Search:

User: linuxnovice; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [SOLVED] Blank screen after booting (details in post)

    Started by linuxnovice, September 16th, 2013 01:29 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    blank screen, nvidia gtx 770, ubuntu 12.04 1 Attachment(s)
    • Replies: 44
    • Views: 1,892
    Last Post: September 17th, 2013 03:31 AM
    by linuxnovice  Go to last post
  2. [ubuntu] bootloader problem 12.04 install

    Started by linuxnovice, August 12th, 2012 05:59 PM
    • Replies: 4
    • Views: 550
    Last Post: August 13th, 2012 09:08 PM
    by Mortesins93  Go to last post
  3. [SOLVED] Messed up display trying to get HDMI Audio to work

    Started by linuxnovice, April 13th, 2011 12:30 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 13
    • Views: 690
    Last Post: April 14th, 2011 02:06 PM
    by linuxnovice  Go to last post
  4. [ubuntu] SSH help

    Started by linuxnovice, August 27th, 2010 11:26 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 849
    Last Post: August 30th, 2010 12:00 AM
    by BkkBonanza  Go to last post

    Forum:
    Security

  5. [all variants] HDMI Audio Nvidia G310 Samsung P2570HD

    Started by linuxnovice, June 9th, 2010 02:29 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 1,789
    Last Post: June 10th, 2010 03:25 PM
    by linuxnovice  Go to last post

    Forum:
    Multimedia

  6. [ubuntu] Building multiple versions of one software

    Started by linuxnovice, May 26th, 2010 04:58 PM
    • Replies: 3
    • Views: 386
    Last Post: May 29th, 2010 06:44 PM
    by jobix  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [lubuntu] Ubuntu 10.04 Live CD Resolution

    Started by linuxnovice, May 23rd, 2010 05:05 PM
    • Replies: 6
    • Views: 1,841
    Last Post: May 23rd, 2010 06:12 PM
    by linuxnovice  Go to last post
  8. Different version installation question

    Started by linuxnovice, March 1st, 2010 02:21 PM
    • Replies: 0
    • Views: 163
    Last Post: March 1st, 2010 02:21 PM
    by linuxnovice  Go to last post
  9. [SOLVED] Problem booting after Ubuntu 9.10 install along with Windows 7

    Started by linuxnovice, February 15th, 2010 12:39 AM
    • Replies: 8
    • Views: 434
    Last Post: February 15th, 2010 03:30 AM
    by mathfreak123  Go to last post
  10. [ubuntu] Keyboard annoyances

    Started by linuxnovice, November 27th, 2009 11:26 PM
    • Replies: 0
    • Views: 393
    Last Post: November 27th, 2009 11:26 PM
    by linuxnovice  Go to last post
  11. [ubuntu] Problem installing libavutil49

    Started by linuxnovice, November 3rd, 2009 11:42 PM
    • Replies: 2
    • Views: 868
    Last Post: November 5th, 2009 06:08 PM
    by linuxnovice  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [ubuntu] Unique external hard drive mount problem

    Started by linuxnovice, August 31st, 2009 01:33 PM
    • Replies: 0
    • Views: 277
    Last Post: August 31st, 2009 01:33 PM
    by linuxnovice  Go to last post
  13. [ubuntu] Problem with apt-get

    Started by linuxnovice, August 13th, 2009 01:47 PM
    • Replies: 3
    • Views: 416
    Last Post: August 13th, 2009 04:10 PM
    by linuxnovice  Go to last post
  14. [ubuntu] Weird path for default

    Started by linuxnovice, January 6th, 2009 03:41 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 622
    Last Post: January 8th, 2009 09:05 PM
    by decoherence  Go to last post
  15. [kubuntu] [SOLVED] cant remove some packages

    Started by linuxnovice, December 11th, 2008 04:56 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Replies: 43
    • Views: 1,835
    Last Post: December 31st, 2008 06:38 AM
    by decoherence  Go to last post
  16. [ubuntu] Ubuntu misplaced bootloader

    Started by linuxnovice, December 30th, 2008 02:58 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 28
    • Views: 873
    Last Post: December 31st, 2008 12:42 AM
    by linuxnovice  Go to last post
  17. Multiple source files, compile makefile

    Started by linuxnovice, October 20th, 2008 05:21 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 20
    • Views: 8,044
    Last Post: October 21st, 2008 12:45 PM
    by dwhitney67  Go to last post
  18. [kubuntu] [SOLVED] Fresh minimal install help with sound

    Started by linuxnovice, August 15th, 2008 10:55 PM
    • Replies: 2
    • Views: 526
    Last Post: August 16th, 2008 11:40 PM
    by linuxnovice  Go to last post
  19. [kubuntu] Wireless connection at startup

    Started by linuxnovice, June 19th, 2008 12:12 PM
    • Replies: 2
    • Views: 614
    Last Post: June 20th, 2008 09:01 PM
    by linuxnovice  Go to last post
  20. [kubuntu] Weird problem with kate

    Started by linuxnovice, June 6th, 2008 03:20 PM
    • Replies: 6
    • Views: 508
    Last Post: June 7th, 2008 03:34 PM
    by linuxnovice  Go to last post
  21. [kubuntu] Question about my partitions

    Started by linuxnovice, June 4th, 2008 12:00 AM
    • Replies: 3
    • Views: 290
    Last Post: June 4th, 2008 03:53 PM
    by linuxnovice  Go to last post
  22. [kubuntu] Clear klipper from command line

    Started by linuxnovice, May 13th, 2008 08:02 PM
    • Replies: 3
    • Views: 634
    Last Post: May 17th, 2008 09:30 PM
    by linuxnovice  Go to last post
  23. [kubuntu] Laptop keyboard stopped working

    Started by linuxnovice, May 1st, 2008 06:37 PM
    • Replies: 6
    • Views: 451
    Last Post: May 2nd, 2008 12:12 AM
    by itix  Go to last post
  24. Gedit Error

    Started by linuxnovice, February 3rd, 2006 12:56 PM
    • Replies: 0
    • Views: 312
    Last Post: February 3rd, 2006 12:56 PM
    by linuxnovice  Go to last post
Results 1 to 24 of 24