Search:

Type: Posts; User: celem; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    675

    [xubuntu] Re: Touchpad quit working with X

    Thank you for the reply. Unfortunately, this isn't my problem - I have only one syndaemon instance running,


    ecomer@Asus-1015PEM ~ $ ps -A|grep syndaemon
    1825 ? 00:00:00 syndaemon...
  2. Replies
    3
    Views
    675

    [xubuntu] Touchpad quit working with X

    The touchpad of my Asus Eee PC 1015 used to work fine but stopped working about 3 weeks ago - maybe during my last upgrade on Jan 7, 2013. It is not a hardware problem because the touchpad works...
  3. Replies
    3
    Views
    1,262

    [xfce] Re: [SOLVED] Shotwell SendTo email on XFCE

    FYI - the shotwell bug mentioned in my post is fixed in their current unstable version. See:
    http://redmine.yorba.org/issues/5827
  4. Replies
    3
    Views
    1,262

    [xfce] Re: [SOLVED] Shotwell SendTo email on XFCE

    I also use gmail, although not exclusively, and I send attachments using this method. Although I use the web interface for my normal mail interaction, for this script I use thunderbird and the...
  5. Thread: Thunar Tweaks?

    by celem
    Replies
    8
    Views
    1,475

    [xubuntu] Re: Thunar Tweaks?

    The "Resize and email images" custom action did not work for me as described at http://thunar.xfce.org/pwiki/documentation/custom_actions

    I had to put quotes around $COLS here:

    if [ -z "$COLS"...
  6. Replies
    3
    Views
    1,262

    [xfce] [SOLVED] Shotwell SendTo email on XFCE

    I have a pure Xfce system and installed the shotwell photo manager. I discovered that shotwell is hard coded to send photos via the Gnome nautilus-sendto feature, which is absent in Xfce.

    I solved...
  7. Replies
    5
    Views
    1,475

    [ubuntu] Re: Trouble with JPilot

    [QUOTE=StepNjump;11937271]Looks like the project is really defunct...

    The jpilot project is NOT defunct, it is simply not very active due to Palm devices waning popularity. I still use a Palm Treo...
  8. Poll: [SOLVED] MFC-J430W on 64-bit using WiFi

    The brother installation instructions for the MFC-J430 failed when executed as written. The following worked for me:

    From the printer, using the printer's control panel, setup the MFC-J430W to...
  9. Replies
    4
    Views
    447

    [ubuntu] Re: I can not empty Trash

    Log out and back in again.
  10. Replies
    24
    Views
    2,442

    [ubuntu] Re: Problem with Flash after last FIrefox update...

    I had the same problem. I installed Flash-Aid and first did the stable flash install. This was no help. Next I installed the beta install. This worked. I now have flash back in Firefox. Thanks.
  11. [ubuntu] Re: 12.04 Fails to install in Asus Eee 1015 Seashell

    Correct - just an FYI
  12. [ubuntu] 12.04 Fails to install in Asus Eee 1015 Seashell

    FYI - 12.04 beta 1 Fails to install in Asus Eee 1015 Seashell starts the boot process and then falls into busybox. This machine has a 64GB SSD and works well on Fedora and Mint.
  13. Replies
    10
    Views
    1,611

    [SOLVED] Re: Makefile shell Problem Question

    SOLVED! The following works:



    ARDUINO_LIBS2 := $(shell for f in $$(grep "\#include" $(TARGET).$(SUFFIX)); \
    do if [ "$$f" = "\#include" ]; \
    then continue; \
    fi; \
    ff=$$(echo "$$f"|sed...
  14. Replies
    10
    Views
    1,611

    [SOLVED] Re: Makefile shell Problem Question

    I solved the problem with "unterminated call to function", it was make interpreting the '#' as a comment. Escaping it with a backslash solved that. Now the Makefile runs but returns a null result,...
  15. Replies
    10
    Views
    1,611

    [SOLVED] Re: Makefile shell Problem Question

    StephenF:

    I see that I needed '$$' in the shell script but a parsing error still eludes me.

    This works in a terminal:


    for f in $$(grep \#include softserialtest.ino)\
    do if [ "$$f" =...
  16. Replies
    10
    Views
    1,611

    [SOLVED] Re: Makefile shell Problem Question

    A few examples of the problem, trying SHELL several different ways:

    ---------------------------
    SHELL=/bin/bash
    ...

    ARDUINO_LIBS2 := $(SHELL for f in...
    ...
    $ make print-ARDUINO_LIBS2...
  17. Replies
    10
    Views
    1,611

    [SOLVED] Re: Makefile shell Problem Question

    In examining my most recent post, I realized that my "demo" test used shell rather than SHELL. I switched it to SHELL and I got no output from it either.

    Previously, shell would not work,...
  18. Replies
    10
    Views
    1,611

    [SOLVED] Re: Makefile shell Problem Question

    Thanks for the reply but I don't see the relevance. When run from bash, my problem statement outputs the string "SoftwareSerial" which, I felt, should have been assigned to ARDUINO_LIBS2. I just did...
  19. Replies
    10
    Views
    1,611

    [SOLVED] Re: Makefile shell Problem Question

    It is. My first lines in the Makefile are:
    #WARNING: This makefile is bash shell dependant!
    SHELL := /bin/bash
    .SHELLFLAGS := -c
  20. Replies
    10
    Views
    1,611

    [SOLVED] Makefile shell Problem Question

    I have a makefile in which I am trying to automate a variable assignment with some shell script. This particular script line works fine from the shell command line but produces a null result when...
  21. Replies
    0
    Views
    444

    [all variants] Petapator and USPTO TIFF images

    Has anyone been successful getting the chrome extension petapator to work? When I go to the USPTO site the images do not display. See my attachment.

    I use chrome version 18.0.1010.0 dev
  22. Replies
    10
    Views
    9,034

    [ubuntu] Re: Brother "QL-570" Label Printer

    Amazon.com has a post for this printer that says that PayPal can print USPS postage labels via PayPal and java.
    Seems like that should work for Linux although I haven't tried it.



    4.0 out of...
  23. Thread: cutecom problem

    by celem
    Replies
    6
    Views
    3,205

    [ubuntu] Re: cutecom problem

    Except that lrzsz has a bug if you want to use xmodem. It still isn't fixed as of July, 2011

    Read:
    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/lrzsz/+bug/270638

    and
    ...
  24. Replies
    21
    Views
    1,349

    [ubuntu] Re: Lookking for a screen recorder that works

    I don't believe that loading the Sourceforge version is still required. As I understand it, there was a period when the audio support was missing in the repo version. The audio support is now there....
  25. Replies
    0
    Views
    471

    [all variants] FYI: DIR-601 RTL8168 incompatibility

    FYI - I am posting this to help anyone with a similar problem.

    I finally resolved a compatibility issue between the D-Link DIR-601 router and the Realtek RTL8111/8168B NIC. My system has worked...
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4