Search:

User: iniquiTrance; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Compiz settings not working in 12.04 Precise

    Ok this was the problem for me.

    Make sure that you're not running Ubuntu 2d. Run:


    echo $DESKTOP_SESSION

    In my case, this returned:
  2. [ubuntu] AR9380 Variant - Very slow connection speeds

    I'm running Ubuntu 12.04 LTS. My new build uses a TP-LINK TL-WDN4800 PCI-E wireless adapter. Apparently, the chipset is an Atheros AR9380. I'm getting extremely slow connection speeds, whereas...
  3. Re: Mic not working in Ubuntu 12.04 Beta 2 - Lenovo G470

    Also reporting the same issue on a Dell XPS 14. Everything was working fine in Oneiric.
  4. Re: Running Unity 2D even when selecting 'Ubuntu'

    Hmm, i seem to be getting /usr/bin/Xorg errors now periodically...
  5. Re: Running Unity 2D even when selecting 'Ubuntu'

    Thanks for the reply. Everything was working natively in 11.10 though. I just installed bumblebee (I have nVidia optimus), and everything seems to be working now. Is this a good solution? I didn't...
  6. Running Unity 2D even when selecting 'Ubuntu'

    This problem started when I noticed my Compiz settings weren't working in Precise Pangolin 12.04 LTS. Even though 'wobbly windows' and 'desktop cube' were checked off in Compiz, they still weren't...
  7. [ubuntu] Compiz settings not working in 12.04 Precise

    I just upgraded to precise pangolin 12.04 LTS. I installed compiz manually. When I enable things such as wobbly windows, or desktop cube in compiz, the settings don't take effect. When I reload...
  8. Replies
    1
    Views
    356

    [SOLVED] Re: Wireless extremely slow

    Ok, this seemed to have worked as a workaround.

    I followed the instructions in this post here:

    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/836250/comments/23

    Seems it's a common bug.
  9. Replies
    1
    Views
    356

    [SOLVED] Wireless extremely slow

    I just installed ubuntu 11.10 on a dell XPS laptop, and the wireless is extremely slow.

    I'm talking sub 1 kb/s slow.

    I was previously running 11.10 through Wubi, where it was working fine,...
  10. Replies
    3
    Views
    536

    [ubuntu] Re: Constant popping sound

    I tried the advice in this post, and it seems to have worked for now.

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1788483&highlight=popping+sound

    I am not right next to a router, but it's not that...
  11. Replies
    3
    Views
    536

    [ubuntu] Constant popping sound

    I'm running 11.10 on a Dell XPS 14 L401x. For some reason, my speakers emit a LOUD popping sound every couple of minutes. I tried muting, and now uninstalling pulseaudio, but it still keeps doing it....
Results 1 to 11 of 11