Search:

Type: Posts; User: tnunamak; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    55
    Views
    13,646

    [ubuntu] Re: Need Lots of Graphic Help Sony Vaio CW

    Does anyone have any information or solutions for getting the 260 drivers working with Ubuntu 10.10?
  2. Replies
    14
    Views
    2,349

    [kubuntu] VPN appears to connect, but doesn't

    I'm using Kvpnc in KDE am importing a Cisco pcf file to connect to a VPN network. The application shows a green check mark and says connection successful, but none of the servers or IP addresses that...
  3. Replies
    0
    Views
    258

    [ubuntu] Flat spots in wireless connection

    I've got an AR9285 wireless adapter, and as you can see in the attached image, my wireless connection in Ubuntu seems to have these pauses.

    Nothing happens in iwevent, so I don't think it's losing...
  4. Replies
    55
    Views
    13,646

    [ubuntu] Re: Need Lots of Graphic Help Sony Vaio CW

    tgui: I don't see any dropped packets, do you have the same card I do (AR9285)?

    ifconfig


    eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:24:be:b2:b5:d4
    UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 ...
  5. Replies
    55
    Views
    13,646

    [ubuntu] Re: Need Lots of Graphic Help Sony Vaio CW

    Sure thing, it's attached (renamed to .txt)

    I was hoping to get HDMI working the way you have it working. Right now, nvidia-settings detects both displays but I can't enable/disable one or the...
  6. Replies
    55
    Views
    13,646

    [ubuntu] Re: Need Lots of Graphic Help Sony Vaio CW

    Thanks a ton, that was really helpful. I also have a CW with the 330M, but I had to get my own EDID binary to get it to work.

    Does xserver have to be restarted in order to enable/disable HDMI...
  7. [ubuntu] Re: Sony Vaio CW laptop won't detect external monitors (via VGA or HDMI)

    I am having the same problem, I'm even using an EDID file like the OP. nvidia-settings doesn't detect an external display when I have one connected via HDMI. Any help would be most appreciated!
  8. Replies
    3
    Views
    1,931

    [ubuntu] Re: Virtualbox + PlayOn

    I've heard that it won't work in wine for multiple reasons having to do with DRM and ActiveX, etc.

    I'm really trying not to use windows is because I want to avoid rebooting my server to a...
  9. Replies
    3
    Views
    1,931

    [ubuntu] Virtualbox + PlayOn

    I've been setting my approaching-outdated desktop computer up as a server and am also trying to get it going as a media center. Here are some specs
    -Nvidia 6800gs graphics card
    -2gb memory...
  10. Replies
    4
    Views
    1,476

    [ubuntu] Re: Non-UPnP Media server for PS3?

    No solution? Bump.
  11. Replies
    4
    Views
    1,476

    [ubuntu] Non-UPnP Media server for PS3?

    I'm on my university network and I haven't been able to get mediatomb to work as a media server for my PS3 because my network connection lists UPnP as 'Not Available'. Since I don't have control over...
  12. [kde] Re: Some sound is broken (vlc, flash in firefox) for external USB audio

    The following command solved my problem. I wonder if there's a way to do this from KDE?


    asoundconf set-default-card 1
  13. [kde] Some sound is broken (vlc, flash in firefox) for external USB audio

    My headphone jack in my laptop is broken so I use a usb sound adapter for audio. This has worked fine for me, but when I recently reinstalled and upgrade KDE 4, only system sounds worked (I'm using...
  14. Replies
    3
    Views
    297

    [ubuntu] Re: Ubuntu install freezes (so does XP?)

    Thanks for the tip. It does look like this happens a lot to people with memory issues. I've performed the memory test though and both sticks check out, I've also tried removing one at a time. Another...
  15. Replies
    3
    Views
    297

    [ubuntu] Ubuntu install freezes (so does XP?)

    I've got a computer I'm trying to get working for my family that has been sitting around for a while by putting ubuntu on it. There is some sort of problem, however. First, I tried using two...
  16. Replies
    1
    Views
    1,054

    [ubuntu] Re: What radio streams does Ampache support?

    Sorry for the double post, it gave me an error when I posted the first time so I didn't think it still posted it.
  17. Replies
    1
    Views
    1,054

    [ubuntu] What radio streams does Ampache support?

    I use ampache to play music over localplay. I'd like to add radio stations to my music catalog(s), but when I add shoutcast .pls streams there is no sound so I don't think it's working properly. Is...
  18. Replies
    0
    Views
    374

    [ubuntu] What radio streams does Ampache support?

    I use ampache to play music over localplay. I'd like to add radio stations to my music catalog(s), but when I add shoutcast .pls streams there is no sound so I don't think it's working properly. Is...
  19. [ubuntu] Change refresh rate of second display (ATI)?

    I have used the catalyst control center to extend my laptop's desktop onto a VGA, 1280x1024 monitor. The monitor sometimes has weird noise on the screen and I think fixing the refresh rate could...
  20. [ubuntu] Re: Dual-Head - Different Resolutions for both screens?

    I'm trying to solve the same problem. Does anyone know of a solution?
  21. Replies
    2
    Views
    1,052

    [ubuntu] Re: Headphones crackle with laptop

    UPDATE: This only happens when compositing is enabled in either KDE4 or Gnome. When desktop effects are disabled, sound is crystal clear.

    This has to point to something.....
  22. Replies
    2
    Views
    1,052

    [ubuntu] Re: Headphones crackle with laptop

    bump
  23. Replies
    2
    Views
    1,052

    [ubuntu] Headphones crackle with laptop

    When my headphones are plugged into my laptop, I am getting some sort of noise in the audio signal because I can hear very slight crackling, and what's strange is that interacting with the laptop...
  24. Replies
    1
    Views
    352

    Ubuntu no longer detects my sound card

    For some reason, sound stopped working for me. I ran lspci and got the following:


    tnunamak@tnunamak-desktop:~$ lspci
    00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82P965/G965 Memory Controller Hub...
  25. Replies
    4
    Views
    503

    Re: Why the tons of scim processes?

    Bump
Results 1 to 25 of 57
Page 1 of 3 1 2 3