Search:

Type: Posts; User: dibuntux; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    603

    Re: Frontend hidden! Alt-tab needed...

    aha..that is the problem...Mythwelcome is running and not configured...I modified mythtv.desktop in .config/autostart to run mythwelcome, and I can see the other job running. It does work, and...
  2. Replies
    3
    Views
    603

    Frontend hidden! Alt-tab needed...

    Dear all, I cannot get out of this...after upgrading from 12 to 14 all is ok but... Frontend appears "hidden"...I can see the standard background with grey lines of the Mythbuntu theme, but no...
  3. Re: HDMI disconnect on watchtv, sub menu and 2.35:1 movie settings

    Dear Phil, thanks for repling again... yes, Frontend > setup > appearance >gui pixels is set to 0...now I remember.

    It is definitely the Ampli, Denon AVR1610. If I connect the MythBox directly, it...
  4. Re: HDMI disconnect on watchtv, sub menu and 2.35:1 movie settings

    After more testing, I believe it is a HW problem not related to my system: I connected my wife notebook with Win8 and a nVidia Gforce and xbmc and it does the same, even worst, at 1080p. Including...
  5. Re: HDMI disconnect on watchtv, sub menu and 2.35:1 movie settings

    Thanks for the fast reply! I tried your suggestions, but outcome is almost the same... In Recordinds seems to be better (no HDMI lost signal) but in Video the problem remains. The most strange of all...
  6. HDMI disconnect on watchtv, sub menu and 2.35:1 movie settings

    This is sistematic. I just changed my Optoma HD700x 720p projector with an HD25e 1080p. No need to configure anything on my mythbuntu 14.04 amd64 box with 0.27 up to date, it just displays 1080p at...
  7. Re: since mythtv 0.27 update, mythfilldatabase.log not being added to - normal?

    Happens to me too, but I also get no data: mythfilldatabase run and ends at same time hh:mm and no new data added. If I run it manually (sort of, go into Backend config and exit and it asks if I want...
  8. mythfilldatabase run in auto but does not get data

    After the update to 14.04 lts everything is fine except for this:
    Last mythfilldatabase run started on lun 3 novembre, 20:53 and ended on lun 3 novembre, 20:53. Terminated succesfully
    There's guide...
  9. Re: Blank Screen after MythTV update from 0.25 to 0.27

    Hi, I do not know if it is the same problem, but I try to describe...I too have upgraded to .27 from .25, and also from 12.04 lts to 14.04 lts (amd64). What I get is that when I boot the system,...
  10. Re: [Ubuntu] Trouble upgrading from 12.04 to 14.04.1 lts

    Hi, to all that scare you and suggest to make a new installation over an upgrade: yes, takes much longer, but in the end you get exactly YOUR system, not a new one.

    I had problem with the upgrade...
  11. Replies
    93
    Views
    188,990

    [SOLVED] Re: VBox: Kernel driver not installed (rc=-1908)

    Same problem here: I checked with
    ttdave@ttbunt:~$ dkms status
    fglrx, 8.960, 3.2.0-36-generic, x86_64: installed
    fglrx, 8.960, 3.2.0-37-generic, x86_64: installed

    so...no virtualbox marked...
  12. Replies
    14
    Views
    26,469

    [SOLVED] Re: How to remove launcher icons in Gnome?

    Yes, thanks for editing...
    I found the solution anyway:

    Remove icons in Gnome Panel or show menu Add to Panel
    Equivalent of Alt+SuperKey (Win Key) on panel with IBM AT keyboard= Alt+Alt Gr +...
  13. Replies
    30
    Views
    25,428

    Re: MythTV could not connect to database

    To re-check backend net capabilities I downloaded MythTv Android Frontend on my Zopo mobile: it worked ok, so no problem on the backend.

    So I checked files is /home/[your user]/.mythtv :...
  14. Replies
    30
    Views
    25,428

    Re: MythTV could not connect to database

    OK the pwd is incorrect: mysql -u mythtv -p
    I can enter with the pwd which is displayed on the backend in Setup/General, which is a new one.

    On the remote, if I try to input this pwd in place of...
  15. Thread: CD tray opens

    by dibuntux
    Replies
    11
    Views
    1,479

    [ubuntu] Re: CD tray opens

    I had already tried the proposed solution of letting a CD in the drive to no use, it still opens randomly.

    I just tried the eject command: eject -i on /dev/sr1
    with sr1 being the offending CD-R...
  16. Replies
    30
    Views
    25,428

    Re: MythTV could not connect to database

    My Backend is on a static IP, time zone is ok & NTP is Ok.
    I started Mythfrontend from the remote, and this is the error I get:

    QMYSQL: Unable to connect
    Database error was:
    Access denied for...
  17. Thread: CD tray opens

    by dibuntux
    Replies
    11
    Views
    1,479

    [ubuntu] Re: CD tray opens

    No, it cannot be. I'm on a private subnet and it happens just after the computer is turned on. Then it maybe stays quite for hours and then it will do a couple of times in few minutes. Totally...
  18. Replies
    30
    Views
    25,428

    Re: MythTV could not connect to database

    Hi, just upgraded from 10.04 lts amd64 to 12.04 lts amd64. Everything OK on the main pc (frontend & backend), but cannot connect to database on remote frontend.
    I get the set country screen, then...
  19. Replies
    14
    Views
    26,469

    [SOLVED] Re: How to remove launcher icons in Gnome?

    I'm running 12.04 lts amd64:
    I discovered that in new systems you have to use the combination
    <Win-super key> + <Alt> + right mouse button and not just
    <Alt> + right mouse button

    Problem is, on...
  20. Re: Mythbuntu upgrade 10.04 -> 12.04 grub issues

    Just upgraded from 10.04.1 lts amd64 to 12.04 lts: no problem with grub. Everything was smooth execpt:

    1) remote was not working - just selected a different one in mythcontrol center and then...
  21. Replies
    0
    Views
    783

    [ubuntu] CD rom tray opens by itself

    I upgraded my PC from 10.04 amd64 lts to 12.04 amd64 lts, on a perfectly, 5 years running hardware. Everything went well, but my CD-ROM burner, a Mitsumi CR-4804TE, keeps opening the CD tray for no...
  22. Replies
    26
    Views
    76,376

    [SOLVED] Re: ALT-TAB not working in gnome classic?

    Upgraded from 10.04 to 12.04 lts amd64 - works ok with the above...
    Thanks!
  23. Thread: CD tray opens

    by dibuntux
    Replies
    11
    Views
    1,479

    [ubuntu] Re: CD tray opens

    Just upgrade my system running 10.04 lts AMD64 for over 2 years without a glitch to 12.04...
    At logon the CD-ROM burner opens up. I have a second DVD burner that does not open...

    Any ideas?
  24. [ubuntu] Raid 1 boot in busybox, /dev/md2 is /dev/md127

    The system, configured with ubuntu 10.04 and two WD disk (500GB and 750 GB, of which only 500 used) with 3 identical partitions set as /md0, /md1 & /md2. It was running fine for a year, then one of...
  25. Replies
    4
    Views
    2,047

    Re: Mele A1000 TV box as frontend?

    Yes, I know VDPAU is Nvidia; but I also know of some efforts to use VDPAU as an interface to other GPU. Kind of DirectX for Linux, something it lacks the most. To have programs support directly the...
Results 1 to 25 of 229
Page 1 of 10 1 2 3 4