Search:

Type: Posts; User: obscure411; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Re: HDMI + nvidia = No signal / SVideo + nvidia = Fine... Help?!?

    Bump once more...

    Anyone?? Bueller?!? 74 views and nobody has any experience/suggestions?
  2. Re: HDMI + nvidia = No signal / SVideo + nvidia = Fine... Help?!?

    An update...

    I've discovered that my HDTV will work with the 7300GS via HDMI... as long as I time things right.

    If I keep the HDMI cable unplugged from the TV during/immediately following the...
  3. Re: HDMI + nvidia = No signal / SVideo + nvidia = Fine... Help?!?

    Yeah I tried something similar but unfortunately I don't have a monitor close by to attach it to ... instead I tried using a 7100 card with an svga output and set it to 1024x768 via nvidia-xconfig,...
  4. HDMI + nvidia = No signal / SVideo + nvidia = Fine... Help?!?

    I already posted this in general help and multimedia, but haven't gotten any replies and thought this might be a better place to seek support. I hope posting this in two forums doesn't violate any...
  5. [mythbuntu] Re: 9.04: HDMI + nvidia = No signal / SVideo + nvidia = Fine... Help?!?

    bump... anyone?

    Additional info:

    Mythbuntu 9.04 x64 with latest nvidia driver (185 I believe)
    ASUS M2V Motherboard
    MSI NX-7300GS 256MB HDMI

    Should I try an older driver? I'm thinking this...
  6. [mythbuntu] 9.04: HDMI + nvidia = No signal / SVideo + nvidia = Fine... Help?!?

    I already posted this in general help, but then realized Nvidia was mentioned in the forum description here and thought this might be a better place to seek support. I hope posting this in two...
  7. [mythbuntu] 9.04: HDMI + nvidia = No signal / SVideo + nvidia = Fine... Help?!?

    I'm having an issue with my HTPC.

    I have an Nvidia 7300GS card with an HDMI output on it. When installed, I can see the POST and bootup splash screen. What happens next depends on the driver: ...
  8. Replies
    9
    Views
    5,499

    Recommended USB IR Blaster?

    I'm rebuilding my Mythbuntu backend with 8.04.1. Last time I went through this process, I replaced the hardware entirely and went with a motherboard that had no serial ports. This effectively...
  9. *HELP* - Using an IguanaWorks USB IR Transceiver for Changing Channels?

    OK, so I've had Mythbuntu 7.10 x64 running for over a month without any issues. Everything seems to work just fine, but the new hardware I'm using has no serial ports on the motherboard, so the...
  10. Replies
    16
    Views
    2,908

    Re: Mythstream in Mythbuntu 7.10

    OK, I show as v. 0.18.1...

    Maybe I'm missing something, but where would I find the YouTube parser?
  11. Replies
    16
    Views
    2,908

    Re: Mythstream in Mythbuntu 7.10

    Hello,

    Couldn't hope but notice that an apt-get upgrade installed a new version of mythstream today, but I'm still not seeing the YouTube parser listed.

    As dumb as this sounds, is there a...
  12. Re: I think 'apt-get dist-upgrade' just nuked ivtv's audio...

    Just an FYI - since the rebuild yesterday post-HD failure, everything is good with IVTV.
  13. Re: I think 'apt-get dist-upgrade' just nuked ivtv's audio...

    My primary hard drive went south late Saturday night. I'm going to rebuild with a new HD after work today - I'll let you know what I find.
  14. Re: I think 'apt-get dist-upgrade' just nuked ivtv's audio...

    Also, just did a echo `uname -r` to verify I am running on the 2.6.22-13-generic kernel right now.
  15. Re: I think 'apt-get dist-upgrade' just nuked ivtv's audio...

    Dpkg log output for today:

    2007-10-13 07:43:05 startup archives unpack
    2007-10-13 07:43:15 upgrade linux-ubuntu-modules-2.6.22-14-generic 2.6.22-14.35 2.6.22-14.37
    2007-10-13 07:43:15 status...
  16. Re: I think 'apt-get dist-upgrade' just nuked ivtv's audio...

    Yep. Definitely still there with the old kernel. Tried on the 150 and the 500 both ... no dice.
  17. Re: I think 'apt-get dist-upgrade' just nuked ivtv's audio...

    Nevermind - I thought I had removed the previous kernels, but they were still in the grub boot menu...

    Problem is still there with the 2.6.22-13-generic kernel. Checking all the outputs now.
  18. Re: I think 'apt-get dist-upgrade' just nuked ivtv's audio...

    How would I do that?

    Still a bit green on this whole ubuntu/linux thing...
  19. [SOLVED] I think 'apt-get dist-upgrade' just nuked ivtv's audio...

    I could have sword that when I ran that this morning I saw something about a new ivtv package whiz by...

    Pro:

    The video jittering I was having before is *GONE*. Sweet!

    Con:

    I now have no...
  20. Re: Beta A64 edition fresh install: mythfilldatabase error

    Nope -- it's not triggering apport.

    I'll do a --v all output and post on launchpad now.
  21. Beta A64 edition fresh install: mythfilldatabase error

    Error occurs every time mythfilldatabase runs:

    "ICE default IO error handler doing an exit(), pid = 6546, errno = 32"

    It doesn't seem to prevent mythfilldatabase from running, because I was...
Results 1 to 21 of 21