Search:

Type: Posts; User: ckankiewicz; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Re: [ubuntu] Macbook Pro 11,1 (2013 Haswell Retina)

    This seems straight forward, but I can't seem to disable nouveau. The nvidia install script offered to add the modprobe file (and it IS there) but even after reboot nouveau is still enabled. Any...
  2. Re: [ubuntu] Macbook Pro 11,1 (2013 Haswell Retina)

    Do you have multiple resolution choices with the 331 drivers or are you stuck with 2880x1800?
  3. Replies
    6
    Views
    7,338

    [SOLVED] Re: many gpg errors

    Thanks! This fixed me issues.
  4. Replies
    21
    Views
    5,726

    [xubuntu] Re: Getting Compiz Working in Xubuntu 11.10

    Xubuntu has window snapping without compiz. Grid on the other hand they do not.

    I too tried to get compiz working, but every time I enabled it my window decorations would disappear. I even made...
  5. [SOLVED] Re: System freezes randomly (mostly while idle or not in use)

    Well, I think I may have solved this problem by updating the firmware on my SSD. Only time will tell, but so far it seems more stable. Thanks for your help though.
  6. [SOLVED] Re: System freezes randomly (mostly while idle or not in use)

    Hey Royke,

    Thanks for your suggestions. I'll start poking around in the BIOS and see what I can find. I want to remain hopeful, but I'm doubtful this will help because I haven't touched my BIOS...
  7. [SOLVED] System freezes randomly (mostly while idle or not in use)

    I have Ubuntu 10.10 Desktop 64-bit installed on my laptop and up until a few weeks ago it has been running great. Then one day, while I was not using the laptop it froze. I was logged in as my...
  8. [ubuntu] Re: Apache Dont Show Up As "Running" on webmin! ( ubuntu 10.10 rc , webmin 1.520)

    Thanks! That worked for me, though I'm still having the problem with the random variable in the error log.
  9. [ubuntu] Re: Apache Dont Show Up As "Running" on webmin! ( ubuntu 10.10 rc , webmin 1.520)

    Was up to date before posting originally. Ran an apt-get update and an apt-get upgrade anyway and still no change. I think the problem might be with Webmin.
  10. [ubuntu] Re: Apache Dont Show Up As "Running" on webmin! ( ubuntu 10.10 rc , webmin 1.520)

    Just tried Vegan's suggestion, no change.


    chris@PHLAKTOP ~ $ sudo apt-get install apache2
    Reading package lists... Done
    Building dependency tree
    Reading state information... Done...
  11. [ubuntu] Re: Apache Dont Show Up As "Running" on webmin! ( ubuntu 10.10 rc , webmin 1.520)

    I'm having the same issue. I'm also seeing this when trying to view the Apache error logs:


    cat: /var/log/apache2$SUFFIX/error.log: No such file or directory
  12. [SOLVED] Re: Switch on/off nvidia card Asus UL30Vt, UL50V, UL80V laptops

    Boot into your laptops BIOS and change the SATA mode from Enhanced to Compatibility. That should fix your problem.
  13. [ubuntu] Setting up RAID1 as separate storage drive

    I just set up a box at home and installed Ubuntu server to a single HDD. I now have 2 identical 640GB HDDs that I would like to set up in a RAID1 to be used for additional storage. I've searched...
  14. [SOLVED] Re: Switch on/off nvidia card Asus UL30Vt, UL50V, UL80V laptops

    You can't switch, not on the fly anyway. You have to change a bios setting (stated earlier in this thread) and install/uninstall nvidia drivers (if you want to use them) to switch between the cards....
  15. [SOLVED] Re: Switch on/off nvidia card Asus UL30Vt, UL50V, UL80V laptops

    Confirmed working on my UL80VT.
  16. [SOLVED] Re: Switch on/off nvidia card Asus UL30Vt, UL50V, UL80V laptops

    What kind of batery life do you get with the Nvidia card enabled? I'm getting 4+ hours with it disabled.
  17. Replies
    25
    Views
    17,689

    Re: Issues with FN keys - Ubuntu 10.04

    Has this issue been figured out? I have a UL80VT and can't change my brightness. I get the brightness indicator, but the brightness never actually changes.
  18. [ubuntu] Re: make failed error when installing pdo via pecl

    Is anyone able to help?
  19. [ubuntu] make failed error when installing pdo via pecl

    I'm on Ubuntu 9.10 64-bit trying to install pdo and pdo_mysql, but whenever I run "sudo pecl install pdo" I get the following output:


    downloading PDO-1.0.3.tgz ...
    Starting to download...
Results 1 to 19 of 19