Search:

User: susanto; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [ubuntu] installing libtcl, libtk, libtix 32bit on 64 bit OS

    Started by susanto, September 14th, 2011 05:01 AM
    • Replies: 0
    • Views: 805
    Last Post: September 14th, 2011 05:01 AM
    by susanto  Go to last post
  2. [ubuntu] USB DVB-T Freecom

    Started by susanto, October 25th, 2010 02:40 AM
    • Replies: 2
    • Views: 763
    Last Post: March 22nd, 2011 05:05 PM
    by susanto  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  3. [ubuntu] Network failed after routine update, 10.10 - 64bit

    Started by susanto, March 22nd, 2011 04:36 PM
    • Replies: 0
    • Views: 191
    Last Post: March 22nd, 2011 04:36 PM
    by susanto  Go to last post
  4. [ubuntu] Printer installation

    Started by susanto, February 18th, 2011 04:09 PM
    • Replies: 0
    • Views: 257
    Last Post: February 18th, 2011 04:09 PM
    by susanto  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  5. [ubuntu] DVB - Pinnacle SAA7162 not detected

    Started by susanto, September 21st, 2010 03:52 PM
    • Replies: 0
    • Views: 729
    Last Post: September 21st, 2010 03:52 PM
    by susanto  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  6. Which distro for i7

    Started by susanto, September 15th, 2010 02:01 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 1,349
    Last Post: September 15th, 2010 11:31 PM
    by quadproc  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [all variants] Which version for notebook?

    Started by susanto, April 26th, 2010 06:11 PM
    • Replies: 1
    • Views: 280
    Last Post: April 26th, 2010 06:42 PM
    by dabl  Go to last post
  8. [kubuntu] Amarok installation failed

    Started by susanto, February 28th, 2010 03:08 AM
    • Replies: 0
    • Views: 288
    Last Post: February 28th, 2010 03:08 AM
    by susanto  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  9. [kubuntu] libtix

    Started by susanto, April 21st, 2009 03:03 AM
    • Replies: 2
    • Views: 919
    Last Post: April 21st, 2009 03:33 AM
    by inobe  Go to last post
  10. [kubuntu] Keboard wild behaviour

    Started by susanto, June 12th, 2008 11:29 PM
    • Replies: 2
    • Views: 285
    Last Post: June 13th, 2008 12:05 AM
    by susanto  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  11. [kubuntu] [SOLVED] Sound in kaffeine gone after upgrade to hardy

    Started by susanto, May 15th, 2008 02:26 AM
    • Replies: 3
    • Views: 523
    Last Post: May 15th, 2008 10:22 AM
    by susanto  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

Results 1 to 11 of 14