Search:

Type: Posts; User: feardotcom; Keyword(s):

Page 1 of 9 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    320

    media player and media server question

    So i've got a server, set up with Ubuntu Server, and samba share of my media files so i can access them from any computer, obviously. My question is there any medi player that works well with...
  2. Replies
    1
    Views
    273

    dual monitors on laptop question

    I have a latop that on windows i use dual monitors when i'm at home. When i'm not at home i obviously dont use dual monitors. But, with windows 8 it automatically switches between with out me having...
  3. Replies
    3
    Views
    507

    Re: static ip problem

    # This file describes the network interfaces available on your system
    # and how to activate them. For more information, see interfaces(5).

    # The loopback network interface
    auto lo
    iface lo inet...
  4. Replies
    2
    Views
    393

    [ubuntu] Re: Question about software raid5

    Thank you for your answer. So if i could find some old server hard drives for cheap that are still in working condition (highly likely) i guess i could set up the os hard drive in raid 1 on a raid...
  5. Replies
    3
    Views
    507

    static ip problem

    I have Ubuntu 13.10 Sever installed and i set up a static ip and at first everything was fine. Then every morning i wake up to find my server has lost internet connection. If i use "sudo dhclient"...
  6. Replies
    2
    Views
    393

    [ubuntu] Question about software raid5

    So i have a home server and i have ubuntu 13.10 server installed and everything works. But i'm considering planning a software raid 5 setup. I've read that i can have the OS installed on the raid 5,...
  7. Replies
    6
    Views
    541

    [SOLVED] Re: vi editor question

    It's funny my class never mentioned emacs as a command line editor. The book teaches emacs gui instead. Wasn't even aware it was command line. Think i'll stick with vim though, i'm beginning to like...
  8. Replies
    6
    Views
    541

    [SOLVED] Re: vi editor question

    I'm a full time linux user right now actually. I'm getting my degree in networking with a specialization of linux. My intentions are to get a job working with linux in some form or fashion and see...
  9. Replies
    6
    Views
    541

    [SOLVED] Re: vi editor question

    ok, so i have vimrc it is in "/etc/vim" and the link vi from "/usr/bin/vi" goes to "/etc/alternatives/vi" which then links back to "/usr/bin/vim.tiny" for whatever reason.

    Also, i tried pressing...
  10. Replies
    6
    Views
    541

    [SOLVED] vi editor question

    So i'm taking this linux class in college and we went over VI. I actually like the vi editior but i got a few questions. This may not be an issue but rather the way vi works, i'm not sure. first...
  11. Replies
    2
    Views
    787

    [SOLVED] Re: Razer Deathadder and deault config

    This worked for me. Very simple. http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1578998&page=3

    Note: If your result for "razercfg -s" is something like mine which is "Mouse:DeathAdder...
  12. [SOLVED] Re: skippiung audio/video when mouse NOT moving

    Ok, so i decided to get on askubuntu.com to ask my question and it came up with someone who had the same problem. The solution to this problem is to uninstall pulse audio. But, when you do this the...
  13. Replies
    6
    Views
    364

    Re: USB conflicting with boot

    @VMC

    I have a razer deathadder mouse and i kept noticing that the lights on the mouse would either stay lit up when the black with flashing - or sometimes it would go out like the mouse wasn't...
  14. [SOLVED] skippiung audio/video when mouse NOT moving

    So i have a very weird problem. The sound/video skips when the mouse is not moving, e.g. constantly move the mouse the video and audio plays fine absolutely no issues. I'm running 13.04. I've been...
  15. Replies
    6
    Views
    364

    Re: USB conflicting with boot

    Sorry about the late reply.

    That kind of wont work because my mouse is usb. I dont have a ps/2 mouse at all anymore.
  16. Replies
    6
    Views
    364

    USB conflicting with boot

    So i have a problem. first i'm running 13.04. Second, it seems to be that my USB devices are causing boot problems. At first i thought it was a HDD issue which it partly was, but i re-installed to...
  17. Replies
    9
    Views
    916

    Re: TP LINK TL-WN727N question

    Yes, i wanted to make sure i didn't forget to connect to my vpn.
  18. Replies
    11
    Views
    772

    Re: Boot problems 12.04, and 12.10

    Any Ideas? This is really getting annoying. It seems like when everything usb is unplugged it boots jut fine.
  19. Replies
    5
    Views
    455

    Re: laggy/choppy sound

    i tried all of those options and it's still skipping. Even on a fresh boot and not from a previous session it still skips. Any ideas?
  20. Replies
    9
    Views
    916

    Re: TP LINK TL-WN727N question

    i did not see an option for wpa2-aes. I didn't see an option to change the bandwidth. But i have my router set to 20, not 40.

    Could my VPN be a problem? Sometimes when i disconnect the vpn the...
  21. Replies
    11
    Views
    772

    Re: Boot problems 12.04, and 12.10

    Ok, so i checked the log and i noticed usb kept coming up. So i started playing around with the boot process and if i unplug EVERYTHING usb then it boots perfect. If i dont unplug everything then it...
  22. Replies
    9
    Views
    916

    Re: TP LINK TL-WN727N question

    That didn't really seem to help. Now i'm having the problem of it randomly disconnecting and then it wont see my wifi signal. I have to unplug the adapter and plug it back in.
  23. Replies
    5
    Views
    455

    Re: laggy/choppy sound

    Ok, so i'm not using the intel drivers, it says GF106 in the sound settings because im running audio through hdmi. I tried the pulse audio solution and it still does not work. Any ideas?
  24. Replies
    5
    Views
    455

    laggy/choppy sound

    So i cant seem to find any clue as to what is going on with my sound. I should first say that i run audio through hdmi.

    When i play music sometimes the mp3 will get laggy or choppy. Best way to...
  25. Replies
    9
    Views
    916

    Re: TP LINK TL-WN727N question

    chris@chris-pc:~$ uname -a
    Linux chris-pc 3.8.0-26-generic #38-Ubuntu SMP Mon Jun 17 21:43:33 UTC 2013 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
    chris@chris-pc:~$ lsusb
    Bus 002 Device 002: ID 148f:5370...
Results 1 to 25 of 209
Page 1 of 9 1 2 3 4