Search:

Type: Posts; User: fdelin; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    500

    [ubuntu] Re: tty7 not showing in w or who commands

    Agreed,

    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/lightdm/+bug/870297 is the same issue, lightdm isn't updating utmp but there is a patch already in the verification-needed stage so I think a fix...
  2. Replies
    5
    Views
    500

    [ubuntu] Re: tty7 not showing in w or who commands

    Anyone have an answer? shutdown-at-night now shuts down machines that only have someone in an X session, an unacceptable outcome.
  3. [SOLVED] Re: CUPS not forwarding to other polled CUPS' in 10.04

    From: Michael Sweet
    Date: 13:37 Wed

    On Mar 23, 2011, at 1:28 PM, frank delin wrote:
    > Is this still the case for 1.4.6?

    Yes, it is still the case.=20

    > If so then why...
  4. [SOLVED] Re: CUPS not forwarding to other polled CUPS' in 10.04

    you got me, I went into the ./scheduler/printers.c for 1.4.6 and forced true on line 727:

    ippAddBoolean(CommonData, IPP_TAG_PRINTER, "server-is-sharing-printers", 1);

    compiled, installed on two...
  5. [SOLVED] Re: CUPS not forwarding to other polled CUPS' in 10.04

    Looking at the patch for 1.4 located at:

    http://www.cups.org/strfiles/2233/str2233.patch

    and noticing:

    [23/Mar/2011:09:51:48 -0500] [CGI] server_is_sharing_printers[0]="1"

    on debug2 in...
  6. [SOLVED] Re: CUPS not forwarding to other polled CUPS' in 10.04

    No further progress, the only thing I notice other thatn that is it doesn't seem to be getting defaults either:

    Defaults:job-sheets={job_sheets_default} media=unknown

    remote.cache is missing...
  7. [SOLVED] Re: CUPS not forwarding to other polled CUPS' in 10.04

    OK, If I http to http://sysadmin:631/printers/103_hp4250 rather than try to send a print job it opens a page but the options are:
    (Idle, Accepting Jobs, Not Shared, Server Default)

    Any changes I...
  8. [SOLVED] Re: CUPS not forwarding to other polled CUPS' in 10.04

    OK, other info, if I configure client.conf on the CUPS server to say "Servername sysadmin" instead of "Servername localhost" the local lpq/lpr doesn't work either.
  9. [SOLVED] CUPS not forwarding to other polled CUPS' in 10.04

    Hello all,

    I've been trying to figure this out for longer than I care to admit. We upgraded our print server (sysadmin) to 64 bit lucid and that moved our cups server from 1.3.7 to 1.4.3. We...
  10. Replies
    2
    Views
    1,036

    Re: authbind suddenly broken in lucid

    OK,

    Per http://linux.derkeiler.com/Mailing-Lists/Debian/2009-12/msg01264.html I added address="0.0.0.0" to my tomcat connector but still don't know which of last night's updates caused the change...
  11. Replies
    2
    Views
    1,036

    Re: authbind suddenly broken in lucid

    OK,
    I did a couple set -x tp find the actual command being run through authbind for my setup but when I run it as tomcat6 I don't get any error thrown. I ran it as root without the authbind and...
  12. Replies
    2
    Views
    1,036

    authbind suddenly broken in lucid

    Hello all,

    I've been using authbind to allow tomcat to bind to 80 on 64-bit Lucid since August and it's been working fine every morning following morning power-up on our developer workstations. ...
Results 1 to 12 of 12