Search:

Type: Posts; User: ilcapo09; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Getting flash hardware acceleration for nVidia

    bump
  2. Replies
    3
    Views
    492

    [ubuntu] Re: Display resolution issues

    I had a similar issue when I recently bought a 40" LCD TV. Tried what you said and still couldn't get it right.
    Then I started fiddling with the TV setup and I found a menu that gave me an option of...
  3. Replies
    10
    Views
    1,831

    Re: Unable to Scan for Channels

    Yeah, there's something on the 64bit version that just doesn't mesh with the HVR-1250.
  4. Replies
    5
    Views
    2,548

    Re: scan for QAM channels Hauppauge HVR-2250

    What I did to solve that was to replace the xmltvid in mythweb. So even if channel X was on a different number than what the guide in SD said, I would still get the correct listings
  5. [SOLVED] Re: Problem mounting 2nd and 3rd Harddrive in my HTPC

    Did you check the permissions? I recently installed Mythbuntu 10.10 and I couldn't record anything to my second drive because mythtv didn't have permission to write to it
  6. Replies
    10
    Views
    1,831

    Re: Unable to Scan for Channels

    I was having the same problem trying to scan channels with my HVR-1250 running Mythbuntu 10.10 64bit.

    After hours of trying different solutions and breaking up my installation I decided to do a...
  7. Replies
    5
    Views
    2,548

    Re: scan for QAM channels Hauppauge HVR-2250

    First make sure you know if your provider has QAM 64 or 256. You can look it up at http://www.silicondust.com/support/channels/

    Select the right QAM type and run a scan selecting Cable HRC.
    ...
  8. Problem rewinding and skipping back on LiveTV

    Hey guys, I just upgraded to 9.10 and everything seems to work except for a few things. One of the issues I'm having is when I'm watching LiveTV and I hit the left arrow on my keyboard, it doesn't...
  9. Replies
    21
    Views
    9,114

    Re: Lost auto-login on 9.10 upgrade

    I changed it from within the MCC. Forget exactly where, but there is an option there
  10. Replies
    2
    Views
    1,891

    [mythbuntu] Problems with ampache after upgrade to 9.10

    Hi there, I've been running Ampache on my Mythbuntu 9.04 server and never had any problems accessing my music through a web browser.Today I upgraded to 9.10 and when I try to access Ampache I get a...
  11. Replies
    8
    Views
    1,553

    Re: EPG hangs mythbuntu

    I was having the same problem with the exact same video card. I changed the playback profile to Slim and it works fine now.

    Just a question, what do these playback profiles actually do?
  12. Re: Problems using Mythtranscode and Channel Guide

    I'm using the proprietary driver from Nvidia.
  13. Re: Problems using Mythtranscode and Channel Guide

    Well, I did what you told me but it didn't help much. Then I switched the paint engine from OpenGL to QT and it worked a little bit better but occasionally it would stutter. The one thing I noticed...
  14. Re: Problems using Mythtranscode and Channel Guide

    Hey, thanks for the tip. I actually noticed that it doesn't hog the CPU and it just runs at 100% but without overtaxing the system. The temperature reads around 63 which I don't think is that high....
  15. Problems using Mythtranscode and Channel Guide

    Hi there, it's my first time installing Mythbuntu and I'm really happy with it so far. I'm not Linux savvy but I've been able to get it up and running.
    But there are two issues that I can't seem to...
Results 1 to 15 of 15