Search:

User: tckotb; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] TightVNC shows desktop when the "D" key is pressed

    Started by tckotb, October 25th, 2012 02:40 AM
    tightvncserver
    • Replies: 1
    • Views: 462
    Last Post: July 10th, 2013 05:11 PM
    by ssam  Go to last post
  2. [xubuntu] Software downloads very slow

    Started by tckotb, January 22nd, 2012 01:07 AM
    apt, download, network, repository
    • Replies: 0
    • Views: 274
    Last Post: January 22nd, 2012 01:07 AM
    by tckotb  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. After attempting to change screen resolution, X server no longer starts

    Started by tckotb, December 21st, 2011 04:32 AM
    crash, gnome, x server
    • Replies: 3
    • Views: 677
    Last Post: December 21st, 2011 04:44 PM
    by mips  Go to last post
  4. [ubuntu] Dual Boot help 2 hard drives

    Started by tckotb, October 22nd, 2011 06:16 PM
    dual boot 2 hard drives, wubi
    • Replies: 1
    • Views: 246
    Last Post: October 22nd, 2011 07:48 PM
    by raja.genupula  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] ramdisk question

    Started by tckotb, September 18th, 2011 02:17 AM
    init, ramdisk
    • Replies: 4
    • Views: 666
    Last Post: September 25th, 2011 08:24 AM
    by dabbi2000  Go to last post
  6. [SOLVED] How to mount ramdisk upon startup

    Started by tckotb, September 22nd, 2011 07:31 PM
    2 Pages
    1 2
    mount, ramdisk, startup
    • Replies: 13
    • Views: 3,614
    Last Post: September 22nd, 2011 08:27 PM
    by Lisiano  Go to last post
  7. [ubuntu] RamDisk Help

    Started by tckotb, September 19th, 2011 09:00 PM
    hdd, ramdisk
    • Replies: 1
    • Views: 332
    Last Post: September 19th, 2011 10:41 PM
    by An Sanct  Go to last post
  8. [SOLVED] eth0 not automatically set up on boot

    Started by tckotb, September 18th, 2011 01:50 AM
    2 Pages
    1 2
    eth0, init, server, static ip
    • Replies: 12
    • Views: 7,120
    Last Post: September 18th, 2011 02:55 AM
    by bab1  Go to last post
  9. need for speed hot pursuit 2: when loading says game disk is not inserted

    Started by tckotb, May 9th, 2010 04:52 PM
    cdrom, need for speed, wine
    • Replies: 2
    • Views: 2,908
    Last Post: April 5th, 2011 12:55 AM
    by iiiears  Go to last post

    Forum:
    Wine

  10. [ubuntu] help with gnome theme editing

    Started by tckotb, August 31st, 2010 03:08 AM
    button, gnome panel, xp theme
    • Replies: 0
    • Views: 415
    Last Post: August 31st, 2010 03:08 AM
    by tckotb  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [wubi] How can i remove those little dots next to gnome panel apps

    Started by tckotb, July 29th, 2010 08:32 PM
    dots, gnome, panel, spacer
    • Replies: 5
    • Views: 1,220
    Last Post: July 29th, 2010 09:07 PM
    by tckotb  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. downloaded jre-6u20-linux-x64.bin and ran it but no java

    Started by tckotb, June 25th, 2010 03:48 PM
    64 bit, java, not working, sun, wubi
    • Replies: 5
    • Views: 1,868
    Last Post: June 25th, 2010 04:39 PM
    by hangfire  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [ubuntu] sql help needed - installation and setup

    Started by tckotb, May 22nd, 2010 07:55 PM
    mysql, mysqladmin, server
    • Replies: 2
    • Views: 516
    Last Post: May 29th, 2010 02:43 AM
    by tckotb  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [ubuntu] php not running on webserver

    Started by tckotb, May 8th, 2010 05:29 PM
    apache, http, php, php5, server
    • Replies: 4
    • Views: 1,701
    Last Post: May 9th, 2010 04:29 PM
    by tckotb  Go to last post
  15. [ubuntu] Different theme on different desktops

    Started by tckotb, March 23rd, 2010 12:08 AM
    • Replies: 0
    • Views: 289
    Last Post: March 23rd, 2010 12:08 AM
    by tckotb  Go to last post
  16. [ubuntu] When I update my sound is messed up.

    Started by tckotb, March 15th, 2010 08:49 PM
    alsa, sound, ubuntu, update
    • Replies: 1
    • Views: 486
    Last Post: March 16th, 2010 05:08 PM
    by thegod_slayer  Go to last post
  17. [wubi] ndiswrapper help for WMP11v4 driver

    Started by tckotb, March 15th, 2010 11:35 PM
    driver, ndiswrapper, wireless, wmp11v4
    • Replies: 0
    • Views: 689
    Last Post: March 15th, 2010 11:35 PM
    by tckotb  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  18. WINE doesn't allow programs to connect to internet

    Started by tckotb, March 7th, 2010 10:54 PM
    internet, wine, wolfenstein
    • Replies: 3
    • Views: 1,879
    Last Post: March 8th, 2010 07:13 PM
    by tckotb  Go to last post

    Forum:
    Wine

Results 1 to 18 of 18