Search:

Type: Posts; User: CoolDreamZ; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: SD Card Reader Will Not Mount After Upgrade To 10.10

    I have the same problem on my Dell Precision M6300, I am running Linux Mint 11 (Kernel 2.6.38-8-generic #42-Ubuntu).

    I can get the card reader to work if I reboot the laptop with an SD card...
  2. Replies
    29
    Views
    6,873

    [ubuntu] Re: Sudden, unexpected log off

    I have a similar issue and have logged this bug:

    https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/709642
  3. Replies
    23
    Views
    2,956

    Re: 10.10 Logs Out Every Two Hours

    I am having a similar issue, I have logged this bug

    https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/709642
  4. Replies
    3
    Views
    863

    Re: Backend starts too early?

    I am having a similar problem with the Nebula DigiTV card. These two bug reports may also be relevant to your situation:

    https://bugs.edge.launchpad.net/ubuntu/+source/mythtv/+bug/556204
    ...
  5. Replies
    25
    Views
    4,096

    [ubuntu] Re: Wireless Network Password 10.04

    I had a similar problem with 10.04, I am using WPA2-Personal security on my wireless router and I am repeatedly asked for the passphrase. I switched to WEP security and the link worked with no...
  6. [ubuntu] Re: Wg111v3 constantly droping out (9.04,9.10,10.04)

    I had a similar problem with 10.04, I am using WPA2-Personal security on my wireless router and I am repeatedly asked for the passphrase. I switched to WEP security and the link worked with no...
  7. Replies
    16
    Views
    6,334

    [ubuntu] Re: Realtek RTL8187 not working after upgrade

    Try Fn+F2 also see here
  8. Replies
    25
    Views
    4,096

    [ubuntu] Re: Wireless Network Password 10.04

    I have exactly the same problem (continuously asking for WPA2 password with a realtek RTL8187). I tried a live CD of Linux Mint 9 RC! and wroked perfectly.

    This is a serious regression from 8.04...
  9. [ubuntu] Re: Best way to protect linux server - Paranoid

    I was looking for this solution (lots of brute force attacks in /var/log/auth.log).

    Works perfectly, thank-you very much!
  10. Replies
    2,294
    Views
    1,888,618

    Re: HOWTO: Install and use the latest FFmpeg and x264

    See post #777 - a reboot should fix it



    Very impressive!!, that command does not even have a man entry! (the shell had cached the original location of ffmpeg /usr/bin which is changed to...
  11. [ubuntu] Re: Is it possible to have a static IP with a FailSafe DHCP

    If you find out that your router does not support DHCP reservations and you have the time, this post may help:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=318539
  12. [ubuntu] Re: Is it possible to have a static IP with a FailSafe DHCP

    Have you tried reading the user guide for your linksys router?
  13. [ubuntu] Re: Is it possible to have a static IP with a FailSafe DHCP

    Not sure if it is available on your linksys router. On my DLINK router the facility is called "DHCP Reservations" (under LAN setup) - you can reserve a specific IP address for your computer using the...
  14. Re: HOWTO: Auto transcode MYTHTV recorded shows to DVD, XVID or DIVX cutting out the

    I had the same problem (database connect error when running nuvexport). However, mythfrontend was not creating the config.xml file on my system (seems this file is required for the mythtv perl...
  15. Replies
    2,294
    Views
    1,888,618

    Re: HOWTO: Install and use the latest FFmpeg and x264

    Thanks for the tip, $PATH is as follows:


    /usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/sbin:/usr/bin:/sbin:/bin:/usr/games

    My guess is that as the default ubuntu ffmpeg package is removed earlier in...
  16. Replies
    22
    Views
    4,725

    Re: Nuvexport shows ffmpeg as all disabled!

    I have been looking at this problem for a few hours now (including building ffmpeg from scratch!). I can confitm that even though ffmpeg is installed ok and correctly transcodes .mpg to .mp3 files...
  17. Replies
    2,294
    Views
    1,888,618

    Re: HOWTO: Install and use the latest FFmpeg and x264

    I had the same problem today (on intrepid) ffmpeg is installed ok to /usr/local/bin but is not found. A reboot fixed it and the system now finds it ok. (It would be nice not to have to reboot though)
  18. Replies
    37
    Views
    20,907

    Re: LIRC, evdev, Hauppauge mini-howto

    Went back to the machine over the weekend, powered it on and all is working fine with my current rule (the machine had been rebooted).

    So it seems that from the original post did not work for me...
  19. Replies
    37
    Views
    20,907

    Re: LIRC, evdev, Hauppauge mini-howto

    Thanks for the quick reply. My initial (failed) attempt was based on the very first post in this thread like this:


    ATTRS{name}=="cx88 IR (Hauppauge WinTV-HVR400", SYMLINK+="input/irremote"

    I...
  20. Replies
    37
    Views
    20,907

    Re: LIRC, evdev, Hauppauge mini-howto

    Firstly, thank-you very much for this thread. Getting a remote control to work is incredibly difficult!

    I have the remote working OK, my problem is getting the udev rule to work to cope with...
  21. Replies
    32
    Views
    12,378

    [SOLVED] Re: was fine in Hardy, but not in Karmic!

    I am not sure if you can, had a quick look around and can't see anything on the Forum FAQ or menu options. Sorry! :?
  22. Thread: wireless

    by CoolDreamZ
    Replies
    11
    Views
    1,257

    [ubuntu] Re: wireless

    This looks like a common problem, see here for a possible solution:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1312603
  23. Replies
    2
    Views
    914

    [ubuntu] Re: ubuntu 9.10 wireless problems

    This is a known issue in 9.10 (which you solved by making a wired connection and running an update). Many people are experiencing this problem, for example see here:
    ...
  24. Replies
    7
    Views
    2,093

    [xubuntu] Re: BCM4306 is Not Working

    This thread may have a solution to your problem:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1312603
  25. Replies
    32
    Views
    12,378

    [SOLVED] Re: was fine in Hardy, but not in Karmic!

    I have seen several threads on this issue and I am pointing people here for the solution as it seems be a common problem with 9.10.

    Do you think it might be a good idea to change the title of this...
Results 1 to 25 of 51
Page 1 of 3 1 2 3