Search:

Type: Posts; User: raequin; Keyword(s):

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [SOLVED] Re: Compiz effects gone with 14.04 --- Gnome Fallback ... Negative, Window Switcher

    That did it. Thank you both very much. I knew I was butchering the terms --- the Alt+Tab functionality is Application Switcher or Static Application Switcher, one. And grahammechanical thanks for...
  2. [SOLVED] Compiz effects gone with 14.04 --- Gnome Fallback ... Negative, Window Switcher

    I like the classic Gnome interface better than Unity, but what I like most of all is my Compiz effects that I was using in 12.04. The ones I most cherished were Negative and Grid. It seems that...
  3. [ubuntu] Duplexer no longer working with new hplip version --- hp p1606dn, hp-toolbox

    My HP LaserJet Professional p1606dn was not working reliably until I installed the new version of HPLIP from the HP website. However, before upgrading HPLIP the printer would print two sided (when I...
  4. [SOLVED] Re: Installing rpm messed up system --- could not determine package or source name

    The "System program problem detected" popup no longer appears at start up. I just installed Perl and the Crypt-Tea_JS package in Windows. Thanks for helping me get my Ubuntu install back to normal.
  5. [SOLVED] Re: Installing rpm messed up system --- could not determine package or source name

    Per the instructions above I removed yum and rpm and also deleted rpmforge.list (and updated the system). Update Manager and Ubuntu Software Center both work again but at startup I'm getting a popup...
  6. [SOLVED] Re: Installing rpm messed up system --- could not determine package or source name

    On this task I used rpm, dpkg, yum, and alien. Can you tell me how to undo all that mess? Brief comments on how to install Crypt::Tea_JS would be nice, too.
  7. [SOLVED] Re: Installing rpm messed up system --- could not determine package or source name

    ### Name: RPMforge RPM Repository for RHEL 6 - dag
    ### URL: http://rpmforge.net/
    #rpm http://apt.sw.be redhat/el$(VERSION)/en/$(ARCH) dag
    repomd http://apt.sw.be...
  8. [SOLVED] Installing rpm messed up system --- could not determine package or source name

    First off, I don't know what I'm doing. Therefore if you read the following list of operations expecting them to make sense it could be confusing. After using rpm, alien, and yum (more on that...
  9. Replies
    10
    Views
    4,037

    Re: Local network discovery disabled

    Well, I do not really know how to take advantage of that edit to /etc/hosts. Fortunately, though, Nautilus "smb://192.168.1.250/Public" lets me access the Shares folders. The printer I assigned an...
  10. Replies
    10
    Views
    4,037

    Re: Local network discovery disabled

    I don't understand the "or" in that response.

    For the hosts file, you're saying I could just add the (static) IP addresses of the NAS and the printer and things could then work?

    Thanks.
  11. Replies
    10
    Views
    4,037

    Re: Local network discovery disabled

    I don't know exactly what Avahi does. Could I get by without it if I know the ip address of my NAS drive and of the printer?
  12. Replies
    10
    Views
    4,037

    Re: Local network discovery disabled

    Thanks for your input.



    Do you mean on the router? The only thing on the router that I could find was to set the DHCP domain name. I changed that, but got the same message from Avahi.


    ...
  13. Replies
    10
    Views
    4,037

    Local network discovery disabled

    We recently canceled our home internet service. We have a network drive (WD My Book Live) and a wi-fi printer, so I'm keeping the router on. This worked fine after the internet service was shut...
  14. Re: Panels weird behavior after improper shutdown connected to projector

    Oh, yeah! (Though I have to use

    alt + super + right-click

    ). Thank you.
  15. Re: Panels weird behavior after improper shutdown connected to projector

    <code>unity --replace</code> added the Unity panel to the LHS, but did not fix the gnome panels
    <code>unity --reset</code> crashed with Segmentation fault after several <code>compiz core - Warn:...
  16. Re: Upgrade from 10.__ to 12.04 and now Eclipse will not start

    This is no longer an issue. I downloaded Eclipse from eclipse.org and installed it into my home directory. Also, I set the default java to openjdk 7 using this command:

    [code]sudo...
  17. Panels weird behavior after improper shutdown connected to projector

    My laptop is running 12.04 (upgraded, twice, from 10.04). Today the battery died while in standby? Or something? Anyway, it did not shutdown properly. I don't know if that is germane, but wanted...
  18. Re: Upgrade from 10.__ to 12.04 and now Eclipse will not start

    I upgraded to OpenJDK 7. Eclipse still would not start. I completely removed Eclipse via Synaptic Package Manager, and reinstalled it. I still get an error at startup. Here's the log file.

    ...
  19. Upgrade from 10.__ to 12.04 and now Eclipse will not start

    I upgraded (twice --- first from 10.04 to 11.10, then immediately to 12.04 (I think those numbers are right)) and when I went to run Eclipse for the first time since the upgrade I got an error:
    ...
  20. [SOLVED] Re: Suspend frozen, new problem 11.10, recently added Windows that's the only change

    I think it was suspend freezing that messed up the partition. Because I used "sudo shutdown -h now" so it shutdown okay. Then on turning it on again it gave the same errors about "no init found." ...
  21. [SOLVED] Suspend frozen, new problem 11.10, recently added Windows that's the only change

    We have a Gateway T-6836 to which I recently added an NTFS partition and set up dual boot with Vista (that was fun). Things were working like normal on Ubuntu (11.10) until yesterday. Now it's...
  22. Replies
    9
    Views
    460

    [SOLVED] Re: Panels disappeared, really gone! 11.04

    I will go ahead and mark this as solved, though I'd like to know the answer to my last question: "Do you think the original problem (that caused panels to disappear) was due to me removing gwibber...
  23. Replies
    9
    Views
    460

    [SOLVED] Re: Panels disappeared, really gone! 11.04

    Panels are back. I had to plug in an ethernet cable to get online and then


    sudo apt-get install gnome-panel

    plus a restart did the trick. When it was downloading and configuring...
  24. Replies
    9
    Views
    460

    [SOLVED] Re: Panels disappeared, really gone! 11.04

    Since doing the "rm -rf . . . " that's mentioned above (something I found on a blog), my network settings are gone. I don't know how to open the network manager without the icon that's on the panel....
  25. Replies
    9
    Views
    460

    [SOLVED] Re: Panels disappeared, really gone! 11.04

    Result:


    gnome-panel: no process found

    I'll look into the customxsession later.
Results 1 to 25 of 149
Page 1 of 6 1 2 3 4