Search:

Type: Posts; User: jabrown65; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Mythweb which source ports need to be open in router firewall

    In order to get MythWeb working I have had to do the following in my Billion 7402NX Router:

    Port Forward: ports 8080-8080 to the internal IP address of the MythTV machine
    Firewall packet filter: ...
  2. [ubuntu] Re: Many unmet dependencies after upgrade to 12.04

    Thanks! Progress! This worked for the listed packages:
    dpkg --configure libgksu2-0 libgconf2-4 gconf2 gconf-service gconf-service-backend

    However, it doesn't work for the other packages, eg.
    ...
  3. [ubuntu] Re: Many unmet dependencies after upgrade to 12.04

    Thanks for your reply. Unfortunately if I attempt to use sudo apt-get -f install to try and install any of the missing dependencies it results in the same list of errors.
  4. [ubuntu] Many unmet dependencies after upgrade to 12.04

    After upgrading initially from 10.04, my system complained of many upmet dependencies. I kept upgrading to each successive version in the hope the problems would resolve themeselves. With each...
  5. Replies
    24
    Views
    18,344

    [ubuntu] Re: Autohide the top panel in unity?

    I need to hide the top panel on my media frontend. The lack of a facility to do this is very annoying. Yet another example of Ubuntu become less and less flexible and restricted in what you can use...
  6. [ubuntu] 11.04 not displaying on TV unidentified by get-edid with or without xorg.conf

    I had fully functioning MythTV Frontend running on an EPIV VIA EN12000 fanless motherboard running 10.04LTSS for years, except it wouldn't render HDTV. Clearly time to upgrade.

    I now have a EPIA...
  7. [ubuntu] Re: How to determine which port needs opening

    Thanks. Yes, it was https://here.the.address:1234 type so I allowed the relevant outgoing port and now its all working!

    Thanks again.
  8. [ubuntu] How to determine which port needs opening

    I am unable to open my webmail on my small business computers (all ubuntu 10.04 LTS using a Billion router) but am able to access it from my home computers (also ubuntu 10.04 LTS but with a different...
  9. [ubuntu] [SOLVED]: force file permission from windows 7 clients via samba using SWAT on 10.04

    Thanks. That worked. I am not sure why SWAT got it so wrong in th first place???

    After making the changes, restarting smbd and nmbd services was insufficient. I had to restart the server for the...
  10. [ubuntu] Re: force file permission from windows 7 clients via samba using SWAT on 10.04 LTS

    Thanks for your reply. That is the kind of thing I've been trying, but to no avail.

    When I changed the following to user 'nobody' then literally nobody is able to access it, unforunately!
    ...
  11. [ubuntu] force file permission from windows 7 clients via samba using SWAT on 10.04 LTS

    It seems to me this should be pretty basic, but none of the instructions Ive followed have made the slightest difference.

    On a home network we have a particular shared folder on a ubuntu 10.04LTS...
  12. [SOLVED] Re: CX24123: cx24123_i2c_readreg: reg=0x0 (error=-121)

    Actually, I need to retract that "Solved" status. I am still getting the error message too. I thought my solution had worked, but either it didn't or it has reappeared. Basically I googled the...
  13. [SOLVED] Re: CX24123: cx24123_i2c_readreg: reg=0x0 (error=-121)

    I fixed this problem by installing the latest driver for my HTDV video capture card. (Note: The driver that was installed by default by Ubuntu Lucid was not the latest version)
  14. [SOLVED] Re: Network printer installs but then can't be located

    The problem was that the avahi wasn't installed for some unknown reason.
  15. [SOLVED] Re: Network printer installs but then can't be located

    Hello? Any clues? Anyone? ](*,) I haven't got anywhere with this one yet...
  16. [SOLVED] Network printer installs but then can't be located

    On a new installation of Ubuntu Lucid I can install a network printer by getting the Printer utility to search the network to find it. The Printer utility then proceeds to install the driver. However...
  17. Replies
    0
    Views
    796

    [ubuntu] NTFS signature is missing

    I am ~intermittently~ getting an error during boot: "NTFS signature is missing / Failed to mount '/dev/sda1': Invalid argument..."

    The SATA hard drive in question seems fine. I have disk checked...
  18. [SOLVED] CX24123: cx24123_i2c_readreg: reg=0x0 (error=-121)

    After upgrading to Lucid I started getting this error during boot up:

    [ 12.208847] CX24123: cx24123_i2c_readreg: reg=0x0 (error=-121)
    [ 12.208893] CX24123: wrong demod revision: 87

    Ubuntu...
  19. loose video after rewind since upgrading to Jaunty 9.04

    Since upgrading mythbuntu front end to Jaunty, when ever I try to rewind (skip backwards) a recording I loose the video and just get a blue screen instead. Sound continues as normal. Skipping...
  20. Replies
    0
    Views
    232

    [ubuntu] Not privilaged to mount volume

    I am trying to upgrade a couple of laptops from Intrepid the 9.04 amd64 Live CD. When I put in the CD I get an error saying that I do not have privileges to mount the volume. However, my user is a...
  21. Replies
    4
    Views
    729

    [ubuntu] Re: mount works but fstab doesn't

    Thank you, that seems to have got me a little further. Now "mount -a" gets me:

    mount.nfs: mount to NFS server 'rpcbind' failed: RPC Error: Program not registered
    mount.nfs: internal error

    ...
  22. Replies
    4
    Views
    729

    [ubuntu] Re: mount works but fstab doesn't

    Thank you. That seems to have helped a bit, but now "sudo mount -a" returns the following error:

    mount.nfs: can't get address for //192.168.1.80

    I get the same error if I try nfs4:
    ...
  23. Replies
    4
    Views
    729

    [ubuntu] mount works but fstab doesn't

    Using a laptop running ibex 8.10 with all updates installed, I am trying to mount a network drive which exists on a desktop also running ibex with all updates install, via a wireless network

    From...
  24. Replies
    6
    Views
    2,541

    Re: X server already running error on bootup

    Yep, getting rid of the old xfce4-session.rc as described worked for me too! Thanks!
  25. Replies
    6
    Views
    2,541

    Re: X server already running error on bootup

    Thanks, but my hardware is an EPIA EN12000 motherboard using the onboard VIA video and hardware accelerator, so no Nvidia or OpenGL involved. Also, it is a fanless mythtv frontend which accesses the...
Results 1 to 25 of 29
Page 1 of 2 1 2