Search:

Type: Posts; User: shud; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Re: HOWTO: NTFS with read/write support using ntfs-3g (easy method)

    What about this for Hardy amd64? The instructions for this seem to be a bit outdated and there's nothing about that.
  2. [ubuntu] Re: Cannot Mount Volume - Ubuntu 8.04 - external usb ntfs drive

    Will this work for internal drives? I have two drives that were hooked up during a bad shutdown a few months ago, and another 500gb that has been in a Windows environment since then. The 500gb mounts...
  3. Replies
    3
    Views
    348

    [ubuntu] Re: Internet/network quit working after 6 hours?

    How do I do that?
  4. Replies
    3
    Views
    348

    [ubuntu] Internet/network quit working after 6 hours?

    Just FYI I am cross posting this from the networking area, this is not an accidental double post.

    Hey guys

    Installed Ubuntu the other day...my internet ran fine for a short time but now it...
  5. Replies
    0
    Views
    287

    [ubuntu] Internet/network stopped working

    Hey guys

    Installed Ubuntu the other day...my internet ran fine for a short time but now it simply will not connect to the internet. However, inside an XP Virtual Machine, there is a network...
  6. [ubuntu] Re: Network/internet connection dies with PCI SATA/IDE card installed

    Bumping this...any ideas?
  7. [ubuntu] Physical host drives picked up by virtual machine?

    Is this even possible? I'd like to just transfer files from my NTFS drives (mounted in Ubuntu) to an XP VM I have set up without doing some kind of file transfer over the network.
  8. [ubuntu] Network/internet connection dies with PCI SATA/IDE card installed

    This is a bit of a cross post, but this has turned from a network issue into more of a straight hardware issue.

    Recently I've discovered that having my SATA/IDE card installed (Creative I/O, some...
  9. [ubuntu] Re: No internet/network but it worked 5 minutes ago?

    I put it in the other PCI slot, same deal. What the hell? Do I just have a crappy SATA/IDE carD?
  10. [ubuntu] Re: No internet/network but it worked 5 minutes ago?

    Yep, just as I thought...I pull that SATA/IDE card out and my network connectivity pops right back up. It has to be some kind of IRQ thing.

    Also, oddly enough, that card doesn't even show up in...
  11. [ubuntu] Re: No internet/network but it worked 5 minutes ago?

    I turned the VM off and I'm rebooting now, so I'll see. I have a feeling that the PCI SATA/IDE card and my network dropping were no coincidence. If rebooting yields no results I may try using the...
  12. [ubuntu] No internet/network but it worked 5 minutes ago?

    Cross posting this from the network forum:

    Hey guys -

    Pretty new to Linux and Ubuntu in general.

    I wanted to throw a bunch of my drives onto my Ubuntu box, so I plugged them in, turned it...
  13. [ubuntu] No network/internet after SATA PCI card install?

    Hey guys -

    Pretty new to Linux and Ubuntu in general.

    I wanted to throw a bunch of my drives onto my Ubuntu box, so I plugged them in, turned it on, and it mounted them no problem (all NTFS)....
Results 1 to 13 of 13