Search:

Type: Posts; User: taryneast; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [gnome] Re: Icon positions on top panel in Gnome Classic in 12.04 LTS

    This is NOT a feature. It's a bug-fix that has side-effects that were not expected and not wanted.
    I have never seen or suffered from the bug that this "fix" is supposed to solve, and I suspect most...
  2. Replies
    7
    Views
    1,143

    [SOLVED] Re: ZTE MF112 - broadband has stopped working

    and the final touch was to delete the old "3 network" config settings and create a new one with the default connection settings.

    All is good with the world once more.
  3. Replies
    7
    Views
    1,143

    [SOLVED] Re: ZTE MF112 - broadband has stopped working

    Ok... it's now showing up in the list of devices, so I thought I'd share what I did to get that working.

    A friend f mine suggested reinstalling network-manager... which I was leery of doing in...
  4. Replies
    7
    Views
    1,143

    [SOLVED] Re: ZTE MF112 - broadband has stopped working

    Oh, and I don't actually have an MF636. The device says MF112 on the back... but lsusb tells me it's loading as an MF636. this may well be part of the problem, but i don't know what's causing that.
    ...
  5. Replies
    7
    Views
    1,143

    [SOLVED] Re: ZTE MF112 - broadband has stopped working

    Version of ubuntu is Lucid


    I've tried uninstalling usb_modeswitch.. makes no difference that I can see. It still loads as storage... I eject it, it sometimes reloads as a CD-ROM... then I eject...
  6. Replies
    7
    Views
    1,143

    [SOLVED] Re: ZTE MF112 - broadband has stopped working

    Well... no reply so far.

    In the meantime, I've tried a few other things.

    This thread suggested using the command line to eject:
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1446727

    That did...
  7. Replies
    7
    Views
    1,143

    [SOLVED] ZTE MF112 - broadband has stopped working

    So... 21 days ago, my wireless broadband was working just fine. Then I went to Budapest and borrowed myself a second dongle to use there. I remember I had to play around with usb_modeswitch-data and...
  8. Replies
    4
    Views
    2,160

    [ubuntu] Re: play wii on your laptop monitor

    I agree that's probably the case... I'd just like see if anybody has actually done it - to see how difficult (or not) their experience was.

    It's a fair amount of money to invest if the results are...
  9. Replies
    4
    Views
    2,160

    [ubuntu] Re: play wii on your laptop monitor

    Hi, I'd like to know if this is possible too...

    more specifically - I'd like to know how easy it is to do ... before I go out and buy a wii.

    I don't currently have a tv (and won't for reasons...
  10. [ubuntu] Re: Strange Red Light In Headphone Jack MacBook 4,1

    I have a MacBook 5,2 and alsamixer worked for me.
    The one to disable (with the 'm' key) was labelled: S/PDIF
  11. Replies
    18
    Views
    3,237

    [ubuntu] Re: amarok unable to fetch lyrics....

    Me too. Though I note that if you go directly to lyrc.com it still exists (and is rachable).

    Does anyone know if the script have a hard-coded IP address?? If so - will updating that fix it???
  12. Replies
    2
    Views
    2,946

    [ubuntu] Re: No mic on Skype with Logitech Webcam

    I'm also having the same problem, and not sure how to fix it.
    I'll explain the problems I'm having and perhaps we'll jointly find a solution that'll help you too. :)

    I'm running Skype version...
  13. Replies
    4
    Views
    3,890

    Re: V4L2 - example won't compile

    Hi, I'm re-dredging up this thread as I've just hit the same problem.

    I'm currently trying to install ffmpeg for a system we're developing, and it seems to use v4l2

    When I try to make on...
Results 1 to 13 of 13