Search:

Type: Posts; User: 3vi1; Keyword(s):

Page 1 of 8 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    451

    [kde] Re: Must Click Titlebar twice

    Quick note, though I tagged this Kubuntu originally - I'm actually testing with Ubuntu and the KDE plasma packages installed (which should have the same operating properties as Kubuntu).
  2. Replies
    1
    Views
    451

    [kde] Must Click Titlebar twice

    I wanted to ask here before I post a bug report on this, to see if any other KDE user is running into the behavior:

    I've noticed that when running the plasma desktop under vivid, I have to click...
  3. [kde] Re: No GTK settings in System Settings | Application Style

    What you're looking at there is an option to make your QT apps use a GTK+ style, not to change the colors of GTK apps.

    From what I've seen, there should still be a separate option for GTK apps,...
  4. [kde] No GTK settings in System Settings | Application Style

    After upgrading to plasma 5 in vivid, everything's working well. However, there doesn't appear to be any way to change the colors for GTK apps.

    Is this a known issue? Does anyone know a way...
  5. Replies
    3
    Views
    454

    [kde] Re: K/U/X/L/G-ubuntu 15o4

    Since the updates started happening, you have to install plasma-desktop to get back all the configuration items (and use the plasma 5 desktop).

    However, since yesterday/today's updates, the...
  6. [SOLVED] Plasma 5 - kactivitymanagerd crashes when resuming from screen lock

    If anyone else is testing KDE with vivid, I'd be interested in knowing if you're seeing the same thing:

    After locking the screen, and letting it sit a bit, trying to resume will always result in a...
  7. Replies
    89
    Views
    14,963

    [SOLVED] Re: After the last update i get a black screen

    Okay - I think I just got it fixed on my bumblebee setup. The solution for me was to blacklist nvidia-343 in /etc/modprobe.d/bumblebee.conf

    I believe Bumblebeed is supposed to unload any loaded...
  8. Replies
    89
    Views
    14,963

    [SOLVED] Re: After the last update i get a black screen

    Yeah, I see a lot of people pointing fingers at nvidia but I can't even get to the LightDM screen (running on intel chipset). My desktop also would be running solely with the intel drivers as I only...
  9. Replies
    89
    Views
    14,963

    [SOLVED] Re: After the last update i get a black screen

    I've been running Utopic since the day the repos opened with no issues until I got bit by this today too.

    My Intel HD4000/nVidia 670MX laptop is running bumblebee with nvidia-343 mamarly ppa...
  10. Replies
    1
    Views
    593

    Re: Graphical glitches/artifacts?

    Update: Decided to test by upgrading my graphics libs to what is in xorg-edgers, and...

    ALL PROBLEMS GONE! Even primus is now working properly. Whew... not a hardware issue. Looks like there...
  11. Replies
    1
    Views
    593

    Graphical glitches/artifacts?

    Has anyone noticed any graphical glitches in the last few days, particularly with Intel HD4000 chipsets?

    I generally use KDE as my desktop, so it's not impossible that these are new bugs there......
  12. Replies
    19
    Views
    2,692

    Re: [Fixed] Re: Bumblebee/Primus broken for anyone else?

    I think they fixed it recently in the 331 packages. If I recall correctly, the only reason I had added edgers was that their nvidia-331 package didn't have this problem, while the original 331...
  13. Replies
    19
    Views
    2,692

    [Fixed] Re: Bumblebee/Primus broken for anyone else?

    I did a ppa-purge on the edgers repository, where those new libgl* and other libraries had come from, restarted bumblebeed, and now everything is working properly again (with the 3.13 kernel, and no...
  14. Replies
    19
    Views
    2,692

    Re: Bumblebee/Primus broken for anyone else?

    I backleveled all the libgl*, libosmesa*, libgbm*, libegl*, and libopenvg* packages that were replaced in updates two days ago, restarted bumblebeed, and now primusrun does not crash.

    I think I...
  15. Replies
    19
    Views
    2,692

    Re: Bumblebee/Primus broken for anyone else?

    Yes, it's a clevo. I've not had any problems using bumblebee with it until after yesterday's updates.

    baseboard-manufacturer: CLEVO
    baseboard-product-name: P15xEMx...
  16. Replies
    19
    Views
    2,692

    Re: Bumblebee/Primus broken for anyone else?

    Here's the ps output:


    evil@clevo:~$ sudo service bumblebeed restart
    bumblebeed stop/waiting
    bumblebeed start/running, process 948
    evil@clevo:~$ ps ax | grep -i bumblebee
    948 ? Ss ...
  17. Replies
    19
    Views
    2,692

    Re: Bumblebee/Primus broken for anyone else?

    glxgears and glxspheres run with optirun, but not with primusrun.

    When run with optirun, the performance is not what it should be; primusrun normally gives me nearly 300fps, whereas optirun gives...
  18. Replies
    19
    Views
    2,692

    Re: Bumblebee/Primus broken for anyone else?

    It's been working fine for me with 3.13.0-1 through 3.13.0-5 until yesterday.
  19. Replies
    19
    Views
    2,692

    Re: Bumblebee/Primus broken for anyone else?

    I don't get any errors. It restarts the service normally.
  20. Replies
    19
    Views
    2,692

    Re: Bumblebee/Primus broken for anyone else?

    Note: I just regained access to my old account, so if anyone PMs, this is the one to send to.
  21. Thread: It worked!

    by 3vi1
    Replies
    0
    Views
    277

    It worked!

    Thanks to howefield and lowan for helping me get back in on my old account!

    You may delete my 3vi12 account. I will be removing it from Ubuntu SSO shortly.
  22. [ubuntu] If you have no working wired ethernet with kernel 3.8 & 3.9...

    If you've had sporadic (or constant) issues with your wired Ethernet in Raring, check out the following bug and see if it applies to you:
    ...
  23. Replies
    63
    Views
    8,522

    [ubuntu] Re: New Unity, whitelist disabled = bad

    I think you're not taking it seriously. The apps I use, don't work with Unity now, period.

    I've been writing software for 30+ years, I'm quite aware of the environment and all sides of the...
  24. Replies
    63
    Views
    8,522

    [ubuntu] Re: New Unity, whitelist disabled = bad

    And are you understanding that the apps still work in KDE (and every other DE) but not Unity?

    The other DEs honor the spec, but they don't kill legacy apps.

    I'm a huge Canonical/Ubuntu fan, but...
  25. Replies
    63
    Views
    8,522

    [ubuntu] Re: New Unity, whitelist disabled = bad

    Gotta agree with ELD. I actually *like* Unity... I'm the guy that defends it every week in the Linux Action Show IRC... and all this change did for me is make me appreciate how nice KDE is nowadays....
Results 1 to 25 of 195
Page 1 of 8 1 2 3 4