to their first and second line support ( based in Scotland) and have...
  5. Replies
    7
    Views
    333

    [ubuntu] Re: A few beginner questions about Ubuntu

    Transmission has the same option ( selective d/l)
  6. Replies
    4
    Views
    412

    [ubuntu] Re: Grub2 and Puppy

    @wilee-nilee

    I'll try your suggestion later and get back with the result.
  7. Replies
    4
    Views
    412

    [ubuntu] Grub2 and Puppy

    I have installed Puppy linux to a directory in /. / is in sda1 on a single hard disk. I have edited /etc/grub.d/40_custom as follows
    menuentry "RexBang Linux" {
    set root=(hd0,1)
    linux...
  8. Replies
    13
    Views
    935

    [ubuntu] Re: upgrade to 11.04

    Under Software Sources have you checked the " Release Update" box for "Normal Releases"?
  9. [ubuntu] Re: vodafone dongle and ubuntu 9.10 not working

    I'm using a PAYG Voda dongle in the UK. Settings are number *99#, username and password are left blank. apn should show "pp.internet". IIRC if you are using a contract SIM then the apn should just be...
  10. Thread: BackTrack

    by lemmy999
    Replies
    4
    Views
    258

    [SOLVED] Re: BackTrack

    http://www.backtrack-linux.org/tutorials/usb-live-install/
  11. Replies
    22,936
    Views
    7,289,929

    Re: Post your .conkyrc files w/ screenshots

    @mrpeachy

    that is a very nicely thought out Conky!!
  12. Poll: Re: Hello.... Introducing myself and my script (Wallpaper rotator)

    @James

    Got it working fine now. Using 0.23 and its brilliant!!
  13. Poll: Re: Hello.... Introducing myself and my script (Wallpaper rotator)

    I'll try and manually uninstall then then re-install.
  14. Poll: Re: Hello.... Introducing myself and my script (Wallpaper rotator)

    James
    I am running a AMD Athlon 64bit twin core processor, 3 gb of RAM, a 1tB Samsung hdd. Video is from a Nvidia GT6600 card.
  15. Poll: Re: Hello.... Introducing myself and my script (Wallpaper rotator)

    @James

    I am using 10.4. Here are the screenies you asked for
    1.Prior to running install.sh

    http://ompldr.org/tNnI4Mg
    2. Immediately after starting the script
    http://ompldr.org/tNnI4NA
  16. Poll: Re: Hello.... Introducing myself and my script (Wallpaper rotator)

    @James

    Nice job! Only problem for me is uninstalling the app. Trying to uninstall sends my CPU up to 100% and then crashes the machine.
  17. Replies
    3
    Views
    687

    [ubuntu] Re: Maverick issues

    Meierfra's script gives the following output
    Boot Info Script 0.55 dated February 15th, 2010

    ============================= Boot Info Summary: ==============================...
  18. Replies
    3
    Views
    687

    [ubuntu] Maverick issues

    For the past few days I have been experiencing boot issues with Maverick on my desktop. Currently its showing this
    Mount: mounting /dev on /root/dev failed: no such file or directory
    mounting /sys...
  19. Replies
    7
    Views
    468

    [ubuntu] Re: gnome-panels missing

    Sorted!! I had to modify the gconf file in /home from "avant-window-manager" back to "gnome-panel"

    Thanks for your suggestions.
  20. Replies
    7
    Views
    468

    [ubuntu] Re: gnome-panles missing

    gives me
    gnome-panel: no process found
  21. Replies
    7
    Views
    468

    [ubuntu] Re: gnome-panles missing

    Looks like that should work. I'm in the middle of an upgrade so I'll wait until that finishes and try your suggestion out.
  22. Replies
    7
    Views
    468

    [ubuntu] Re: gnome-panles missing

    Ah- thats the other problem- the changes I made also disabled alt-f2 so I can't get a terminal:(
  23. Replies
    7
    Views
    468

    [ubuntu] gnome-panels missing (SOLVED)

    Stupidly I followed this guide to installing Awn- not noticing that the instructions for removing the panels would bork my system. I have tried the recommended fix
    but that didn't work.

    In the...
  24. Replies
    9
    Views
    1,993

    [all variants] Re: lucid puppy linux

    AFAIK Lucid Puppy is so-called because its Puppy Linux constructed using the Ubuntu repositories. As such you will probably get a much better response here

    Best of luck- Puppy is a really good...
  25. Replies
    520
    Views
    780,320

    Re: HOWTO: NFS Server/Client

    @ Dmizer

    1. Hadn't noticed the space between the IP and the parentheses:oops: and you are correct- I did a lousy job of cutting and pasting:)

    2.I initially had the whole subnet allowed but...
Results 1 to 25 of 152
Page 1 of 7 1 2 3 4