Search:

Type: Posts; User: rafe101; Keyword(s):

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Thread: Jailed?

    by rafe101
    Replies
    3
    Views
    237

    Re: Jailed?

    Hijacked—whatever. The language of discourse is entirely too aggressive. If you want people to work within some enigmatic procedures, they should probably be made aware of them at some point. So what...
  2. Thread: Jailed?

    by rafe101
    Replies
    3
    Views
    237

    Jailed?

    Why would suggesting that an issue might not be dependent on specific hardware as suggested by the OP of a thread be off-topic since I am experiencing the exact same issue (slow networking)? What...
  3. Replies
    6
    Views
    377

    Re: desktop alignment using tv via hdmi

    I just upgraded to 14.04 from 13.10 and suddenly have this overscan problem.

    I am using the open drivers, but when I switched to proprietary (AMD) there was no problem. My panels and launcher were...
  4. Replies
    6
    Views
    976

    [ubuntu] Re: Automatic suspend behaviour

    I've switched to proposed updates hoping to get a resolution to my suspend problems, but they're all still there:

    1. will only suspend once (after being rebooted) all subsequent attempts from the...
  5. Replies
    3
    Views
    335

    Re: Trouble printing from network Printer

    I'm not sure what the problem was, but it seems to have resolved itself. I noticed that other users could print and after a restart things started to work for my account also.
  6. Replies
    3
    Views
    335

    Re: Trouble printing from network Printer

    I have now uninstalled all printers and drivers and downloaded and installed HPLIP directly from HP. HP-setup ran and found the printer with no problems, but I still cannot print to it. Ubuntu's...
  7. Replies
    3
    Views
    335

    Re: Trouble printing from network Printer

    I lost my printer in the upgrade from 13.04 to 13.10. It's an HP Laserjet CP1525nw. It worked fine until the updgrade. I have tried various driver configurations but can't get it to print.

    The...
  8. Replies
    3
    Views
    4,366

    [ubuntu] Adobe Flash crash in 13.10

    I'm having issues with both Chromium and Firefox locking up since upgrading to 13.10. Both are doing it whenever there is embedded video, but Chromium is having issues with no video present (e.g.,...
  9. Replies
    15
    Views
    1,132

    Re: Something is not right with Ubuntu 13.10

    I really wasn't complaining. I am confident things will get sorted out. For some reason, the network manager has even been behaving better. If I could just get suspend to work I'd be perfectly...
  10. Replies
    6
    Views
    976

    [ubuntu] Re: Automatic suspend behaviour

    My monitor shuts off but the computer and harddrives remain up. I do get the message box, so it just seems to be mocking me--saying it will suspend soon and staying up for hours. Sometimes suspend...
  11. Replies
    15
    Views
    1,132

    Re: Something is not right with Ubuntu 13.10

    I don't think it's useful to suggest that these problems are related to installation. The forums and bug reports are full of these problems. I, myself, encountered no abnormalities while upgrading,...
  12. Replies
    12
    Views
    618

    [mythbuntu] Re: USB devices acting strange

    Autodave, used--slightly--a few months. You do have me thinking about the PSU. I wish I had a spare one around to try, rather than having to buy a spare one. Any tricks top test for problems with...
  13. Replies
    12
    Views
    618

    [mythbuntu] Re: USB devices acting strange

    Mythbuntu 12.04

    The PSU is 350 watts--small, but should be enough. Normally, I have just the front panel (card reader and USB ports) and the VFD display/ir receiver hooked up.
  14. Replies
    12
    Views
    618

    [mythbuntu] Re: USB devices acting strange

    Autodave, are you saying you were on the cusp of sufficient power or the PSU was done? I think I should be fine for power, but, of course, I can never rule out bad components.
  15. Replies
    12
    Views
    618

    [mythbuntu] Re: USB devices acting strange

    I was really hoping this wouldn't be a hardware problem. If it is, do you have any idea why the standard devices don't exhibit any strange behavior? The speed reading and writing are just fine to usb...
  16. Replies
    12
    Views
    618

    [mythbuntu] USB devices acting strange

    I just built a new media center (running mythtv). It has an MSI Z77A-G45 board. And some of the USB devices (either plugged directly into the back ports or front panel) are acting really strange. The...
  17. Replies
    3
    Views
    1,064

    [ubuntu] Re: Missing Thunar icons over SSH

    I know this is old, but I still don't have a solution for this. Anyone?
  18. Replies
    5
    Views
    1,052

    [all variants] Can't open additional drivers

    On my mythbuntu 12.04 I started getting choppy HD playback (separate issue) and I desperately want to try changing from the free video drivers to the proprietary ones to see if that helps me to be...
  19. Replies
    3
    Views
    1,064

    [ubuntu] Re: Missing Thunar icons over SSH

    Nope; it's been months and it's still the same. I swear I had this problem before and I fixed it by deleting the contents of a folder, but I can't remember or figure out which it was or where I had...
  20. [ubuntu] Re: Unity: can't switch between windows of same app

    The scale plugin is enabled (I even enabled the extra scale plugin), but I still can't get to a second window from the launcher.
  21. Re: Can't get into MythMusic settings after upgrading to 0.25

    Okay, sure.

    I normally would have but since that one had started as a generic "upgrade experiences" post that already had at least three or four different issues, I thought that was the place for...
  22. Can't get into MythMusic settings after upgrading to 0.25

    I cannot access the music settings on one of my frontends. I have tried every theme and even tried replacing the menu config files with ones from the working frontend.

    Someone on Mythtvtalk...
  23. Replies
    60
    Views
    10,312

    Re: Mythbuntu 0.25 Upgrade experience

    I have a problem with themes.

    I have tried all the different themes and the program guide acts weird in all of them. I'm now just using the Mythbuntu theme because I thought it would be the most...
  24. Re: Trying to get Mupen64plus and Wireless Controllers to work

    I still haven't gotten this resolved. I sometimes wonder if it would be easier to get working if I could use a GUI, but CuteMupen isn't working after the update to Mupen64plus about a month ago.
  25. Trying to get Mupen64plus and Wireless Controllers to work

    I have Mupen version 1.99.5-1 from the repos, but for some reason I don't have an InputAutoCfg.ini file. That's okay because my controller doesn't appear to be in it anyway. I can get a working...
Results 1 to 25 of 114
Page 1 of 5 1 2 3 4