Search:

Type: Posts; User: Ragnar!; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    23
    Views
    7,191

    [ubuntu] Re: 13.04 64 bit Amazon Instant Video

    I ran this and amazon streaming works great now on chromium


    sudo apt-get install libhal1 hal

    Currently running 12.04lts on a compaq cq60 laptop
  2. [SOLVED] Re: After upgrade to 10.10 avidemux will not start

    One last thought on this. Should I still run that command to make sure that all the synaptic packages are updated to the latest version? It seems strange that I would get an update that wouldn't have...
  3. [SOLVED] Re: After upgrade to 10.10 avidemux will not start

    Encoding as I type, thank you so much for the help!
  4. [SOLVED] Re: After upgrade to 10.10 avidemux will not start

    Thanks mc4man for giving me the idea to upgrade my version. I went a step further and installed the new archive from avidemux and installed v2.5.4. It now opens and am about to try encoding for a...
  5. [SOLVED] Re: After upgrade to 10.10 avidemux will not start

    I also have this submitted on the avidemux forums, and what one of the administrators thinks is that there may be a problem with two different versions being installed. Is this possible, even though...
  6. [SOLVED] Re: After upgrade to 10.10 avidemux will not start

    I am at work right now but will try your suggestions when i get home. BTW that version is the one that is in the repository as I uninstalled the old version and reinstalled the one that this readout...
  7. [SOLVED] After upgrade to 10.10 avidemux will not start

    I have posted this in an older thread about avidemux so forgive me if I am wrong to repost this, but after reading the original post, the problem i am experienceing seems to have nothing to do with...
  8. Replies
    13
    Views
    3,622

    [ubuntu] Re: avidemux broken

    One of the moderators on the avidemux forum suggested that this is caused by more than one version being installed. I had both types of avidemux installed in 10.04 and both worked. since then I have...
  9. Replies
    13
    Views
    3,622

    [ubuntu] Re: avidemux broken

    Well I just upgraded to 10.10 and now avidemux (either flavor) will not launch. I tried the sudo avidemux and this is what I got:

    *************************
    Avidemux v2.5.2...
  10. Replies
    5
    Views
    1,751

    [SOLVED] Re: Upgrade 10.04 to 10.10 - no desktop session

    I had the same problem today. But the update manager did the upgrade so I assumed that it was an official release and went ahead with it. Thank you for the help. I guess I now need to find the thread...
  11. Replies
    1,058
    Views
    1,724,104

    Re: HOWTO: Setup Samba peer-to-peer with Windows

    :KSThanks dccrens that link got me up and running in about 10 minutes after trying half the night!:KS
  12. Replies
    4
    Views
    2,628

    Re: Sound Syncronization problems (Avidemux)

    You can also get an app called mediainfo and run it on your source file. It will tell you lots of stuff about your media. One of those things will be frame rate. Make sure that avidemux is set to the...
  13. [ubuntu] Re: k9copy "requested bit rate too low" error on 2nd pass

    Still no love with k9copy. I must be missing something simple being new to Linux (again, I had it 10 years ago, Mandrake).

    BUT, i discovered the problem with my audio sync issue in avidemux. It is...
  14. [ubuntu] k9copy "requested bit rate too low" error on 2nd pass

    I am having a great time very quickly migrating from Windows through Ubuntu.

    One area that I am still having trouble in is transcoding VOB into DivX, XviD, AVI, etc. I have been succesful one...
  15. Replies
    685
    Views
    177,375

    Re: HOWTO: migrate wubi install to partition

    As soon as I quit skipping the first step (changing to root..lol), this worked flawlessly for me! Thank you so much.\\:D/
Results 1 to 15 of 15