Search:

Type: Posts; User: Robert Finley; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.07 seconds.

  1. [SOLVED] Re: alsamixer: no such file or directory

    I have found a solution for this problem.

    Appearantly, ALSA did not like the USB sound device that I was using. It is one of the cheap $2 ones that look like a USB stick w/headphone jack. ...
  2. [SOLVED] Re: alsamixer: no such file or directory

    Yes, it sees the device. aplay -l produces:

    **** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
    card 1: Set [USB Headphone Set], device 0: USB Audio [USB Audio]
    Subdevices: 1/1
    Subdevice #0:...
  3. [SOLVED] alsamixer: no such file or directory

    I am trying to setup a minimal system from the Ubuntu 14.04 netboot iso. I installed the system using defaults only (exept partitioning). After the install was finished I restarted, edited...
  4. Replies
    0
    Views
    1,294

    [ubuntu] Ubuntu-desktop-USB?

    I am installing Ubuntu 13.04 with the minimal installer. When I get to the software selection stage of the installation, there is a choice labeled "Ubuntu Desktop" and another labeled "Ubuntu...
  5. Replies
    1
    Views
    337

    Re: waiting for network configuration

    Bad cable connection....
  6. Replies
    1
    Views
    337

    waiting for network configuration

    Ubuntu 12.04, cli only, on an old machine

    I swear, it was working. But now, on boot I get "waiting for network configuration" for a while, then it says "waiting an additional 60 seconds for...
  7. Replies
    1
    Views
    352

    Re: Getting started with mutt and gmail

    system needed to reboot...
  8. Replies
    1
    Views
    352

    Getting started with mutt and gmail

    I have followed all of the steps laid out in the excellent tutorial located here. Everything seems to work fine, except that it just doesn't work.

    It seems to connect. Here is what I see.
    ...
  9. Replies
    2
    Views
    218

    [lubuntu] Re: Compaq 5020 Memory

    If I install 256MB RAM (128x2) conky shows 244MB. I can believe that this is due to the video using some.

    What I am wondering is if the board only supports 256 then why do I get more then that...
  10. Replies
    2
    Views
    218

    [lubuntu] Compaq 5020 Memory

    I have an ancient Compaq Presario 5020 with a 320756-001 motherboard. I have read in several places that this board is capable of supporting up to 256MB of RAM. So I gave it 512 (256x2) to see.
    ...
  11. Replies
    0
    Views
    284

    [lubuntu] ATI Rage LT Pro AGP-133

    I am setting up Lubuntu on an ancient Compaq desktop. It has a 300MHz processor and 256Mb of RAM.

    When it boots, the picture is all jacked up. The blue screen that you normally see with the...
  12. Replies
    6
    Views
    835

    [SOLVED] Re: Adobe Flash problems

    I installed the same version and it is working now. Thank you again for your assistance.
  13. Replies
    6
    Views
    835

    [SOLVED] Re: Adobe Flash problems

    Awesome. Thank you. I will check that out.
  14. Replies
    6
    Views
    835

    [SOLVED] Re: Adobe Flash problems

    I have read that Chrome uses it's own flash. When I initially installed though, I would see a message on various pages that said "Get Adobe Flash" with a link to the site.

    Once I install...
  15. Replies
    6
    Views
    835

    [SOLVED] Adobe Flash problems

    I have a machine dual-booting WinXP and a fresh install of lubuntu 12.04. I have installed lubuntu-restricted-extras.

    The machine has a P-III 930MHz and 512 RAM. I understand that this is well...
  16. Replies
    1
    Views
    528

    [SOLVED] Re: Gwibber not running.

    Still not sure what the problem was, but purging and reinstalling seems to have fixed it.
  17. Replies
    1
    Views
    528

    [SOLVED] Gwibber won't stay running.

    For several versions of Ubuntu now, I have kept gwibber running in the background and giving me updates on my desktop via libnotify. It worked beautifully, even in 12.04 beta.

    The other day...
  18. Replies
    6
    Views
    316

    [SOLVED] Re: Hardware question

    Ok, yeah I do have hyper-threading and now that you pointed that out, and I've gone and read about what that actually means, I get it. Thanks.
  19. Replies
    6
    Views
    316

    [SOLVED] Re: Hardware question

    Yes
  20. Replies
    6
    Views
    316

    [SOLVED] Hardware question

    I have an HP DL360 G4. It has a couple of 3.4Ghz processors, these I believe: Link

    My question is why does Ubuntu see 4 processors?
  21. [SOLVED] Re: Sharing a multi-function printer with a Windows 7 client

    Thank you my friend. The information you provided is what I was looking for.
  22. [SOLVED] Sharing a multi-function printer with a Windows 7 client

    I am trying to share an HP Deskjet 2050 J510 that is physically connected (via USB) to an Ubuntu 12.04 machine. The client is a Windows 7 laptop connected wirelessly to my home network.

    I edited...
  23. [SOLVED] Re: Unity + low graphics capability = :(

    I just spoke with the folks over in the GNOME IRC channel who informed me that GNOME3 will not function correctly either.

    So this leaves only 2 options for low-graphics users: Don't upgrade or...
  24. [SOLVED] Unity + low graphics capability = :(

    I am not one of these Unity haters that are resistant to change. I love the Unity interface. Unfortunately I cannot get it to work. I have installed 11.10 several times now and each time it has...
  25. Replies
    3
    Views
    577

    [SOLVED] Re: Trouble installing pianobar

    I have done that.. I kept getting an error. I was hoping someone here might help. Now, I have reinstalled my entire system wondering if my problem didn't stem from the fact that I was running...
Results 1 to 25 of 91
Page 1 of 4 1 2 3 4