Search:

Type: Posts; User: md2406; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] Re: Black screen after login window or on websites with flash

    Update :
    With a fresh install of Xubuntu 14.10, problem solved.
  2. [SOLVED] Black screen after login window or on websites with flash

    I have been having problem since I started to use 14.04 on my laptop. I assume the issue is related to flash player and the graphics card but I am not sure how to solve it nor found anything online....
  3. [SOLVED] Re: Ubuntu upgrade from 13.04 to 13.10 cant shutdown or suspend from top menu bar!

    This worked like a charm for me, I am using Ubuntu 14.04 x64
  4. [ubuntu] Re: Acer Aspire One 725 Elantech Touchpad not working

    I have Acer Aspire 725 netbook and I have edit xorg.conf and added the section but still touchpad is not working. Am I missing something?
  5. [ubuntu] Re: Black Screen between GRUB and Ubuntu loading screen

    I am having the same problem with ubuntu 10.04. My black screen, between grub and Plymouth logo, takes more than a minute. I have followed many threads including this one and the one here...
  6. [ubuntu] Re: Gnome Shell gives an empty desktop on Ubuntu 11.10

    can you tell which PPA u used in installing nVidia driver with new kernel support?
  7. [ubuntu] Re: Gnome Shell gives an empty desktop on Ubuntu 11.10

    I have tried this one too but nothing changed.
  8. [ubuntu] Re: gnome-shell fails after nvidia driver update

    I dont think so because when I use compiz with unity, there is no problem. That means eye candy works with my graphic chip.
  9. [ubuntu] Re: gnome-shell fails after nvidia driver update

    It is Geforce Go 7300.
  10. [ubuntu] Re: gnome-shell fails after nvidia driver update

    I have tried both but same thing happened. Now, i am on "current-version". just to be sure I am doing everything right, I have re-installed ubuntu 5 times and every time, I have tried post-release,...
  11. [ubuntu] gnome-shell fails after nvidia driver update

    I have been having this problem since I installed ubuntu 11.10 on my laptop. After installation everything was fine, I installed gnome 3 and restarted computer. It was working fine until I upgraded...
  12. [ubuntu] Re: Gnome Shell gives an empty desktop on Ubuntu 11.10

    Hi,
    I am having the same problem when I run gnome-shell with effects but no effects is working just fine. It happens when I upgraded nvidia to "recommended" via additional drivers. I have tried...
  13. Replies
    42
    Views
    25,894

    Re: Realtek RTL8191SU 10.04 driver not working

    Download the latest drivers from RealTek website and follow this website http://samiux.blogspot.com/2010/05/howto-realtek-8192su-usb-dongle.html

    It worked for me and hope works for you.
  14. Replies
    1
    Views
    696

    [ubuntu] Re: cannot kill xserver

    I ma having the exactly same problem with ubuntu 10.04 amd64 and non of the stuff I found on the forms work out for me.
  15. Replies
    15
    Views
    7,647

    [SOLVED] Re: Via VT2020 AudioChip not working properly

    why did u you try adding "auto" at the end of the line?
    can you please try the one below and post what happens?


    options snd-hda-intel model=6stack-digout
  16. Replies
    0
    Views
    822

    [ubuntu] USB error: over-current change

    I have noticed an error on my both operating systems(Ubuntu 10.10/10.4 and WinXp). It is a USB error that I got in both os. However the weird thing is that this error is related to power of usb s but...
  17. Replies
    8
    Views
    4,382

    [ubuntu] Re: Logitech QuickCam Orbit/Sphere

    I have try to play with gstreamer-properties but no luck... I have tired every combination but still no image. Also tried the commands but they didnt work either. With the new updates, I upgrade...
  18. Replies
    15
    Views
    7,647

    [SOLVED] Re: Via VT2020 AudioChip not working properly

    Thanks for your help.
  19. Replies
    15
    Views
    7,647

    [SOLVED] Re: Via VT2020 AudioChip not working properly

    I added this line. However before adding this, I upgraded my ALSA to the latest version. I hope this helps. I would like to help everybody ,who has the same problem, as much as I can.
  20. Replies
    8
    Views
    4,382

    [ubuntu] Re: Logitech QuickCam Orbit/Sphere

    so far I have been able to get the pan and tilt working with "setpwc" from terminal however still no image from webcam.
  21. Replies
    8
    Views
    4,382

    [ubuntu] Re: Logitech QuickCam Orbit/Sphere

    I will try and let you know. Even it was waste of time, I wouldn't mind to give it a try and thank you for your time.
  22. Replies
    8
    Views
    4,382

    [ubuntu] Re: Logitech QuickCam Orbit/Sphere

    I have found some articles and solutions but non of them worked for me. I started from http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1323187&highlight=logitech+orbit here but stuck with the error. It was...
  23. Replies
    8
    Views
    4,382

    [ubuntu] Logitech QuickCam Orbit/Sphere

    Hi,
    I am using Ubuntu 10.04 x64 and having problems with my webcam. It is Logitech Orbit (V-UU22). I can see the device with "lsusb" and however non of the softwares(Skype,Cheese Webcam) can get...
  24. Replies
    15
    Views
    7,647

    [SOLVED] Re: Via VT2020 AudioChip not working properly

    Hi,
    I accidentally clicked ALSA Upgrade Script and then found SoundTroubleshoting page.
    https://help.ubuntu.com/community/SoundTroubleshooting

    Those pages helped me to understand what my problem...
  25. Replies
    15
    Views
    7,647

    [SOLVED] Re: Via VT2020 AudioChip not working properly

    Sorry for my late reply. Here is the information you asked.

    uname -a


    Linux HUN 2.6.32-22-generic #36-Ubuntu SMP Thu Jun 3 19:31:57 UTC 2010 x86_64 GNU/Linux


    aplay -l
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2