Search:

User: peyre; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [xubuntu] Trying to get a modem to work

    Started by peyre, March 8th, 2014 05:50 PM
    • Replies: 8
    • Views: 378
    Last Post: March 24th, 2014 04:06 PM
    by peyre  Go to last post
  2. [SOLVED] Second drive not shared over the network

    Started by peyre, March 8th, 2014 06:48 PM
    • Replies: 3
    • Views: 255
    Last Post: March 9th, 2014 08:21 PM
    by peyre  Go to last post
  3. [SOLVED] Partitions not mounting automatically on startup

    Started by peyre, March 8th, 2014 06:28 PM
    • Replies: 5
    • Views: 334
    Last Post: March 8th, 2014 10:58 PM
    by peyre  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [xubuntu] Winmodem trouble on Sony Vaio

    Started by peyre, January 16th, 2014 05:53 PM
    linmodem, winmodem
    • Replies: 0
    • Views: 197
    Last Post: January 16th, 2014 05:53 PM
    by peyre  Go to last post
  5. [xubuntu] Winmodem on Sony Vaio not working

    Started by peyre, January 15th, 2014 12:48 AM
    • Replies: 1
    • Views: 209
    Last Post: January 15th, 2014 05:06 PM
    by peyre  Go to last post
  6. [xubuntu] "The device _______ is being ejected. This may take some time"

    Started by peyre, April 1st, 2013 05:52 PM
    • Replies: 7
    • Views: 486
    Last Post: April 2nd, 2013 10:17 PM
    by peyre  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [xubuntu] Xubuntu 12.10 doesn't keep my refresh rate

    Started by peyre, March 19th, 2013 04:34 AM
    • Replies: 1
    • Views: 528
    Last Post: April 1st, 2013 05:45 PM
    by peyre  Go to last post
  8. [xubuntu] "WARNING: gnome-keyring:: couldn't connect to"

    Started by peyre, October 2nd, 2012 05:21 AM
    • Replies: 7
    • Views: 21,654
    Last Post: March 22nd, 2013 09:22 PM
    by JoshuaXD  Go to last post

    Forum:
    General Help

    • Replies: 6
    • Views: 5,432
    Last Post: November 26th, 2012 03:20 PM
    by daedalas1981  Go to last post
  9. [xubuntu] Xubuntu won't shut itself down

    Started by peyre, November 1st, 2012 11:49 PM
    • Replies: 2
    • Views: 328
    Last Post: November 2nd, 2012 04:09 AM
    by peyre  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [xubuntu] On shutdown, Xubuntu shows a corrupted splash screen and then hangs

    Started by peyre, September 6th, 2012 11:22 PM
    • Replies: 6
    • Views: 887
    Last Post: September 7th, 2012 05:01 PM
    by Epodx64  Go to last post
  11. How to automount a second hard drive?

    Started by peyre, June 18th, 2012 04:29 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 1,007
    Last Post: July 11th, 2012 05:17 AM
    by peyre  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [SOLVED] Goofy scroll mechanism in 12.04

    Started by peyre, June 18th, 2012 04:21 AM
    • Replies: 3
    • Views: 394
    Last Post: June 19th, 2012 04:57 AM
    by peyre  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [xubuntu] Bootup delay

    Started by peyre, June 17th, 2012 05:59 PM
    • Replies: 6
    • Views: 334
    Last Post: June 18th, 2012 11:17 AM
    by ajgreeny  Go to last post
  14. [xubuntu] Program to control the mouse with a webcam?

    Started by peyre, May 26th, 2012 12:27 AM
    • Replies: 0
    • Views: 434
    Last Post: May 26th, 2012 12:27 AM
    by peyre  Go to last post
  15. [lubuntu] Menu item missing in Lubuntu

    Started by peyre, September 1st, 2011 07:13 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Replies: 39
    • Views: 5,475
    Last Post: May 13th, 2012 01:51 PM
    by zer010  Go to last post
  16. [SOLVED] Xubuntu not recognizing all my RAM

    Started by peyre, January 17th, 2012 08:01 PM
    • Replies: 8
    • Views: 917
    Last Post: January 19th, 2012 05:52 AM
    by peyre  Go to last post
  17. [SOLVED] How do I get the Places menu back?

    Started by peyre, May 20th, 2011 10:49 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 1,464
    Last Post: November 15th, 2011 04:50 AM
    by peyre  Go to last post
  18. [SOLVED] Borders missing and keyboard input no longer accepted

    Started by peyre, November 9th, 2011 05:25 AM
    • Replies: 3
    • Views: 315
    Last Post: November 9th, 2011 12:01 PM
    by TrevP  Go to last post
  19. [SOLVED] Stuff installed in Synaptic

    Started by peyre, July 3rd, 2011 04:17 AM
    • Replies: 3
    • Views: 203
    Last Post: July 3rd, 2011 09:28 PM
    by peyre  Go to last post
  20. Where should I run alien?

    Started by peyre, June 6th, 2011 04:49 PM
    • Replies: 2
    • Views: 173
    Last Post: June 9th, 2011 09:56 PM
    by peyre  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. How to get added to the repository?

    Started by peyre, May 16th, 2011 10:53 PM
    race into space, ris
    • Replies: 4
    • Views: 478
    Last Post: May 17th, 2011 05:08 PM
    by peyre  Go to last post
  22. [SOLVED] Flash drives now think they belong to root

    Started by peyre, May 8th, 2011 04:25 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 16
    • Views: 941
    Last Post: May 11th, 2011 05:03 AM
    by peyre  Go to last post
  23. [xubuntu] Suddenly my flash drives think they belong to root

    Started by peyre, May 5th, 2011 05:08 AM
    • Replies: 5
    • Views: 231
    Last Post: May 5th, 2011 02:26 PM
    by peyre  Go to last post

    Forum:
    General Help

  24. [SOLVED] Getting Ubuntu to open .txt and .doc files in different apps

    Started by peyre, December 10th, 2010 11:39 PM
    • Replies: 8
    • Views: 1,767
    Last Post: April 12th, 2011 05:51 PM
    by peyre  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 25 of 57
Page 1 of 3 1 2 3