Search:

Type: Posts; User: hvollebregt; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    935

    [ubuntu] Re: Creative WebCam Live! Pro not working

    Nope, sorry. I bought an iMac in the mean time and installed it in my house. The webcam on the iMac works fine and out of the box.. :-) My old Shuttle PC has been moved to my appartment in France...
  2. Replies
    7
    Views
    6,995

    [ubuntu] Re: make_chroot_jail

    Awesome! Thanks a lot, the combination of the last two suggestions made things work for me.
  3. Replies
    1
    Views
    1,207

    Re: How to easily keep data safe forever

    Thanks a lot for this useful tutorial. You triggered me in this idea of using my hosting provider for this.. I will certainly try it!
  4. Replies
    4
    Views
    935

    [ubuntu] Re: Creative WebCam Live! Pro not working

    I did lots of googling but for some reason didn't find the site you're pointing out now. Thanks for that -- this gives a bit of hope because theyŕe mentioning 'might work'. I will definitely try it...
  5. Replies
    4
    Views
    935

    [ubuntu] Creative WebCam Live! Pro not working

    I recently acquired a Creative WebCam Live! Pro to keep in touch with the family when I am working abroad. But.. I just cannot get it to work. The vendor is 0x041e and the model is 0x4038. The light...
  6. [ubuntu] Screen offset incorrect for restricted users

    I am using UbuntuStudio for a while now and it works great for me. I am now setting up restricted user accounts for my kids on my system, so they can browse the internet and play around without...
  7. Re: HOWTO: Set your system up for Wake On LAN (WOL)

    Yep! It works! The problem was in the BIOS settings. I set the Wake on PCI Card setting to Yes, and disabled the Wake on PCI Master (which was probably causing the computer to start up too soon)
    ...
  8. Re: HOWTO: Set your system up for Wake On LAN (WOL)

    Many Thanks Chris, for this clear explanation. It saved me a lot of time.. I am very new to Linux, and already found how that the ethtool wol settings aren't persisted, but I didn't figure out yet...
Results 1 to 8 of 8