Search:

User: Wheeladrew; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Re: Upgrading from 13.04 to 13.10 Prep for Upgrade Error

    I ran that last command incorrectly. (forgot the -d)
    It is now updating!
  2. Re: Upgrading from 13.04 to 13.10 Prep for Upgrade Error

    I got rid of that PPA, now.
    I updated my computer again, and then restarted and ran thecommand.

    The terminal output


    This confused me, because I have 13.04. I checked my Details page and it...
  3. Re: Upgrading from 13.04 to 13.10 Prep for Upgrade Error

    This is standard Ubuntu, the screensaver is deactivated, 13.04 is updated, and I got one error when running sudo apt-get update
    W: Failed to fetch...
  4. Upgrading from 13.04 to 13.10 Prep for Upgrade Error

    Just as the Title suggests, I am getting a "Preparing the upgrade failed" error when attempting to upgrade from 13.04 to 13.10 when running the
    command.

    Anybody have some advice?
  5. [ubuntu] Re: Making Semitic Script Larger Than Roman

    I might be? I'm not certain how to know if that's the case, honestly.
  6. [ubuntu] Making Semitic Script Larger Than Roman

    Ahlan!
    I looked around and failed to find any request of this type out there and was wondering if y'all could help me out. I am studying Arabic and it is extremely difficult to read because its...
  7. [ubuntu] Re: Compaq Presario V4000 Wireless Connection

    I got it sorted.
    rfkill list all
    and then unblocked the one that was softblocked
    rfkill unblock 0
  8. Replies
    6
    Views
    497

    [ubuntu] Re: Unity launcher and panel views

    I'm having trouble understanding your problem. could you post a couple screencaptures?
  9. [ubuntu] Re: Compaq Presario V4000 Wireless Connection

    outputs
  10. [ubuntu] Re: Compaq Presario V4000 Wireless Connection

    I've tried that. Everything works but the wireless, which, despite having the computer connected via ethernet during the Additional Driver check, comes up with nothing.
  11. [ubuntu] Compaq Presario V4000 Wireless Connection

    Hello, my Compaq Presario V4000 will not connect to the Internet on Ubuntu. I know that it is a firmware problem and not a hardware one, as it works fine on my second, smaller partition of Windows...
  12. Replies
    7
    Views
    2,283

    [SOLVED] Re: Swap Partition

    You COULD, I suppose. It shouldn't effect your boot time very much, though. And within Ubuntu itself, having it available would make processes faster.
  13. [ubuntu] Compaq Presario V4000 Wireless Connection

    Hello, my Compaq Presario V4000 will not connect to the Internet on Ubuntu. I know that it is a firmware problem and not a hardware one, as it works fine on my second, smaller partition of Windows...
  14. Replies
    9
    Views
    5,273

    [ubuntu] Re: Gparted is not working

    Problem was fixed in an update. It was LANG LANGUAGE probs, though.
  15. Replies
    1
    Views
    617

    [ubuntu] Re: Anyone use wmgui for the wiimote?

    What orientation is the Wiimote for the NES games? rotated 90 degrees left?

    (like this)
    [+O: oo]
  16. [kubuntu] Re: Google Chrome Fullscreen Flash Problems in KDE4

    Thanks so much!
  17. [kubuntu] Re: Google Chrome Fullscreen Flash Problems in KDE4

    Quick note: this only happens in google chrome.
  18. [kubuntu] Google Chrome Fullscreen Flash Problems in KDE4

    I really don't know how to describe this problem well, so please forgive me and direct me on the information needed.

    I have two monitors, one external via vga on my laptop. When I go fullscreen in...
  19. Replies
    9
    Views
    5,273

    [ubuntu] Re: Gparted is not working

    Hmm same problem.


    is the output from the (un/re)installation command(s).
  20. Replies
    9
    Views
    5,273

    [ubuntu] Gparted is not working

    I am sorry if this is in the wrong place. It is my first time posting.
    I am on ubuntu 12.04 LTS x64 on a toshiba satellite a665s6095.
    After installing gparted, I could click on the icon, and it...
  21. Replies
    3
    Views
    901

    [gnome] Re: Empty space in drop down menus

    Same problem.
Results 1 to 21 of 21