Search:

Type: Posts; User: jfacemyer; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    506

    [xubuntu] Re: 2 Power Icons, different programs

    Bike Lover, you're the bomb!
  2. Replies
    3
    Views
    506

    [xubuntu] SOLVED - 2 Power Icons, different programs

    I've just upgraded to Oneiric, and I've now got 2 power indicators in the toolbar. Both are in the notification area. One is called "XFCE Power Manager" and the other is just called "Power manager"....
  3. [xubuntu] Re: file list lags horribly on first listing

    Well, it appears that my other box did have the same issue. I found this page, and its fix seems to have worked on both boxes:

    http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-1036024.html

    Doing:
    ...
  4. [xubuntu] file list lags horribly on first listing

    Just upgraded to Xubuntu 11.04, and on one machine my file listing lags for quite some time (several minutes) before finally listing, then works fine for a while.

    This happens in gui or on the...
  5. [ubuntu] Re: modprobe: FATAL: Could not load /lib/modules/2.6.35-generic/ After upgrade

    Great...I tried this fix, and while it took away the message, it also took away my spdif sound!!!!!

    It's the only thing I changed, and spdif was working perfectly fine before.

    I reversed the...
  6. Replies
    1
    Views
    572

    [ubuntu] Re: Autofs prevents suspend on Lucid 10.04

    Nobody?
  7. Replies
    1
    Views
    572

    [ubuntu] Autofs prevents suspend on Lucid 10.04

    I've searched through the forums and google, but can't find anything on this.

    My laptop is one of the many which has had suspend difficulties after a recent update. It was working fine before and...
  8. [xubuntu] Re: sshfs prevents other programs from working

    Nothing, eh? Not even a suggestion on how to debug the problem?
  9. [xubuntu] Re: sshfs prevents other programs from working

    *hem* bump
  10. [xubuntu] sshfs prevents other programs from working

    I use sshfs frequently and have never had this problem. Just today, however, if I start sshfs, nothing else works, to the point that even the browser opening a new tab will just hang.

    Command...
  11. [ubuntu] Re: Antec Veris Basic rm100 (soundgraph 15c2:0043) help

    The udev solution worked fine, except that I had to create a symlink - no /dev/lirc node was created. I symlinked to /dev/lirc0. (Is there a better way to manage that?)

    Also, I'm having trouble...
  12. [ubuntu] Re: Antec Veris Basic rm100 (soundgraph 15c2:0043) help

    Sweet! Unfortunately I don't have time to try it out, but it looks like it shouldn't be a problem.

    It would be better to be able to include some sort of rule to keep usbhid from binding in the...
  13. [ubuntu] Re: Antec Veris Basic rm100 (soundgraph 15c2:0043) help

    I also have not been able to get the quirks to work, or hid to let go (except with a udev rule, but then you can't do anything with it!!)

    Seriously - what's the "rule" that makes usbhid stop...
  14. [ubuntu] Re: Antec Veris Basic rm100 (soundgraph 15c2:0043) help

    Hey, shabazzk, any development? I'm waiting for the official release (and some time :), but I'm hoping it will work (just bought the Basic).
  15. [xubuntu] Re: Slow and hanging wireless on local network

    So, apparently sometime after the upgrade to Jaunty, the connection really bombed. It worked the same for a while after the update. I've changed nothing (except by automatic updates). The card...
  16. [xubuntu] Re: Slow and hanging wireless on local network

    Well, it's not at all an internet problem. My internet speed (on sustained downloads for a major update of about 3 weeks or so) averaged ~700k very steadily, getting as fast as 1MB/sec (!!!!!) I've...
  17. [xubuntu] Re: Slow and hanging wireless on local network

    Thanks for the reply.

    The problem isn't getting to the internet, though.

    The problem only seems to be an intranet problem. (Though I really haven't tested it much on the internet, but I...
  18. [xubuntu] Slow and hanging wireless on local network

    I've got a couple of boxes connected to a D-Link DIR-655.

    Both boxes use the same wireless card to connect - Atheros Communications Inc. Atheros AR5001X+ Wireless Network Adapter (from lspci).
    ...
  19. Replies
    1
    Views
    756

    [xubuntu] Iguanair usb and lirc

    I've tried recompiling lirc to include iguanair support. I've got both the latest iguanair package installed (0.98.1-1) and have downloaded the source for lirc and tried compiling using the command ...
  20. Replies
    7
    Views
    1,642

    [ubuntu] Re: lirc problems

    Heck, I'd be happy to get any response from anyone - even one that says, "Dude it'll never work because its sole purpose is to frustrate you". I'd even be happy with that.

    But it would be better...
  21. Replies
    8
    Views
    900

    [SOLVED] Re: Strange mouse issues on startup

    Hey,

    It sounds like your hardware might be going bad.

    It wasn't clear if you ever installed Intrepid or not, if so did that get you anywhere, or same problem?

    To check out if it's a hardware...
  22. Replies
    7
    Views
    1,642

    [ubuntu] Re: lirc problems

    According to this bug, compiling according to directions should work, but for me, following the directions didn't get me anywhere (as you can see from the bug comments).

    Anyone have any ideas...
  23. Re: [SOLVED] Unable to launch Mythtv Configuration

    I don't know if it's the right way to do it, but I fixed the problem by adding the mysql user and database (the setup interface was trying to use "mythtv" as both the user and password for the mysql...
Results 1 to 23 of 23