Search:

Type: Posts; User: test006; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    245

    [kubuntu] 3M Ergonomic Mouse

    Hi,
    I am using Kubuntu 12.10 and have just bought a 3M Ergonomic mouse.
    I have plugged the mouse but the operating system does not detect this mouse and it does not work under Kubuntu.
    Is there...
  2. Replies
    0
    Views
    247

    [ubuntu] lighttpd newbie question

    Hi,
    I am trying to install tikiwiki on Ubuntu server 12.04. For my webserver i am using lighttpd. I have installed lighttpd server and it is working. Under /var/www i have created a folder called...
  3. Replies
    5
    Views
    1,319

    [ubuntu] cron not working ubuntu server 11.10

    Hi,
    I am trying to setup a cron job that runs everyday to capture an audio stream from the internet using the rtmpdump tool.
    This is what i have done:

    [0 4 * * * /usr/bin/rtmpdump -n 1.1.1.1 -c...
  4. Replies
    0
    Views
    632

    [kubuntu] dvgrab Error no camera exists

    Hi,
    I am running kubuntu 11.10. I have been using dvgrab/kdenlive to capture video from my DV camcorder. I am using firewire port on my motherboard to connect to the DV camcorder. I have managed to...
  5. Replies
    4
    Views
    719

    [kubuntu] Re: mpd and ario music player issue

    Yes i would like to stream the sound from the mpd server to my client PC and hear the sound on my client PC. I have configured the pulse audio in the mpd.conf file as shown below. Is this correct or...
  6. Replies
    0
    Views
    195

    [all variants] Steaming music over secure connection

    Hi,
    I have a server at home which has all my music on it. I would like access this remotly, i.e. stream using a clients. Is it possible to do this using some secure way, i.e. SSL or SSH...
  7. Replies
    4
    Views
    719

    [kubuntu] mpd and ario music player issue

    Hi,
    On LAN i have headless server on which i have installed mpd. Server is running ubuntu server 11.10.
    On my laptop i have installed ario music player so i can player music stored on the server...
  8. Replies
    7
    Views
    1,727

    [kubuntu] Re: How to resume after hibernate/sleep

    Hi,
    When i do sleep in linux the power light is not blinking but on the PC if i do sleep in windows 7 i can see power light blinking.
    PC is home built using Asus P8H67-M H67 Chipset motherboard...
  9. Replies
    7
    Views
    1,727

    [kubuntu] Re: How to resume after hibernate/sleep

    Hi thanks for response.
    OK i would like to use the sleep function and than press any key to wake up the computer.
    I have tried this, i.e. i go to leave and than select Sleep (suspend to RAM). Now i...
  10. Replies
    7
    Views
    1,727

    [kubuntu] How to resume after hibernate/sleep

    Hi,
    I am running kubuntu as my desktop OS. I would like to know how to resume the session up after i have used hibernate/sleep option. Under leave option i have Suspend and hibernate, when i use...
  11. Replies
    7
    Views
    2,297

    [ubuntu] USB install fails...need help

    Hi,
    I am trying to install ubuntu server 10.10 using a USB flash disk. My server is a supermicro server which does not have a cdrom drive. It supports booting off a USB drive.
    I have tried two...
  12. Replies
    3
    Views
    1,048

    [kubuntu] updating to kde to 4.5 beta

    Hi,
    I have kubuntu running. I have tried updating to KDE 4.5 Beta using the KPackageKit and i now get 118 blocked packages which i cannot install.
    I used the CLI and typed apt-get update and...
  13. Replies
    3
    Views
    3,631

    [kubuntu] how to change mouse cursor pointer

    Hi,
    I am using Kubuntu 10.04. I am using the default theme. I would like to know where do i go to change the mouse cursor point type.

    Thanks
  14. [ubuntu] Interesting Policy based routing issue please help

    Hi,
    I have two ADSL connections to the internet with following setup (in my case policy based routing is not quite straight forward):

    ---A1---\
    |Ethernet switch|-------Linux Proxy Server ...
  15. Replies
    1
    Views
    1,064

    [kubuntu] How to enable IPv6 in kubuntu 9.04

    Hi,
    I have kubuntu running as my desktop. It seems to me that IPv6 is disabled by default. How do i enable IPv6 on kubuntu 9.04.
    Here my lsomd output:


    lsmod
    Module Size Used...
  16. Replies
    9
    Views
    2,476

    [ubuntu] Re: apache2 cgi issue

    Hi,
    Yes i have checked all this and i still get the same error message....
    I am totally stuck and not been able to deploy any cgi based stuff....
  17. Replies
    9
    Views
    2,476

    [ubuntu] Re: apache2 cgi issue

    Yes
    root@:/usr/lib/cgi-bin# ls -lha
    total 432K
    drw-r--r-- 2 root root 4.0K 2009-04-12 01:35 .
    drwxr-xr-x 64 root root 28K 2009-04-11 22:26 ..
    -rwxr-xr-x 1 root root 39K 2001-12-12 22:27...
  18. Replies
    9
    Views
    2,476

    [ubuntu] Re: apache2 cgi issue

    Hi,
    Just to confirm i have configured lighttpd server to run on port 8000 and tried using lighttpd to work with cgi script an i get the same error message i.e. 403 Forbidden.
    I am running lighttpd...
  19. Replies
    9
    Views
    2,476

    [ubuntu] Re: apache2 cgi issue

    Hi, yes i have that already on my default file. This is what is configured:


    ScriptAlias /cgi-bin/ /usr/lib/cgi-bin/
    <Directory "/usr/lib/cgi-bin">
    AllowOverride None
    ...
  20. Replies
    9
    Views
    2,476

    [ubuntu] Re: apache2 cgi issue

    Hi here is the information:


    root@:/var/www# ls -alt /var/www/cgi-bin/
    total 8
    drwxrwxrwx 2 root root 4096 2009-04-12 01:05 .
    lrwxrwxrwx 1 root root 17 2009-04-12 01:05 cgi-bin ->...
  21. Replies
    9
    Views
    2,476

    [ubuntu] apache2 cgi issue

    Hi,
    I am running ubuntu server 8.04. I am trying run a cgi script as part of mrtg software.
    I have installed the router2.cgi script in the following directory:
    /usr/lib/cgi-bin
    i have created a...
  22. Replies
    3
    Views
    5,195

    [kubuntu] Re: Xterm background color

    Hi,
    Thanks for a quick response....I created a .Xdefaults file in my hone directory but i still have the problem when i start xterm i get white background. I would like to change the background...
  23. Replies
    3
    Views
    5,195

    [kubuntu] Xterm background color

    Hi,
    I am currently running kubuntu 9.04 beta. I am using xterm for carrying out my CLI commands. I would like to change the color of the background for my xterm window. How do i go about changing...
  24. Replies
    10
    Views
    1,174

    [ubuntu] Re: creating a ubuntu live usb flash disk

    Hi,
    I used the unetbootin tool to create the live usb flash disk i an still get the following error message:


    Could not find kernel image: linux


    Here is the copy of the syslinux.cfg file...
  25. Replies
    10
    Views
    1,174

    [ubuntu] Re: creating a ubuntu live usb flash disk

    Hi,
    I had a look at the url and than had a look at the syslinux.cfg.
    Now in my case the syslinux file exists in the root directory and contents of the syslinux.cfg file is as follows:


    include...
Results 1 to 25 of 36
Page 1 of 2 1 2