Search:

Type: Posts; User: jimmux; Keyword(s):

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. [all variants] Re: Screen stays blank when monitor turned back on

    Some more developments.

    I've tried various options without much difference, but now when I turn the screen back on I can see output from startup. There is even a visible and moveable cursor. I...
  2. [all variants] Screen stays blank when monitor turned back on

    I can't find evidence of anyone else having this problem, but hopefully someone can suggest at least a workaround.

    This is happening on a fresh install. At first I was getting it with Ubuntu using...
  3. Replies
    3
    Views
    933

    Re: Fresh install of 9.10 beta, no sound

    I just had the same thing happen. I was already on 9.10 with working sound, but after an update it was gone.

    The same problem existed when I was on 9.04 and was fixed by updating alsa to version...
  4. Replies
    3
    Views
    1,549

    [wubi] Re: My second monitor has low resolution

    I found a solution... of sorts.

    I kept running:


    xrandr -q

    to check available resolutions, while also opening display settings and setting the resolution to the highest available. After...
  5. Replies
    3
    Views
    1,549

    [wubi] Re: My second monitor has low resolution

    I have the same issue. Similar resolution I'm trying to get, also on intel graphics. Using HDMI or VGA gets the same result. It would be nice just to get the correct aspect ratio, instead of all 3:4...
  6. Replies
    11
    Views
    8,809

    [ubuntu] Re: No Sound on HP Pavilion dv3

    Success! Thankyou.

    I tried every other method I could find before coming back to this. I can't believe I wasted all that time.
  7. Re: Enable 3D Accelleration in VMware Workstation 6.03.80004

    It can be done, but I believe it is experimental and not supported in any way.

    In my experience it is not worth doing if you intend to use for gaming or any serious use, as it is fairly buggy.
  8. Replies
    10
    Views
    4,667

    Re: Frets on Fire error

    I don't have any answers, but I have exactly the same problem.

    I've seen some indications elsewhere that it can have trouble on 64-bit versions (as I am running).
Results 1 to 8 of 8